Pages:
Author

Topic: Merit Sistemi ve Çıldırtan Türk'ler... - page 2. (Read 430 times)

full member
Activity: 175
Merit: 100
Why not!
Merhaba sevgili ve Çıldırtan Türk Vatandaşlarım.

Abicim merit sistemi geldi geleli bizim sevgili insanlarımız herzaman ki gibi ilgisizliğini ortaya koyup başta ben olmak üzere insanlarımızı çıldırtmaya başladı.
Biz Türk insanı herhangi bir durumdan, olaydan, kişiden, kurumdan ve üründen memnun kalmaz ve şikayetçi isek zaman kavramını unutup şikayet etmeyi çok severiz hatta bunun için ayırdığımız zaman bir kaç saat sürse bile bizim için hiç önemi yoktur en önemli unsur şikayet edebildik midir.

Amaaaa...

Konu herhangi bir durumdan, olaydan, kişiden, kurumdan ve üründen memnun olmaya geldiğinde memnunuzdur ama bunu sadece kendimize saklarız gideyim arayayım teşekkür edeyim, bir teşekkür mektubu yada maili atayım yok yok bu bize göre değil biz memnuniyetimizi sadece kendimize saklamayı seviyoruz bunun için vakit ayırmak fıtratımızda da yok, e tabi böyle olunca çıldırmamak elde değil sadece kendim için değil benim gibi düşünenler için de söylüyorum, ya arkadaşlar beğendiğiniz, güzel yorumlar yaptığınız konuları açan kişilere Merit vermeyi ne kadar çok görüyorsunuz buda bu forumun teşekkür sistemi gibi birşey, hepimiz burda bilgi alışverişi yapmak için birbirimizden birşeyler öğrenmek ve bazı durumlar da forum dan gelir sağlamak için burdayız ve artık eskisi gibi sadece post atarak rank atlayamıyoruz merit şart ama veren yok.

Vay be ne çıldırmışım, ama tak etti yani ne yapayım ben gerçekten okuduğum beğendiğim ve yorum yaptığım konuların sahiplerine ve konu içinde beğendiğim postun sahiplerine Merit veriyorum ama çoğumuz bu konuda duyarlı değil..

Rica ediyorum emeğe saygı gösterelim, bu işi de ticarete dökmeyelim...

Vesselam...

My Bitcoin wallet

1KTy9nUL3H9bcwjkM1pv22bpYXj6W33f4v
Pages:
Jump to: