Pages:
Author

Topic: Merit sisteminde güncelleme ! edit: (theymos abimiz trollemiş :D ) - page 2. (Read 451 times)

newbie
Activity: 126
Merit: 0
Saka yada gercek , bu bahane ile birsey daha ortaya cikti : kibarligi `Lütfen, efendim , please` yazmak yada ´yumusama` sanan bi grup var cok aci...
newbie
Activity: 168
Umarim 1 nisan sakasidir. Forma geldigimden beri yeni yeni meriti anladim yorum atmaya basladim simdi daha cetrefilli bir sistem gelmis kafam oldukca karisti acikcasi.
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
Quote from: RaltcoinsB

[b
Coins[/b]: Kaç farklı para birimine yatırım yaptığınızı gösteren bir nicelik. Ufakta bir öneride bulunmuş theymos abimiz iyi forum kullanıcılarının yıllık yüzde 100 haftalık agresif yüzde 7 geri dönüşle makul bir denge kurabileceğini söylemiş

Burasını ben pek anlamadım. Mesela ilgilendiğimiz toplam coin adetini mi içeriyor? diyelim ben litecoin, xem, ethereum ile ilgili mesajlar attım sistem bunu mu sayıyor? eğer bu şekilde ise çok alakasız hesaplamalar yapılıyor gibi satoshi 2010 yılında son mesajını atmış ama coins bölümü 77 2010 yılında bildiğim kadarıyla Bitcoin haricinde bir coin yoktu. litecoin var o da sanırım 2011 ortalarına doğru piyasaya çıktı. ilginç

Satoshi attığı son mesaj : Coins : https://bitcointalksearch.org/topic/m.29479
newbie
Activity: 140
1 nisan sakasi degil mi bu ya Huh?
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
Ya şaka değilse? ya gerçekten bu şekilde bir sistem gelirse  Grin
kimsenin anlayamadığı nereden ne kazanacağını algoritmaların neye göre çalıştığı bir sistem gelirde üzerimize atılırsa  Huh
newbie
Activity: 135
Ahahah hocam çok güzel aciklamissiniz. Bir de üşenmeden bunlarla ilgili şeyler dusunmussunuz. Güzel bir 1 Nisan şakası
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
1 Nisan şakasıdır çok da takılmamak gerekir. Gerçek olsa bu kadar karmaşık bir sistemi EFS 5 kere açıklardı.
full member
Activity: 286
Merit: 100
Değerli beyefendiler,iyi insanlar,forumun erdemli yoldaşları.
Lütfen bunun 1 nisan şakası olduğunu söyleyiniz Smiley

Lan böyle nasıl konuşacaz ya Cheesy

Evet bundan sonra böyle konuşucağız sevgili saygıdeğer kardeşim Grin
hero member
Activity: 1533
Merit: 560
Saçmalığını sikeyim dediğimde Virtue değerim düşecek mi merak ettim şu an düşmezse damınıza korum dersem Politeness düşer mi..
1 Nisan şakası bu siklemeyin fazla.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Ben yarına düzelir diye düşünüyorum açıkcası Nisan 1 şakası sanırım bu kadar çok ıvır zıvır bana göre çok saçma oluyor diyebilirim.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Değerli beyefendiler,iyi insanlar,forumun erdemli yoldaşları.
Lütfen bunun 1 nisan şakası olduğunu söyleyiniz Smiley

Lan böyle nasıl konuşacaz ya Cheesy
full member
Activity: 336
Merit: 154
Geçen yılda coin logoları vermişlerdi böyle. Nisan 1 şakası olması lazım. Lütfen öyle olsun çünkü bu konuda çıkacak tartışmaların ardı arkası kesilmez. Merit gibi kolay bir sistemde bile 40 sayfa konuşuldu.
member
Activity: 406
Merit: 11
Bence bu 1 nisan şakası xd

Politeness nasıl artıyor?
Beyfendi, bizde tam anlayamadik. Sir. EFS  bir aciklasa iyi olurdu.

Sir Piratte
Harika bir örnek olmuş. Tüm mesajların bu şekilde olduğunu düşünemiyorum.  Cheesy
Salı günü değişiklik olacak mı bakalım.

Please bu günkü durumu not alalım
Politeness: 0
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Merit sistemini bile çözememiştik, yenisi çok bilinmeyenli bir denklem olmuş.
Yine de rütbe atlamak çok çok zordu, iyi kötü bir değişiklik gelmesine sevindim.

üst mesaja ithafen
Sir please yazarak bitiriyorum
full member
Activity: 616
Merit: 108
Sir please yazarak başlamak istiyorum.  Smiley

Politeness için lokal bir çalışma yapıldığını düşünmüyorum. (Türkçe için lütfen ve mısın,misin vs. olabilirdi)
Adam ben hiç nazik biri değilim ama 892 politeness'ım var yazmış.

1 Nisan şakası olması için çok detaylı bir çalışma.
full member
Activity: 840
Merit: 103

Beyfendi, bizde tam anlayamadik. Sir. EFS  bir aciklasa iyi olurdu.
full member
Activity: 448
Merit: 107

sr. member
Activity: 505
Merit: 252
daha merit sistemine alışmadık
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Bence Yardımlaşma & Dayanışma puanı da olsun. Elindeki puanları başkalarına vermeyip çürümeye bırakanlar eksi puan yesinler  Cheesy
full member
Activity: 658
Merit: 153
Politeness'ı 100'ün altında olanlar imza kampanyalarına alınmayacakmış artık hocam

O zaman bu gidişle kimse giremez imza kampanyasına kimsede 100 yok nerdeyse herkes paket oldu efendiler artık ellerinizde merit vb ne varsa paylaşın lütfen herkes birbirine yardımcı olsun.
Pages:
Jump to: