Pages:
Author

Topic: merit source - merit kaynağı - page 2. (Read 659 times)

member
Activity: 114
Merit: 10
February 27, 2018, 02:26:58 PM
Tartışılacak bir şey yok aslında merit sistemi ile resmen forumda olağanüstü hal ilan edildi rütbe atlamak neredeyse imkansızlaştı. Merit sistemi ile yorumların kalitesinin artacağını düşünmek koca bir saçmalıktır. Bu sistem ayrışmayı, gruplaşmayı, adam kayırmayı getiren bir sistemdir.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
February 27, 2018, 10:59:39 AM
açık söylemek gerekirse burada merit kaynağı olabilecek toplasan 5 kişi çıkar başkada çıkmaz local bölümlerdeki merit kaynağını mod seçmesi daha doğru sonuç vericeğini düşünüyorum.
tymos kardeşimiz gönderilen postları neye göre değerlendirecek ki? ayrıca pm bakmayacağıda neredeyse garanti. baksada cevap vermeyeceğinden ne olcağını bilemiyeceksin .
bu yüzden en mantıklısı EFS ve buişlerle uğraşan mod vermeleri daha hızlı sonuç verilir.
member
Activity: 602
Merit: 12
February 27, 2018, 04:29:23 AM
Abi biri bu işe bi çözüm. Bulsun. Yok bu şekilde olmuyor. Tamam. Böyle bir sistem gelmesi lazımdı ama. Bu kadarda imkansizlastirmamalari lazimdi
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
February 27, 2018, 04:05:59 AM
bence moderator bir merit kaynağı, bence oradan bir şeyler akabilir yoksa işimiz zor.
jr. member
Activity: 54
February 27, 2018, 03:01:04 AM
Benim gibi bir süredir üye olup, yazmaktan ziyade okumayı tercih edenler için kötü bir sistem oldu. Jr. olarak forumda hayatımıza devam edeceğiz anlaşılan.
full member
Activity: 336
Merit: 107
ETH: 0x1C829E7A1b5cA44cc381863e10448504e07f78e9
February 27, 2018, 02:52:49 AM
Merit kaynağı konusunu ben de çok merak ediyordum teşekkürler konuyu açtığınız için. Bence her ülkeye en az 3-4 Merit  kaynağı verilmesi lazım..Türkçe bölümünde var mı acaba varsa ben burdayım diye konu açsa keşke 😄
full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
February 27, 2018, 02:20:17 AM
Localde merit kaynağı olabilecek 5-10 kişi anca vardır. Onlar da uğraşmak istemiyorlar sanırım. Zaten bu forumda merit kaynağı olmak bir dert olur. Bir yerden sonra anlaşılacak ve millet durmadan abi 1 merit be abi, allah rızası için abi gibi mesajlar atacak. Zor iş.

Smiley kesinlikle bu tarz muhabbetler olacaktır, öte yandan bir süre sonra şu kadar göndereyim merit gönder vs tarzı mesajlar bile almaya başlayacaklardır. Merit sistemi bir yandan iyi oldu aslında ama ek olarak online olunnan her saat için aylık merit verilse ve buda aylık maksimum online olarak şu kadar merit alınabilir gibi bir kısıtlama ile gelse bence daha güzel olabilir.
member
Activity: 557
Merit: 24
@coindunyasii
February 27, 2018, 02:02:56 AM
Bildiğiniz üzere 24 Ocak'da yeni merit sistemi geldi. Çok tartışıldı tartışıldı, desteklendi, adam kayırılıyor denildi.
Şu anda sitede 57 merit kaynağı bulunuyor ve bunlardan hiç birisi local'de bulunmuyormuş. Bu ilerleyen günlerde daha büyük sorunlara gebe.

Ben merit kaynağı olabilmek için 10 tane konu açmak gerekiyor gibi bir şey anlamıştım fakat modaratörün son yazdığı iletiye göre merit kaynağı olmak için konu açmak değil merit verilen 10 tane konuyu theymos'a göndermek gerekiyormuş. işlem bu kadar basit.

sMerit sistemi güncellenir veya güncellenmez. şu şartlarda yapılması gereken en mantıklısı kaliteli 10 tane konusu olan kullanıcıların merit source olmak için başvuru yapması. Localde bizi sadece bu kurtarır.

Burada bir yanlış anlaşılma var. Merit kaynağı olabilmek için başvururken merit verilmesi gereken 10 mesajı seçiyorsunuz. Bu sizin eğer elinizde merit olsa hangi mesajları kaliteli olarak değerlendirip ödüllendireceğinizi ölçmek için isteniyor. Kendi yazdığınız 10 mesajı seçmiyorsunuz. Türkçe bölümünde hiç merit kaynağı yok. Özellikle forumda bilinen eski üyelerin başvurmasını isterim.

Bizden de merit kaynakları çıksın ki rahatlayalım artık.

Hocam artık ateş basıo beni Smiley 2 tane merit verin bi daha hiç vermeyin. 8'de kaldım 10 olamadım ya Sad Başlıklarıma bakın yorumlarıma bakın eli yüzü düzgün ahlaklı terbiyeli vur ensesine al ekmeğini bi adamım. Junior olarak ölmek istemiyorum Sad Birileri duysun çığlığımı
Cashcash , dadas15  seviliyorsunuz dostlar
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
February 27, 2018, 02:00:58 AM
EFS haricinde local de merit kaynağı olsa ne olacak ki zaten. Kendine veya arkadaşlarına verecek bence.
full member
Activity: 504
Merit: 120
February 26, 2018, 10:03:35 PM
Localde merit kaynağı olabilecek 5-10 kişi anca vardır. Onlar da uğraşmak istemiyorlar sanırım. Zaten bu forumda merit kaynağı olmak bir dert olur. Bir yerden sonra anlaşılacak ve millet durmadan abi 1 merit be abi, allah rızası için abi gibi mesajlar atacak. Zor iş.
member
Activity: 557
Merit: 24
@coindunyasii
February 26, 2018, 05:15:24 PM
Bildiğiniz üzere 24 Ocak'da yeni merit sistemi geldi. Çok tartışıldı tartışıldı, desteklendi, adam kayırılıyor denildi.
Şu anda sitede 57 merit kaynağı bulunuyor ve bunlardan hiç birisi local'de bulunmuyormuş. Bu ilerleyen günlerde daha büyük sorunlara gebe.

Ben merit kaynağı olabilmek için 10 tane konu açmak gerekiyor gibi bir şey anlamıştım fakat modaratörün son yazdığı iletiye göre merit kaynağı olmak için konu açmak değil merit verilen 10 tane konuyu theymos'a göndermek gerekiyormuş. işlem bu kadar basit.

sMerit sistemi güncellenir veya güncellenmez. şu şartlarda yapılması gereken en mantıklısı kaliteli 10 tane konusu olan kullanıcıların merit source olmak için başvuru yapması. Localde bizi sadece bu kurtarır.

Burada bir yanlış anlaşılma var. Merit kaynağı olabilmek için başvururken merit verilmesi gereken 10 mesajı seçiyorsunuz. Bu sizin eğer elinizde merit olsa hangi mesajları kaliteli olarak değerlendirip ödüllendireceğinizi ölçmek için isteniyor. Kendi yazdığınız 10 mesajı seçmiyorsunuz. Türkçe bölümünde hiç merit kaynağı yok. Özellikle forumda bilinen eski üyelerin başvurmasını isterim.

Bizden de merit kaynakları çıksın ki rahatlayalım artık.

Hocam artık ateş basıo beni Smiley 2 tane merit verin bi daha hiç vermeyin. 8'de kaldım 10 olamadım ya Sad Başlıklarıma bakın yorumlarıma bakın eli yüzü düzgün ahlaklı terbiyeli vur ensesine al ekmeğini bi adamım. Junior olarak ölmek istemiyorum Sad Birileri duysun çığlığımı
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
February 24, 2018, 09:50:19 AM
Herkezin kendine müslüman olduğu gibi herkez kendine objektif . Merit kaynağımız artsa bile bu değişmeyecektir.

belki de o yüzden merit kaynağımız yok herhalde. merit kaynağı olacak hesabı theymos devamlı inceleyecektir. kimse hesabının incelenmesini zarar görmek istemeyecek.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
February 24, 2018, 08:39:10 AM
merit sistemi basitçe rütbe atlamayı nerdeyse imkansız hale getirdi. theymos bu sistemi getirdiyse zaten bunu amaçlamıştır.
lokale birkaç merit kaynağının getirilmesi tabiki iyi olacaktırda rütbe atlamanın imkansızlığına bir kolaylık getireceğini sanmıyorum.
newbie
Activity: 42
Merit: 0
February 24, 2018, 05:34:08 AM
aslında her locale kategorideki moderatöre kaynak verilmelisi gerekiyor.yoksa local olanlar nasıl rütbe alacak
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
February 24, 2018, 04:30:36 AM
Herkezin kendine müslüman olduğu gibi herkez kendine objektif . Merit kaynağımız artsa bile bu değişmeyecektir.
sr. member
Activity: 642
Merit: 259
February 24, 2018, 04:24:27 AM
localde merit kaynagi sayimizin artmasi hepimizin faydasina olacaktir. local disinda kalan konularda cok fazla merit dagitilmiyor, local olarak birbirimizi objektif bir sekilde desteklememiz gerekiyor. merit kaynaginin adil davranmasi da cok onemli bir durum Smiley
member
Activity: 154
Merit: 10
February 23, 2018, 04:59:24 PM
işimiz bitti bence yeni üyeler için yani benim için rütbe hayal artık
banada öyle geliyor ne yazık ki helede localde merit olmaması merit kaynağından merit almamak demek ban göre artık biz de forumdan edindiğimiz bilgilerle yetineceğiz rütbeler yerine
newbie
Activity: 79
Merit: 0
February 23, 2018, 03:03:11 PM
işimiz bitti bence yeni üyeler için yani benim için rütbe hayal artık
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
February 23, 2018, 03:01:29 PM
Valla Full Member olup çeviri yapacaktım. Merit olayından sonra işler değişti. Full member olmam imkansız oldu. Forumu kullanmayı bırakmaya başladım. Bilgi amaçlı ve bounty kovalayacaktım. Yattı iş. İnşallah çözüm bulunur.

Kardesim bu bounty olayi nedir tam olarak?

kardeşim burada mevcut
https://bitcointalksearch.org/topic/m.28902264
jr. member
Activity: 420
February 23, 2018, 12:02:46 PM
Sad yeni gelenlere birazcık haksızlık oluyor bence
Pages:
Jump to: