Pages:
Author

Topic: Meritli hayat nasıl gidiyor? - page 3. (Read 617 times)

member
Activity: 378
Merit: 11
June 07, 2018, 03:01:39 AM
Forumda zaten ödül işleri bitme noktasına gelmiş, hero olsan da bir faydası yok bakıyorum 4-5 ay süren imzalar var ve hala ödemeleri yapmıyorlar. Birde kyc saçmalıkları geliyor üzerine o yüzden merit kasmak falan gereksiz bence
member
Activity: 756
Merit: 16
June 07, 2018, 03:00:39 AM
Millette merit mi kaldı hocam allah aşkına bakın ilk başlarda bu sistem gelince millet verdi biraz tabi bence hep tanıdığa verdi. Şimdi ise millette zaten merit falan yok varsa da 1-2 tane ancadir. Sistem multi hesapları engellemek için oluşturuldu ancak merit kaynağı dedikleri kişiler varmış onlar veriyormus sözde de bence bu sistemde en fazla member olunur. Her ay ya da 14 günde falan merit yenilense güzel olurdu.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
June 07, 2018, 02:59:55 AM
Merit sayım 250'de çakıldı kaldı. Kimse merit vermiyor. Sr. Member olarak hayatıma devam ediyorum. Anlayacağınız üzere merit sistemi bana hiç yaramadı. En azından Hero Member olsaydım keşke. Buna da şükür. Daha alt seviyelerde de olabilirdim.
full member
Activity: 602
Merit: 118
June 07, 2018, 02:56:47 AM
Bir ara Multi hesap ile ilgili birisi vardı. Yüksek rütbeli bir sürü hesabı vardı. O sadece ortaya çıkan bence ortaya çıkmayıp ta Multi hesabı olan bir sürü yüksek rütbe vardır. Kendilerine gelen merit leri sağa sola tabiki de dağıtmaz. Al gülüm ver gülüm hesabı. Çok kaliteli paylaşımlar bile meritsiz kalıyor. Yalnız konu başlığı buraya uygun değil. Konu dışı olması lazim
member
Activity: 322
Merit: 23
June 07, 2018, 02:52:00 AM
Merit sistemi en baştan adaletsizce olduğu için neticesinde adalet aramakta yanlış. Hero Member ile aynı mesaj sayısına sahibiz nerdeyse ama hero member olmamız imkansız. Foruma geç kalmanın bedeli olsa gerek.

Belki bu sorunu zamanla ortadan kaldırmak için girişimler olur diye ümit ediyorum.

Aksi durumda rütbe atlamak, deveye hendek atlatmak gibi..
Değerli paylaşımlara merit verildiğine de çok az şahit oldum.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
June 07, 2018, 02:47:40 AM
Kendim için demiyorum ama gerçekten yazmak için değil kaliteli olup yazıp attığım postlar ve konularım ortada ilerlemek mümkün değil adaletsizlik var eli kolu bağlı bekliyorum.
newbie
Activity: 99
Merit: 0
June 07, 2018, 02:42:03 AM
birçok kişi meritlerini multilerine paylaştıyor olmalı
full member
Activity: 420
Merit: 105
June 07, 2018, 02:14:33 AM
Meritlerin aylık veya 3 aylık periyotlarda yenilenmesi daha güzel olurdu aslında millet meritlerini dağıttı. Şuanda rütbe atlayabilen neredeyse yok. Hele üst rütbelerde imkansız . Mesela bizim sr. member olmamız Cheesy
full member
Activity: 938
Merit: 115
June 07, 2018, 02:12:02 AM

Arkadaşlar merit hayatımıza girdikten sonra rütbe atlamanın imkansız hale geldiği bir aşikar. Ben meritin şöyle zararı var böyle kötü oldu demeyeceğim. Aslında mantıklı bir çözüm olduğunu düşünüyorum. Fakat bu iş sıkıntılı bir durum aldı gibi. Benim görebildiğim kadarıyla da çok öyle cömertte değiliz sanki hatta pinti bile sayılırız. Neden acaba? Merit vermek paylaşmak bu kadar mı zor? Yoksa gerçekten haketmiyor muyuz? Yanlış anlamayın kesinlikle ben kendim için konuşmuyorum. Ama kaliteli paylaşım yapan arkadaşlara neredeyse pek merit verilmediğini görüyorum. Sıkıntı nedir acaba? Hem merit verince meritimiz eksilmiyor ki? Cebimizde akrep mi var? Ya da ben mi yanılıyorum. Herkes hakkını alıyor memnun da ben mi farkında değilim. Meritten sonra kaç kişi rütbe atlayabildi ve hakikaten bunun için ne kadar çabaladı , bi paylaşabilir misiniz. Görüşlerinizi almak istiyorum bu konuda.
Pages:
Jump to: