Bu görselde sadece 4 ayda basılan paranın 43 milyon bin TL cinsi olarak görülmesi çalıştıkları yoğun mesaiyi gösteriyor. Elbette kötü ekonomi onların suçu değil.Baştakiler ve yönetimin aldığı kararları ile bu durum yaşanırken orada bir çalışana para bas talimatı gelip, arkadaş görevi olandan fazla çalıştığı için fazla çalışma tazminatı alması bana abes gelmez.
En fazla mesai yapan devlet kurumlarından biriydiler sonuçta…
Hocam devlet memurunun fazla mesai yapması durumunda alacağı ücret bellidir, bu ücret de buradaki rakamların yanında bile geçmez, o derece devede kulak rakamlardır yani devlet memurunun fazla mesai ücreti, ha merkez bankasının ekstra kendi mevzuatı çerçevesinde yapılan bir ödeme ise bu onu bilemem. Sizin mantığa göre EYT lilerin emeklilik sürecinde sgk da çalışan memurlar epey yıpranmıştı, emeklilik işlemlerinin tam da seçim dönemine gelmesi nedeniyle ekstra bir yoğunluk vardı, canları çıktıydı sgk da görevli arkadaşların, onlara da benzer bir ödeme yapıldığını ben duymadım.
Bizim ülkede görevinin gereğini yapan adama ödül verildiği için, sokakta ortalama ahlak kurallarına uyup huzuru bozmayana, mesela yere tükürmeyen veya çöp atmayana, yani normalde zaten olması gerekeni yapan insana aferin denildiği için biraz da bu günlere geldik, kötü sıradan oldu, o yüzden de normal baş tacı ediliyor memlekette.