Pages:
Author

Topic: Mersin’deki yumurta çetesi iddiası - page 2. (Read 240 times)

hero member
Activity: 1274
Merit: 680
April 29, 2024, 11:15:13 AM
Ben bu olayı duymamıştım. Böyle bir şekilde duyduğum iyi oldu çünkü belki başıma gelse dururdum temizlemeye çalışırdım. Herhalde diyelim böyle bir şey başımıza geldi, görebildiğimiz kadarıyla gidip benzincide yıkamak lazım. Ne saçma bir olaymış ya bu arada bu manyaklık nereden çıktı. Bi sonraki aşama güney amerikadaki gibi silahla sürekli adam vurulması olur herhalde.
sr. member
Activity: 1022
Merit: 318
April 29, 2024, 07:42:32 AM
Bunu yıllar önce ben de duymuştum, veya sosyal medya platformlarından birinde benzer bir paylaşım sayesinde haberim de olmuş olabilir ama demek ki her dönem geçerliliği olabilecek bir yöntemmiş bu. Refleks olarak böyle bir durumda yüzdesel olarak çoğunluk mutlaka sileceklere yönelir, dolayısıyla eğer bir de şanssız gününüzde olup silecek suyunuz da varsa ve onu da kullanırsanız vah ki vah.
Bu tarz soyguna başvuranlar (ki ben bütün hırsızlara karşıyım, yöntemi veya hedef kitlesi ne olursa olsun) inşallah psikopatın birine denk gelirler de delik deşik edilirler o yol kenarında, ilk bakışta pek isani gibi görünmese de iki veya üçüncü hadise sonrası soyguncu ekipten geride kalanlar (ki umarım kalan olmaz) tamamen tövbe edip umreye bile gider bence...
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
April 29, 2024, 07:35:31 AM
Bu daha önce de duyduğum bir saldırı tekniğiydi. Hatta aranızın kötü olduğu komşulara camdan atın falan gibi geyikler vardı internette. Cama gelirse camı temizlemesi durmadan imkansız olan bir şey. Boyaya gelirse de yumurtanın asidi boyayı eritiyor, hele bir de birkaç gün fark edilmez ve orada kalırsa verniği yakıyor diye biliyorum.

Yıllar önce benim de ön camıma taş atmışlardı. Amaç gasp etmek miydi bilmiyorum ama ben durmadım, cam çatladı. Birkaç hafta sonra camı değiştirmek zorunda kalmıştık Cheesy
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
April 29, 2024, 06:22:29 AM
Arkadaşlar, son günlerde Mersin- Adana otoban yolunda yol kenarında arabalara yumurta atmak suretiyle insanların cam sileceklerini çalıştırıp önünü göremez hale gelmesini fırsat bilip arabayı soyan bir çete olduğu konuşuluyor özellikle sosyal medyada çok sık gördüm dün Mersin emniyeti yol kontrollerine başlamış ancak 7/24 kontrol yapılamayacağı için ve diğer şehirlerde de bu olabileceği için lütfen bu konuda duyarlı olun yumurta akının öyle bir kıvamı var ki su ile etkileşime geçse de gitmiyor özellikle kıvam verici olarak molotoflarda bize karşı kullandıklarını zaten biliyordum şimdi de soygun amaçlı yumurta kullanılıyor eğer otobanda veya yolda camınıza yumurta gelirse lütfen panik olmadan silecekleri çalıştırmadan gideceğiniz yere kadar gidin o sizin görüş açınızı silecekleri çalıştıracağınız pozisyona göre daha iyi tutacaktır herkese iyi yolculuklar kazasız belasız günler dilerim
Pages:
Jump to: