Pages:
Author

Topic: Metroda önceliğimiz yüksek oy aldığımız bölgeler. - page 2. (Read 244 times)

sr. member
Activity: 616
Merit: 342
İBB başkanının açıklamasını okudum yok artık anasını dedim. Açıklama şu : AKP Arnavutköy Olağan Kongresi'nde konuşan İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "Bizim şu anda birinci önceliğimiz metro. Metroda da birinci önceliğimiz en fazla oy aldığımız yerler olacak inşallah"

bu nasıl bir şerefsizliktir. Bu açık açık seçmeni tehtit etmek değil midir? Bana oy veren yerlere hizmeti veririm oy vermeyen yerlerin hizmeti biraz bekleyecek diye bir mantık mı var.
Ulan şerefsiz oy veren hizmeti daha erken alacaksa oy vermeyen daha az vergi versin. benim vergimle o hizmet sağlanmıyor mu?
Bende o zaman "bana hizmeti getir bende ozaman vergi veririm" mi diyeceğim. var mı benim böyle bir hakkım?

kaynak: http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/944327/iBB_Baskani_Uysal__Metroda_da_birinci_onceligimiz_en_fazla_oy_aldigimiz_yerler_olacak.html

edit: derken bugün geri adım atmış. Bugün de bu zamana kadar herkese eşit davrandık bundan sonra da eşit davranız. ilçe chpliymiş mhpliymiş akpliymiş bizim için önemi yoktur diye açıklama yaptı. zihniyet belli. bu şekilde konuşsa bile yapacakları belli.
Pages:
Jump to: