Pages:
Author

Topic: MEW cüzdanımdan ethereum larım çalındı. - page 2. (Read 610 times)

full member
Activity: 252
Merit: 100
The Standard Protocol - Solving Inflation
bu aralar bu muhabbet cok cıkmaya başladı mew cuzdanları boşaltılıyor  bunun için bizden cok siteninde önlem alması gerekli bence sadece pri key degilde güvenlik sistemi arttırabilir bence
full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
Cok gecmis olsun dostum. Bu konuyla ilgili cokca yazdim diğer basliklarda da, maalesef hirsizlik her yerde var. Adamlar emek vermeden nasil milleti sogusleriz kafasinda. Cok cok dikkat etmek lazim. Umarim zararini coinlerde kar yaparak telafi edersin.

Eywallah hocam sağolasın. Bir süredir ed ve ethereum da yaşanan sorunlar nedeniyle ve btc nin sürekli artışından ötürü token piyasası yeterince güç durumda. Ama umarım dediğin gibi güzel karlar hepimiz yaparız.
member
Activity: 336
Merit: 11
Cok gecmis olsun dostum. Bu konuyla ilgili cokca yazdim diğer basliklarda da, maalesef hirsizlik her yerde var. Adamlar emek vermeden nasil milleti sogusleriz kafasinda. Cok cok dikkat etmek lazim. Umarim zararini coinlerde kar yaparak telafi edersin.
full member
Activity: 322
https://owloper.com
Herkese teşekkürler. Umarım kimse bu şekilde mağdur olmaz.

geçmiş olsun her ne sebeple olduysa da keşke mew de 2fa güvenliği olsa bu olayları son zamanlarda çok duyuyoruz

Kesinlikle hocam ek bir güvenlik önlemi mewe şart. En azından adres + pk olsa bile yeterli olur bence.

Private key'in kırılması mümkün değil gibi . Öyle olsa böyle hesaplarda değil içinde milyon dolar olan hesaplar var onlara dadanırlar . Ama bir şekilde ulaşmışlar . Gecmis olsun hocam

hocam evet mümkün değil gibi ama otomatik bir bot yazıp pk üretip otomatik girişi denese 20 30 makinada yada daha fazla makinada aynı anda çalıştırıldığını düşünürsek yapılamayacak birşey değil. Tabi bu durumda belirli bir hesap değil random hesap hacklenir. Benim aklıma böyle bir durum geliyor.

hocam daha önce yanlışlıkla etherdelta yerine klonu olan dolandırıcı web sitelerine giriş yaptıysanız o şerefsizler hesabınızı soymuştur muhtemelen şimdiden geçmiş olsun sıkmayın canınızı kazanılır elbet daha fazlası  Undecided

Yok hocam mew ve ed favorilere ekledim o konuda dikkatliyim. Birkaç kez dediğiniz şekilde denk geldim, o tarz mailler aldım ama tıklamadım. Aslında canımı sıkan nokta olmasından ziyade nasıl olduğu yani gidene yanmıyorum, nasıl olduğunu bilememek canımı sıkıyor en azından nasıl odluğunu bilsem de ona göre hem ben önlem alsam hemde başkalarının mağdur olmasını engellesem tek derdim inanın bu.

geçmiş olsun hocam. mewden aşırı gıcık yiyorum ben. metamask kullanmanızı tavsiye ederim. hem kolay hem daha güvenli.

Kesinlikle katılıyorum hocam daha önce mewe güvenim vardı hiç başka cüzdan araştırmamıştım şimdi metamaskı kurdum fakat diğer hesaplardan aktarım yapmak vs zor geliyor açıkcası. Ama güvenlik için mecbur geçiş yapıcaz.

full member
Activity: 238
The Experience Layer of the Decentralized Internet
geçmiş olsun hocam. mewden aşırı gıcık yiyorum ben. metamask kullanmanızı tavsiye ederim. hem kolay hem daha güvenli.
sr. member
Activity: 303
Merit: 250
hocam daha önce yanlışlıkla etherdelta yerine klonu olan dolandırıcı web sitelerine giriş yaptıysanız o şerefsizler hesabınızı soymuştur muhtemelen şimdiden geçmiş olsun sıkmayın canınızı kazanılır elbet daha fazlası  Undecided
full member
Activity: 434
Öncelikle çok geçmiş olsun hocam. Büyük ihtimal keylogger veya trojen tarzı virus bulaşmış olabilir bilgisayarınıza. Bence her bilgisayarda sağlam bir anti-virus programı olmalı 30 40 en fazla 60 lira verip büyük kayıplardan kurtulabiliriz. Benim anti-virüs'ünde yakın zamanda bitecek bende geç kalmadan almayı düşünüyorum bu olayı gördükten sonra.
member
Activity: 224
Merit: 52
geçmiş olsun kısa sürede telafi edersiniz umarım.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Private key'in kırılması mümkün değil gibi . Öyle olsa böyle hesaplarda değil içinde milyon dolar olan hesaplar var onlara dadanırlar . Ama bir şekilde ulaşmışlar . Gecmis olsun hocam
newbie
Activity: 109
Merit: 0
geçmiş olsun her ne sebeple olduysa da keşke mew de 2fa güvenliği olsa bu olayları son zamanlarda çok duyuyoruz
full member
Activity: 616
Öncelikle geçmiş olsun benimde başıma gelmişti bir maile tıklamıştım sanırım ordan keylogger yedim sonra akıllanıp nano ledger s aldım tavsiye ederim
full member
Activity: 490
Şifrenizi kırmış olma ihtimalleri yüksek veya keylogger olabilir başka bir şey gelmiyor aklıma private keyinize ulaşıp ordan doğru çekmişlerdir bence.
full member
Activity: 532
Merit: 151
Geçmiş olsun hocam çok dikkat etmemiz lazım pishing yememek için , tavsiyem mew ve etherdeltada işlem yapıcaksanız farklı bir browser kullanarak yapmanız. Ben normal işlerimi Chrome ile , mew ve etherdeltayı firefoxda hallediyorum tavsiye ederim
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
Geçmiş olsun. Bu konu hakkında sürekli şikayetler geliyor çoğu kişinin hesabı bir anda boşalıyor ama sizinki bir garip olmuş.Niye etherdelta üzerindeki eth ve diğer tokenleri almadı gerçekten ilginç.Normalde cüzdan içinde ne kadar para edecek şey var anında temizliyorlar.

Benim önerim Metamask cüzdanı ile işlemlerinizi yapmanız. Pishing saldıralarında falan siteyi açmıyor direk kendini kitliyor ve koruma altına alıyor cüzdanı.
member
Activity: 154
Merit: 10
Evde sadece kripto para hesabı için işlem yaparken kullanılan ikinci bir bilgisayar olmalı. İnternet  bağlantısını kesin  bu  bilgisayarin. Oyun vs. takıldığınız bilgisayardan işlem yapmayın. Tüm paralar uçar gider.
full member
Activity: 224
Kendi bilgisayarınız haricinde bir yerden hesabınıza daha önce giriş yaptınız mı?Belki orada bir trojen olabilir ve hesabınıza oradan erişmiş olabilirler.
full member
Activity: 728
Merit: 151

Çerezlik kısımları metamask ta tutmayı düşünüyorum artık bu konuda daha güvenli gelmeye başladı. Diğer kısım zaten blockchainde sms le güvende gibi duruyor.

bu sms olayı nedir hocam biraz açıklar mısınız ?

olay büyük ihtimal trojan ya da pv keyi yanlışlıkla bir yerde girmekten dolayı olabilir..her zaman antivirüs + güvenlik duvarı çözümü sunan bir yazılım kullanmak ve windowsu güncel tutmak önemli..bunun haricinde sakat sitelere başka bilgisayardan girmek lazım..

yüklü miktardaki coinleri de exodus gibi bir cüzdan da tutmak lazım bence..ya da ledger
member
Activity: 504
Merit: 10
umachit.fund
Geçmiş olsun. Neyseki kaybın çok büyük olmamış, umarım hataları taraflarının varsa farkına varır ve zararını da telafi edebilirsin
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Geçmiş olsun ya keyloger yediniz ya da private keyinizi bir yerde paylaştınız. Aynı şey geçen bir arkadaşın başına geldi. Telegram grubunda .TR grubunda yanlışlıkla pkey paylaştı. Biri 1.5 eth çaldı. Cüzdandaki tokenleri başka bir adrese taşıyın onlarda çalınmasın.
newbie
Activity: 47
Merit: 0
benim bir arkadaşında başına gelmişti ama geri alamadı eth ları
Pages:
Jump to: