Pages:
Author

Topic: mew UTC dosyası ile private keye ulaşılabilir mi ? key ve sifreyi kaybettim :( - page 2. (Read 273 times)

member
Activity: 266
Merit: 10
arkadaşlar private keyimi ve sifremi kaybettim ulaşamıyorum elimde sadece UTC dosyası var bununla hesaba ulaşmam mümkün mü lütfen bilen eden varsa bana yardımcı olsun Sad hesabımda yüklü token vardı zararım büyük.

Merhaba dostum.Aynı durum daha önce başıma gelmişti.Eğer şanslıysan kurtarma şansın var.Anlatayım.

Eğer utc dosyası elindeyse tarayıcının şifreler kısmına bak.Kayıtlı parolalar kısmı olması lazım Mozilla ve Chrome içinde.Oradan myetherwallet daha önce kayıt altına alındıysa Utc dosyanla beraber girdiğin şifreyi görebilirsin.Ama bu sadece senin koyduğun şifre private key değil.Onu sen bir yere kaydetmediysen bulamazsın.

Ben daha önce şifremi unuttuğumda bu yolla bulmuştum private key hiç kullanmadığım için tek şansım buydu ve ulaşmıştım bu şekilde.

Umarım cüzdanına ulaşırsın.Geçmiş olsun.
member
Activity: 462
Merit: 42
arkadaşlar private keyimi ve sifremi kaybettim ulaşamıyorum elimde sadece UTC dosyası var bununla hesaba ulaşmam mümkün mü lütfen bilen eden varsa bana yardımcı olsun Sad hesabımda yüklü token vardı zararım büyük.
Pages:
Jump to: