Pages:
Author

Topic: İMF kripto paralar ile ilgili rapor yayınlamış - page 2. (Read 364 times)

member
Activity: 336
Merit: 10
bence yakında imf borç para olarak dolar verirken; şimdi de borç kripto para vericek belkide onun için bu yorumları yapıyorlar.vallahi bunlardan herşey beklenir.adamların tek amacı para kazanmak.bunun için her yolu denerler...
member
Activity: 62
IMF büyük bankaların global temsilcisi konumunda. yayınladıkları raporu inandırıcı bulmadım.
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
Su an icin etki etmesi mumkun degil ama daha cok yatirimci ve piyasa hacmine ulasinca tutulamaz olacak
jr. member
Activity: 84
Merit: 7
Community Manager at Bitsurf.eu
Size bir tavsiye vereyim,  IMF nin dediği hiç bir şeye inanmayın, IMF fakir ülkelerin zengin ülkeler tarafından sömürülmesi için uydurulmuş bir teşkilattır, yani kuruluş amacı budur.

Katılıyorum IMF nin dediklerine çok kulak asmamak lazım, kenilerine göre bir plan hazırlamışlardır onlar.
newbie
Activity: 77
Merit: 0
Bütün ülkeler yarışta zamanla kızışıyor bu yarış. Biz hala izlemedeyiz
newbie
Activity: 152
yani alan razı veren razı o yüzden hiç kimseyi pek etkilememesi lazım ama tabi para akışı da mümkün olunca kontrollü olmak lazım..
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
Tabikide IMF nin böyle bir rapor yayınlaması yükselen piyasalar açısından oldukça önemli olacaktır. Bu haberin yükselişin devamını etkileyecektir.
member
Activity: 406
Merit: 47
Kripto paralar küresel ekonominin duvarlarını yıkacak bir proje bu ılımlı yaklaşımın nedenini en başından beri çözemedim  Huh
newbie
Activity: 182
IMF den de rapor geldiyse iş tamamdır. Piyasanın hacmi çok küçük olduğu için önemsemediklerini de vurgulamışlar sanki.
member
Activity: 294
Size bir tavsiye vereyim,  IMF nin dediği hiç bir şeye inanmayın, IMF fakir ülkelerin zengin ülkeler tarafından sömürülmesi için uydurulmuş bir teşkilattır, yani kuruluş amacı budur.
jr. member
Activity: 84
IMF olumlu mesajlar yayıyor Avrupa ülkeleri teşvikler çıkarıyor Amerika üstünlüğü kimseye bırakmak istemiyor. Bu teknolojiyi herkes biyerinden yakalama derdinde
full member
Activity: 350
Merit: 100
olumlu bir haber, ama blok zincir teknolojisinin getirdiklerinin yanınıda, yani bu teknolojiyi değerlerken IMF nin dediklerini çok da dikkate almamak gerekiyor, zira insanlık düşmanı olarak görüyorum bu durumu
newbie
Activity: 98
Bir olumlu haber daha sanırım kemerlerimizi bağlama vakti geldi, uçuşa geçiyoruz artık. Bu yaz yine çok hareketli bir piyasa bizi bekliyor
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
IMF  raporunda kripto paraların finansal stabilite ve küresel ekonomiyi riske etmedikleri düşüncesine sahip olduklarını belirtmiş. Bu rapor kısa vadede kripto para piyasasını rahat ettirebilir. IMF’nin bir sonraki raporu ne yönde olacak, buna da bakmak lazım çünkü IMF’nin raporu bir sonraki rapora kadar geçerli.
hero member
Activity: 510
Merit: 500
Amerika ile Avrupa arasında kuklacılık, tiyatroculuk oynandığını düşünüyorum.
Zaten halihazırda bitcoin'in amerikan iştirakı olduğu tartışılırken birde üzerine dünya ekonomi gurularının yaptıkları ılımlı açıklamalar bu komplo teorilerini onaylar nitelikte.

Geçtiğimiz yıl birçok ülke cephe aldı, global çapta siyasilerin topuna tutuldu bitcoin.
Şimdi ise bu kadar volatil bir para biriminin finansal stabiliziteyi bozmadığını iddia edecek kadar tutarsız konuşuyorlar.
Hayırdır inşallah.
member
Activity: 196
Bundan 2 ay önce yine aynı IMF’in başındaki Christine Lagarde “ fight fire with fire” demedi mi ? Bu şekilde Bitcoin’in üzerinde bir baskı yapmaya çağırdı herkesi.
sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Benim beklediğim üzere bir çok devlet, kurum, firma ve önemli insanlar artık kripto parayla ilgili olumlu düşüncelerini, kullanım alanlarını, tahminlerini iletiyorlar her yerde. Neredeyse bütün büyük finans kuruluşları ilk başta karşı çıkmalarına rağmen bugün ortaklık ve proje geliştirme peşinde koşuyorlar. Bu aslın kriptolar için işlerin iyiye gittiğinin bariz göstergesi. Uzun soluklu bir başarı öyküsü olması için yavaş yavaş kullanımının artması ve işlem hacimleri yükselmesi gerekir. Aynı zamanda yakın bir zamanda çıkması beklenen Nvidia madencilik cihazlarını dört gözle merakla bekliyorum. Bu yeni ekran kartları piyasaya bir heyecan ve hız getirecektir.
jr. member
Activity: 372
Bircoin ve eth yi yukseltmek istediklerinde bir haber cıkarırlar nerden cıkacagı onemli degil. Dusurmek istediklerinde aynı yolu izlerler.. Biz piyonlar boşuna kafa yorarız.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
biraz daha hacim artsın direk başlar karın ağrıları. Şuan piyasa hacmi tırnak kadar olduğu için pek umurlarında değil. Eminim yılın son çeyreğinde yine zehir zemberek açıklamalarla piyasayı sallayacaklar.
legendary
Activity: 1932
Merit: 1757
belki tek bir gelişme fiyatın artmasına yetmeyebilir fakat imfden gelen açıklamaların olumlu yönde olması kripto paralar açısından çok büyük öneme sahip
Pages:
Jump to: