Pages:
Author

Topic: Microsoft da kripto para reklamlarını yasakladı! - page 2. (Read 235 times)

hero member
Activity: 1918
Merit: 795
Aslında bir bakıma iyi oluyor yasaklamalar ama gerçekten işini düzgün yapan projeler için çok kötü. google, yandex, facebook çöp kripto reklamlarından geçilmiyordu. sürekli olarak abuk sabuk ico reklamları çıkıyordu vs. bana göre kripto içinde olup iyi projeler hakkında bilgisi olmayan insan yoktur gibi. yani öyle google reklamında gördüm, bing reklamında gördüm 50 - 100 ETH basayım diyecek insan pek yoktur.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Her gecen gun gelen yasaklara alistik artik. Piyasaya cok buyuk etkilerinin olacagini dusunmuyorum ben.
newbie
Activity: 182
Merit: 0
1 milyar dolarlık tether basarlar ve istedikleri icoyu yine coşturmasını bilirler. piyasa yeni para girişine o kadar muhtaç değil bence. hani reklam yapmasanız bile medya haberlerinden sonra illa ki çıkıp geliyor bitcoin, altcoin satın almak için. hacim ister istemez artıyor.
member
Activity: 268
Merit: 12
bu tip haberler eskiden daha çok etkilerdi piyasayı ama artık öyle değil. yatırımcılar hemen hemen herşeyi biliyorlar zaten.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Ben bu yasakları kötü niyetli yaptıklarını düşünmüyorum. Eminim kripto paralar bir düzene girdiklerinde bu internet medyaları sıraya gireceklerdir reklam vermek için  Smiley
hero member
Activity: 1533
Merit: 560
Bing'in sosyalde çok fazla yeri yok, Google, Youtube reklam için fazlası ile yeter diye düşünüyorum onlar kafalarına göre mutlu olsunlar.
full member
Activity: 700
Merit: 134
Artık kim yasakladı kim reklam yapıyor bakmıyoruz bile. Bu işlere yatırım yapmak isteyen kişiler zaten her şeyin farkında, yeni gelen kişiler de nereleri kaynak alacaklarını internet üzerinden zaten öğrenebiliyor. Yasakların etkisi her geçen gün azalıyor (:
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Her gecen gun alisiyoruz artik bu yasaklara ozellikle de dusus donemlerinde cok fazla artiyor.
member
Activity: 182
Merit: 10
Microsoftun patronu kripto paralara karşı olduğunu açıklamıştı geçenlerde. Onun bu açıklamasından sonra şirketin bu kararı alması gayet doğal. Ponzi reklamları da yasaklaması doğru bir karar.
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
icoları etkilemez. zira para kırpıp bu işin tadına varan kripto zenginleri ikide bir reklam nerede dönüyor ona mı bakıyor sanıyorsunuz. kendi göbeğini kesen zaten işini biliyor. bunu yapamayan da social medya, ico inceleme ve ücretli danışmanlık gibi alanlara parasını veriyor yine işini görüyor. para zaten coin olarak duruyor. A'dan alıp B'ye aktarıyor.
member
Activity: 294
Merit: 10
Önceleri de Microsoft bu konu hakkında hep olumsuz davranıyordu. Lakin dolandırıcılık diye yasaklamak ne kadar doğru bir yöntem. Daha farklı bir yolu yok mu ? Kesip atıldığı zaman diğer güzellikler de yok olacak.
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
Sık sık dolandırıcılık vakalarıyla gündeme gelen kripto para piyasasına bir kötü haber de Microsoft’tan geldi. Teknoloji devi, haziran ayından itibaren Bing’in kripto paralar ve onlarla ilişkili ürünlere dair reklamları yayımlamayacağını açıkladı.

Bing'in haziran ayında uygulamaya sokulacak kripto para yasağı tüm dünyada geçerli olacak.

KRİPTO YASAĞINA TWİTTER DA KATILIYOR! ÜÇ BÜYÜKLERDEN REST...

Kararı bir blog yazısıyla duyuran Bing ekibinden Melissa Alsoszatai-Petheo, “Kripto paralar ve onlarla ilgili ürünler yasalarla düzenlenmedikleri için onların kullanıcılarımız için risk taşıdığında ve kötü niyetli kişiler tarafından kullanıcıları kandırmak için kullanılabileceğinde karar kıldık.” dedi ve ekledi: “Kullanıcılarımızı bu riskten korumak için kripto paralara dair tüm reklamları yasaklama kararı aldık.”

Kripto paralar da Microsoft’un çekinceli yaklaştığı işler arasına girmiş oldu. Şirket ayrıca Çiftlik Bank gibi Ponzi düzenlerinin de reklamlarını yayımlamıyor.

http://www.haberturk.com/microsoft-da-bitcoin-yasagina-katildi-1968996-ekonomi
Pages:
Jump to: