Pages:
Author

Topic: Microsoft Yoksulluğu Blockchain ile Önleyecek - page 2. (Read 418 times)

newbie
Activity: 11
Merit: 0
id2020 sitesine girerseniz rockefeller vakfı ve microsoft tarafından desteklendiği yazıyor.

2020'de başlayacak ve 2030 yılında ise tüm dünyadaki insanların digital bir kimliği olacak. bu ülkenin verdiği kimlik haricinde tüm dünyada geçerli bir kimlik olacak.
bugün yaptığımız ilkel kyc'lerde tarih olacak. her şey digitale kaydığı için ve sınırlar kalktığı için böyle bir şeye ihtiyac doğdu evet.

illuminati, masonlar, kürsel gücler gibi konulara ilgim var. Smiley bu id2020 ve kripto paralar arasında bir bağlantı var.
gelecekte herkesin cüzdanını digital kimliğine bağlanmak zorunda kalırsa şaşırmayın.

siteye girin aşağıda boru gibi rockefeller vakfı yazıyor Smiley https://id2020.org/

newbie
Activity: 112
Microsoft ve IBM, 80'li yılların başında sayısal devrimi başlattı. Sonunda, her IBM bilgisayarında MS-DOS haline gelen PC DOS ile, şirketin çifti, mikro hesaplama alanındaki geçmişi değiştirmek için ortaklık kurdu. Şimdi ortaya çıkan blok zinciriyle bu şirketler bir kez daha pakete giriyor .bu da demek oluyorki tünelin ucunda yine parayı gördüler.
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Microsoft'un bu tarz şeylere gram destek vereceğine inanmıyorum   ben linux kullanıyorum windowsu bildim bileli sevmem zaten  ilk önce kişisel bilgisayarlardan verileri alma yasalarını düzetsinler.
member
Activity: 84
Merit: 10
Microsoft yoksulluk konusunda Block Zincir teknoloji ile proje geliştirme aşamasında olduğuna dair bilgiler gelmeye başladı. Ayrıca dijital kimlik güvenliği konusunda yeni bir çalışma daha başlattılar. Microsoft blok zincire yatırım yapacak.
jr. member
Activity: 42
Merit: 17
tüm yoksulluğu bitirebilecek herhangi bir oluşum dünya üzerinde kesinlikle yok. yalnızca açlığı bitirebilirler tamamen. örnek malum senede birkaç kere hasat edilebilecek buğday. çalışmalar türkiyede de devam ediyor. yoksulluk dediğin para ile alakalı ama zengin olan daha da zengin olmak istiyor nasıl yok edeceksin.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Ne kadar dogrudur bilinmez ama bu tur haberler bitcoini etkilemekte ve bilindigi icin bu tur haberler artmakta. Sirketler net degil kararlarinda birgun bakiyoruz destek var ertesi gun bakiyoruz karari cekmisler.
member
Activity: 155
Bu haberin doğruluğuna inanmıyorum daha çok spekülasyon gibi geliyor.Bu tarz haberler sayesinde crypto paralar çıkıp düsüyor zaten bump dump yapmak cok basitlesti artık.Paylasım icin teşekkürler
member
Activity: 224
Bence  işin edebiyat boyutuna fazla takılmamak gerekiyor ben blockchain teknolojisi sayesinde herkesin refah seviyesine ulaşıp yoksulluk çekmemesi olayına inanmıyor
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
bu alanda büyük bir devrim olur eğer sözünü ettikleri şeyi yaparlarsa ama microsoft çok hızlı bir dönüş yaptı blockchain'e biraz güvenimizi kırdılar bakalım nolacak
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
Microsoftun yaptığı bu proje bana hiç güven verecek gibi gelmiyor. Bunun altında kesinlikle bir şey var . Microsoftun asıl yapmak istediği şey bana göre yoksulluğu engellemek adına insanların bilgilerine ulaşıp yeni bir veri tabanı oluşturmak.
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
aslında kişisel hak ve özgürlük kısıtlaması bir yandan diğer yandanda özgürlüğünü veririsen paranı veririm demek gibi bişey
full member
Activity: 344
Merit: 100
Microsoft Identity Division programı ile yeni digital kimlik türleri ve kişisel mahremiyet, güvenlik ve kontrolü konusunda yatırım yapmayı tercih etmiş. Bitcoin yasağını kaldırmasından sonra ikinci adım.
newbie
Activity: 238
Microsoftun yapmak istediği olayı anlamaya çalışırken aklıma iyi olmayan senaryalor geri .Microsoft bu bilgileri toplarken yoksulluğu önleme projesi olarak adlandırıyor.Arka planda yapmak istediği bence çok farklı bir senaryo var.
jr. member
Activity: 90
Merit: 2
Yoksulluk ne demek? Bu adamların açıklamasının yoksullukla alakası nerde? Microsoft'un her zamanki gibi tutarsız açıklamalarında biri gibi görünüyor. İşin komik tarafı eğer gerçekleşirse bu proje yoksulluğu önlemek amaçlı değil de insanları fişleyip ortaya çıkarma amaçlı. Tutarsızlık diz boyu  Cheesy
jr. member
Activity: 210
Merit: 6
yoksulluk kelimesi haber içeriğinde hiç geçmiyor.
yoksulluğu önlemekle nasıl bir alaka kurmuş acaba haberi yazan salak arkadaş.
member
Activity: 196
Ben tam olarak anlma veremedim insanları dijital kimşiğe kavuşturacakta bu işin yararır ve zararı nedir ki. İnsanlara ne gibi avantajlar sağlıyacak. Pek bir şey anlamadım o yüzden açıklamadan
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
bu hep tahmin ettiğim beklediğim bir şeydi zaten.dünyada yaşayan herkesin fişleneceğini gözardı etmemek lazım.
newbie
Activity: 217
 “Geçtiğimiz 12 ay içerisinde yeni digital kimlik türleri ve kişisel mahremiyet, güvenlik ve kontrolü sağlamak amacıyla tepeden tırnağa tasarlanmış kimlikler yaratmak amacıyla Blockchain (ve diğer dağıtılmış hesap defteri teknolojileri) kullanan bir takım kuluçkaya yatmış fikirlere yatırım yaptık.”
burada kişisel mahremiyet bizim için mi iyi olacak devletler için mi?
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Microsoft'un fakirleri düşüneceğini düşünmek bile saçma geliyor. Muhtemelen sıradaki pozisyonları için ellerini gizliyorlar sadece.
member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
Microsoft blok zinciri teknolojisinin ne kadar içerisinde gibi görünse de kimi zaman çok tutarsız açıklamalarda bulunabiliyorlar.
Bu proje amacına ulaşırsa büyük ses getirebilir.
Pages:
Jump to: