bu tarz sitelerden anca sigara parasını çıkartırsınız, en iyisi hiç uğraşmayın o bir paket sigarayı içmeyin bence.
Yorumun için teşekkür ederim. 2 sene önce eşimle birlikte sigarayı bıraktık. Yıllık sigara paralarımızı biriktirip her sene yurt dışı tatil organize ediyorum.
Bu sene sigara paraları ile ayarladığımız yurtdışı turu şöyle :
13-16 Ağustos Barselona - İSpanya ( Bu pazartesi gidiyoruz )
20 Ağustos Meis Adası
24-27 Ağustos Rodos
30 Ağustos - 1 Eylül Midilli
Bu gezilerin tamamının yolculuk biletleri ev otel organizasyonları , geçen sene içmediğimiz sigara parası ile alındı.
Önümüzdeki sene için bu sigara parası ayrıca burada belirttiğim yöntemlerden elde ettiğim refsiz gelirleri birleştirerek 20 günlük uzak doğu turu organize etmeyi planlıyoruz.
Herkesin kazandığı bir sistem mümkün olabilir mi? Konuyu açan arkadaşı hariç tutuyorum birisi size böyle şeylerle geldiğinde kendinize hep bu soruyu sorun.
Hocam birilerinin kazanması demek birilerinin kaybetmesi anlamına gelmez her zaman. En büyük örneği özel şirketler ve çalışanlarıdır.
bence pek de bulaşmamak lazım böyle şeylere, çünkü çok fazla vakit alıyor diye düşünüyorum
NEden olarak vakit alma durumunu , eğer ki bilgisayar başı işiniz varsa sıfır zaman alıyor diyebiliriz. Bilgisayar başına zaten çok geçen biri değilseniz ve telefonunuzla günde bir saat haberleşme dışında kullanımınız yoksa zaten bu konuya hiç girmeyin derim.
Bence bu yöntem bana saçma geliyor kullandığınız makinalara zarar veriyordur.Boşu boşuna 300 tl için cihazınıza zarar vermeyin.Airdroplar daha mantıklı ve sıkıntısız bir durum.
Hocam Faucetlerden gelebilecek en büyük zarar olası virüs durumudur ya da sizden habersiz mining yaparak arka planda CPU gücünüzü kullanırlar. Antivirüsünüz ve firewall mevcutsa bu ikisinin de önünde durursunuz.
Ben şimdiye kadar bilgisayarlarıma zarar verdiremedim bu sitelerden o kadar uğraşmama rağmen.
İnanın böyle sitelerden bişey kazanamazsınız kaşıkla verip kepçeyle alırlar tıpkı ülkemin yaptığı gibi
3-5 kuruş için bilgisayar ve cihazlarınızı tehlikeye atmayın hele zamanınızı asla.
Aza tamah etmeyen çoğu bulamaz..
Zaman konusunda kesinlikle katılıyorum ne yazık ki bilgisayarı günge 3 saat ya da daha fazla kullananlar için bir zamanın boşa kullanımı pek de söz konusu değil yukarıda da belirttiğim gibi.
Olumlu olumsuz yazdıklarınız için çok teşekkür ediyorum tamamınıza.
Bu vesileyle ortaya çıkan cevaplar bu işin ne olup ne olmayacağını daha net göstermektedir.
Son durumda bunları uygulamak ya da uygulamamak tamamen size kalmıştır.