Pages:
Author

Topic: Millet İttifakı'ndan itiraf: Uluslararası güçler adayımızı belirleyecek - page 2. (Read 238 times)

member
Activity: 756
Merit: 17
Lütfü Savaş diye birisini ilk defa duydum. Kendisinin olası adaylar arasında olduğu görüşüne pek katılmıyorum açıkçası. Çünkü son günlerde adını bir kere bile duymadım. Kimisi diyor küçük bir ihtimal bile olsa Kılıçdaroğlu kendisi aday olabilir (Umarım öyle bir saçmalığa girişmez). Kimisi diyor Mansur Yavaş ya da Ekrem İmamoğlu adaya gösterilir. Kimisi de Meral Akşener olabilir diyor.

Ayrıca "uluslararası güçler" nedir ya? Siz neye göre aday seçeceksiniz anlamıyorum ki. Adam gibi oturun konuşun, anketlere bir göz gezdirin bakın bi millet kim olursa daha çok oy verme potansiyeli var diye. Ona göre belirleyin adayınızı işte. Tabi sırf oy fazlalığı ile de karar verilmesin. Ülkeyi gerçekten refaha götürmeye niyeti olan birisinin seçilmesine özen gösterilsin.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Hocam ben inanmıyorum ya bunlara yok uluslararası kişiler karar verecek yok bilmem ne öyle olsa geçmiş seçimlerde ekmeleddin yerine bu sözüm ona uluslararası güçler daha güçlü bir aday bulamamışlar mı boş boş konuşmuş bence bu adam inanmak istemiyorum 2021 yılında böyle şeylere
full member
Activity: 322
Merit: 101
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayları arasında adı geçen CHP'li Hatay Büyükşehir Başkanı Lütfü Savaş, ''Ulusal ve uluslararası karar vericilerin işaret edeceği kişi aday yapılacak'' itirafında bulundu.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayları arasında adı geçen CHP'li Hatay Büyükşehir Başkanı Lütfü Savaş'tan ilginç açıklamalar geldi.

Lütfü Sava katıldığı televizyon programında kendi adının da cumhurbaşkanı adayları arasında yer aldığı hatırlatılınca şunları söyledi:

Kimin ismi ön plana çıkarılıyorsa o tehlike arz ediyor, onu yiyelim demektir.

"BAŞARI YETERLİ DEĞİL"

Cumhurbaşkanı adayı sadece başarı ve birikimle olmuyor. Ulusal ve uluslararası karar vericilerin işaret edeceği bir insanı aday yapacaklar. Şimdi konuşulan diğer arkadaşlarımız olsun, benim ismim olsun bunlar sadece belli kurum ve kuruluşların öne sürdüğü isimler olabilir. Burada kimsenin keyfiyeti beklentisi söz konusu olmaması lazım, takım oyunu oynanacak bir lidere ihtiyaç var
https://www.aksam.com.tr/amp/guncel/millet-ittifakindan-itiraf-uluslararasi-gucler-adayimizi-belirleyecek/haber-1190021

Kim bu uluslararasi guc? Ne bicim aciklama olmus. Bazisi itiraf niteliginde diyor. Bu kadar erken secim diye bagirti yaparken adayi bilem ortaya koyamamak da problem.
Pages:
Jump to: