Pages:
Author

Topic: Milyarder Howard Marks, bitcoini saadet zinciri olarak tanımladı - page 2. (Read 2676 times)

legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
1978'den beri Amerikan dolarının altın karşılığı var sanki!

Kağıt basıp karşılığında tüm dünyadan petrol almak güzel tabi...

Var tabii, Amerikan dolarının karşılığı dünyaya yayılmış Amerika korkusudur. Düşünki bu korku altından bile daha değerlidir.
newbie
Activity: 32
Merit: 0
1978'den beri Amerikan dolarının altın karşılığı var sanki!

Kağıt basıp karşılığında tüm dünyadan petrol almak güzel tabi...
hero member
Activity: 700
Merit: 500
kedi ulaşamadı ciğere misali durumu var.

Hocam şimdi adamda milyarder, bitcoinin yükseleceğini düşünse herhalde ilerde güvenilirliğini yitirmemek ve söylediği sözü yalamamak için böyle bir şey demezdi. Belki de var baya bitcoini, daha fazla almak için dump yapmaya çalışıyo azcık Cheesy
member
Activity: 112
Merit: 10
Doların kendisi çok gerçek ve fizilsel sanki, ulan dünyada kaç dolar var doğru dürüst bunu bile bilmiyoruz. fiziki banknotun 20 misli dijital olarak mevcut. basılabilecek para miktarı sınırsız. Blockchain geleceğin teknolojisidir. Bankacılık ve birçok sektörü baştan aşağı değiştirecektir. ama yarın ama sonraki gün.
full member
Activity: 406
Merit: 121
Adam laf ebeliği yapmış yok bitcoin modaymış müşterilerine önermiyorumlar falan filan belli ki balina
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Dolardan daha büyük bir balon yokken bitcoin'in ne olduğunu bilmeden atmış tutmuş. Ya yatırım yapacaktır ya tehdit olarak görüyordur. Açıkçası yorum yapmaya bile değer görmedim. Dijital paraların modasının gelip geçeceğini söyleyen birisinin cahilce yorumlarını ciddiye almak benim tarzım değil ama haber kaynakları böyle şeyleri çok sever.
full member
Activity: 616
Merit: 118
kedi ulaşamadı ciğere misali durumu var.

full member
Activity: 336
Merit: 100
Abinin kafa güzel galiba ayrıca zannetmiyorum onun açıklamalarıyla koca bitcoin düşeşe geçsin çok bir etkisi olmaz.
hero member
Activity: 868
Merit: 502
a.k. cocuguna bak kac tane bıtcoını varda dusurup tekrar alsın dıye serefsızlık yapoyor acaba
hero member
Activity: 700
Merit: 500
Acaba Milyarder iş adamı Howard Marks gerçek düşüncelerini mi söylüyor burada tam emin olamadım bunları söylerken elinde yüksek miktar da bitcoin olabilir bu adamın yani şaşırmam açıkcası.

Yani burda söylediği şeyde bitcoinin fiyatının düşmesi için çabaladığı açıkça gözüküyo demekki elinde bitcoin değil bitcoin almak için bol miktarda nakit olmalı. Ama ne kadar milyarder de olsa iki cümlesi ile tüm bitcoin tutucularının elindekini satacağını da düşünmüyordur herhalde.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Borsaya konu olmus hemen her türlü menkul değer kısmen ponzidir ama kısmende karsılıgı var tabii. Bitcoinin karsılıgıda islemci gücü elektrik gücü emek vs.. filan gibi düsünülebilir. Burda önemli olan fiyattır. Teknolojik bir hizmet işte sonucta.
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
Vay vay vay Bitcoini saadet zinciri olarak gör sonra müşterilerine dijital para birimleri anlamsız bir moda de seni uyanık seni Smiley
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Gerçek görüşlerinin bu olduğunu inanmıyorum forum konusundada belirtilmiş piyasayı yönlendirmeye çalışır böyle milyarder insanlar ama şu da bir gerçek bitcoini övseydi herkes gerçek görüşleri böyle diye söylerdi.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Söyledikleri doğru ortada olmayan bir şeyin değerini talep belirliyor. Bir şeyin değerli olması için fiziksel ve nadir olması gerekiyor. Bunun dışında evet bu sistem tam olarak bir saadet zinciri fakat aynı zamanda blokzincir teknolojisinin olması gerekiyor, geleceğin banka sistemi budur. Yavaş ve Amerikan merkezli Swift sistemi yitip gitmek zorunda.

Ve şunu bilin: Reklamın iyisi kötüsü olmaz, bu modanın daha başındayız. Uzun vadeli saadet zinciri (tokenler), gelecekte hiçbiri olmayacak ama blokzincir teknolojisi varolacak.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Hadi be arkadaşlar ben dahil bu forumun eski müdavimleri de biliyor ki Bitcoin tabi ki saadet zinciridir. Bir şekilde yeni yatırımcılar geliyor ve Bitcoin alıyorlar işte. Artık dalgaya ne zaman ve nasıl girerlerse pay kapmaya çalışıyorlar. Lakin bu Bitcoin çok uzun soluklu bir saadet zinciri. Hatta hiçbir zaman bitmeyebilir. Bitmesi için Bitcoin Core yazılımı hacklenmesi gerekir. Üzerinde güvenlik açıkları bulunması gerekir. Ama bu zamana kadar güvenli bir şekilde yoluna devam etti. Bence bu yazılım bir mühendislik dehası.
full member
Activity: 457
Merit: 101
Adam bitcoine moda demiş Grin böylelerinden korkacaksın. Adam btc hor görür gibi anlatmış millet ne olduğuna uyanmasın. Eminim kendisinin btc ye çok ciddi yatırımı vardır. Yeni vurgun peşinde koşan balinlardan biri.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Acaba Milyarder iş adamı Howard Marks gerçek düşüncelerini mi söylüyor burada tam emin olamadım bunları söylerken elinde yüksek miktar da bitcoin olabilir bu adamın yani şaşırmam açıkcası.
member
Activity: 90
Merit: 10
kesin bitcoin yatırımı var bu adamın Smiley
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
'Gerçek yatırım, bir şeyleri asıl değerine göre çekici olduğu için satın almaktır.' Evet öyle ancak bir şeyin gerçek değerini belirlemek şu günlerde gerçekten zor. Her şey yer değiştiriyor. Global ekonomik yapı taşları bile dengesiz hareket ediyor. Temelde çok büyük sorunlar olmamasına, aşılabilecek sorunlar olmasına rağmen şişirilen balonlar sayesinde işin içinden çıkılmaz hal alıyor ve sorun bir ülkenin sorunu iken dünyanın sorunu haline geliyor.
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
”Bana göre dijital para birimleri anlamsız bir modadan başka bir şey değil hatta bir saadet zincirini andırıyor”
Böyle haberlerin çoğalması lazım ki tekrar ucuza bitcoin bulalım ve yeni rekorlar kıralım.
Pages:
Jump to: