Pages:
Author

Topic: Milyarder yatırımcı: Bitcoin ve Ethereum sağ kalacak - page 2. (Read 234 times)

legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
Bitcoin ve ethereum yatırımcısının ve piyasa değerinin vadettiği şeylere göre böyle bir açıklama yaptığını düşünüyorum ki mantıklı.
Bitcoin ve ethereum bu piyasanin başını çeken 2 kripto para sonuçta.  Her ne kadar ethereum altcoin olsa da yatırımcısı ve piyasa degerini biliyoruz ve görüyoruz.
member
Activity: 588
Merit: 10
$CYBERCASH METAVERSE
Bana göre bu fazla iddialı bir açıklama olmuş. Şunu kabul ediyorum ki piyasadaki shitcoin sayısı oldukça fazla ve her gün gitgide bu sayı artmaya devam ediyor. Ama oldukça potansiyelli ve güvenilir olduğunu düşündüğüm birtakım altcoinler de var. Mesela BNB buna bir örnek. Arkasında koskoca Binance'ın durduğunu düşündüğümüzde bence yok olacak demek fazla büyük bir söylem olur.
jr. member
Activity: 178
Merit: 3
Milyarder yatırımcı Mark Cuban, Twitter üzerinden yaptığı bir açıklama ile Bitcoin, Ethereum ve birkaç kripto para dışındakilerin Dot-Com balonuna benzediğini söyledi. Bu açıklamasıyla ses getiren Cuban, belirli kripto paralar dışındakilerin yok olacağını ifade etti.

Kripto para birimlerini balona benzeten Mark Cuban Bitcoin, Ethereum ve birkaç kripto paranın bu balon patladıktan sonra da güçlü bir şekilde sağ kalacağını söyledi. Amazon ve eBay benzetmesi yapan Cuban, sağ kalan kripto paraların Amazon ve eBay gibi ayakta olacağını söyledi.

Twitter üzerinden yaptığı açıklama da fikirlerini belirten Mark Cuban, kripto paraların tamamen arz ve talebe güdümlü olduğunu belirtti. Tamamen arz ve talebe bağlı kalmanın olumsuz sonuçlar da doğurabileceğini ifade eden Mark Cuban, en büyük sorunun satış aşamasındaki kıtlık olacağını belirtti.

https://teknokupur.net/milyarder-yatirimci-bitcoin-ve-ethereum-sag-kalacak/
Pages:
Jump to: