Pages:
Author

Topic: Mining İşi Biraz Amelelik Değil mi? - page 4. (Read 5330 times)

member
Activity: 123
Merit: 10
April 09, 2018, 10:26:14 AM
Bitcoinin ve altcoinlerin bu kadar düşük olduğu bu zamanda mining işi biraz sıkıntı ama uzun vadede herzaman kazanç hatta piyasa düzeldiği zaman bende ring alıp bu işe girmeyi düşünüyorum..
member
Activity: 224
April 09, 2018, 08:08:15 AM
Bence piyasanın durumu ile alakalı baikal X10 ile millet baya vergi kazdı. İlk etapta çok iyidi ve cihaz parasını 15-20 günde çıkaranlar oldu. Tabi zamanla düştü.  Şu anda piyasas her yönüyle kötü o yüzden durum karışık
member
Activity: 154
Merit: 16
April 06, 2018, 03:06:38 AM
Bu kadar ekipman vs harcanan para ile güzel coinler alınıp arkanıza yaslansanız daha sağlıklı değil mi? Üretimin pisliği ile uğraşmaktansa

Bir kaç gün evdeki bilgisayarımla deneyim dedim yapılacak iş değil 2 gün çalıştırdım full kazandığım bir kaç liranın ötesine geçmedi. Elektrik faturası harcanan emek ve bilgisayarı yorduğuma değmedi bu benim görüşüm belki madencilikle kazanan vardır
member
Activity: 182
April 05, 2018, 12:29:20 PM
Bir adet i3 işlemcili laptopla yaparsan dediğin doğru amelelik.
full member
Activity: 322
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
April 05, 2018, 09:05:16 AM
Şuan için aynen amalelik gibi gözüküyor bend biraz piskolojik olarak kapatsanmı diye düşünüyorum ama işte çalışsın ya zararı yok az kar ettiyor ama olsun yinede  ameliliğe devam arkadaşlar.
sr. member
Activity: 588
Merit: 354
April 05, 2018, 03:19:01 AM
O ameleliği yapanlar olmasa veya masternode yapan olmasa çoğu sistem çöker .
jr. member
Activity: 157
Merit: 3
April 03, 2018, 04:06:11 PM
Kesinlikle katılıyorum aslında kripto paralar komple sabır isteyen bir platform hep duyarız btc 1 dolarken 1000 tane alsak şimdi zengindik ee bi 3 sene sonrası belkide zamanında 1 btc alsak şimdi zengindik diyeceğiz belki btc diye bişey kalmayacak. Biraz şans, biraz öngörü bolca adrenalin ve heyecan.

Bakış açısı çok önemli hobi yada iş olarak bakınca hem uzun vadede güzel getiri sağlayaiblir hemde insana farklı duygular yaşatabilir.

Ufak bir de not malayla kazım yapılmaz  Grin Tongue

Yatirim tavsiyeni aldim, evi sattim btc aldim.  Kiss

Hay allah yatırım tavsiyesi değildir notunu düşmeyi unutmuşum  Grin Neyse artık bundan sonrakiler için not olsun  Cool Cheesy
hero member
Activity: 784
Merit: 502
April 03, 2018, 01:38:13 PM
Ameleliğini yaptık, kaymağını yedik artık özgürüz. Bu saatten sorna mininge başlayanlar evet sadece ameleliğini arızasını donmasını uğraşını çekecek. Belki günün birinde ethereum gibi karlı coinler üretilir yine amelelik yaparız ne olmuş yani:)
newbie
Activity: 74
Merit: 0
April 03, 2018, 09:07:58 AM
Kesinlikle katılıyorum aslında kripto paralar komple sabır isteyen bir platform hep duyarız btc 1 dolarken 1000 tane alsak şimdi zengindik ee bi 3 sene sonrası belkide zamanında 1 btc alsak şimdi zengindik diyeceğiz belki btc diye bişey kalmayacak. Biraz şans, biraz öngörü bolca adrenalin ve heyecan.

Bakış açısı çok önemli hobi yada iş olarak bakınca hem uzun vadede güzel getiri sağlayaiblir hemde insana farklı duygular yaşatabilir.

Yatirim tavsiyeni aldim, evi sattim btc aldim.  Kiss
jr. member
Activity: 157
Merit: 3
April 02, 2018, 05:08:02 PM
İlginç bir şekilde bazı arkadaşlar kripto para fiyatları hep bu şekilde kalacak sanıyor. Her ay 1 ETH kazıyorsun diyelim. Senin aylık kazancını o ay değil satmak istediğin ay belirler. 375 USD iken satma, elinde tut. 1000 USD olunca sat. 10 ay önceki kazancın böylece 1000 USD oldu...

Madencilik sabır işi ve kısa vade bir iş değil. Yeri gelecek elektrik parasını anca çıkartıcak ama sen kazmaya devam edeceksin. Arttığı zaman satacaksın.

Riddle'ın dediği gibi. Bizim elimizde hala kartlarımız mevcut ve ana paramızdan hala hiç yemedik.

Amelelik bu ise ben elimde mala ile kazmaya devam edeceğim.

member
Activity: 564
Merit: 19
April 01, 2018, 10:01:25 AM
İlginç bir şekilde bazı arkadaşlar kripto para fiyatları hep bu şekilde kalacak sanıyor. Her ay 1 ETH kazıyorsun diyelim. Senin aylık kazancını o ay değil satmak istediğin ay belirler. 375 USD iken satma, elinde tut. 1000 USD olunca sat. 10 ay önceki kazancın böylece 1000 USD oldu...

Madencilik sabır işi ve kısa vade bir iş değil. Yeri gelecek elektrik parasını anca çıkartıcak ama sen kazmaya devam edeceksin. Arttığı zaman satacaksın.

Riddle'ın dediği gibi. Bizim elimizde hala kartlarımız mevcut ve ana paramızdan hala hiç yemedik.

Amelelik bu ise ben elimde mala ile kazmaya devam edeceğim.
newbie
March 31, 2018, 01:16:34 PM
Bu kadar ekipman vs harcanan para ile güzel coinler alınıp arkanıza yaslansanız daha sağlıklı değil mi? Üretimin pisliği ile uğraşmaktansa

İlk mesajdan bu güne madencilik gerçekten amelelik oldu.
Getirisi olağan üstü düştü.
member
Activity: 92
March 31, 2018, 06:07:17 AM
madencilik bu işte güvenli liman. Ocak ayında bitcoin almış olsaydınız şuan kalp diye bir şey kalmazdı. Madencilikte zarar etmeniz olası tabi ama bu zarar hiçbir zaman direk dijital parayı borsadan almanız gibi olmuyor.
newbie
Activity: 74
March 31, 2018, 05:02:13 AM
Madencilik yapmayip o paraya hangi coin alsaydim suan yarisinindan fazlasini kaybetmistim  Grin
full member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
March 25, 2018, 07:00:19 AM
Ben seviyorum bir hobi olarak görüyorum o ekran kartlarının sesi beni rahatlatıyor stresimi alıyor daha iyi düşüne bilmeme sağlıyor Cheesy sallamıyorum gerçekten  her insanın rahatlan bir şeyler olduğu gibi benide rahatlatır.
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
March 25, 2018, 06:09:06 AM
Aslına bakarsak madencilik amelelik de olsa severek yaptığım bir iş.. Severek yaptığında ise amelelik olup olmamasının çok da bir kiymeti harbiyesi yok.. Kisacası varsın amelelik olsun kazanabiliyoruz ya evimize aş giriyor ya önemli olan bu..
member
March 24, 2018, 03:07:03 PM
mining için geç kaldım, bu saatten sonra ne zaman ne sermaye olmadığından başlayamam.
member
Activity: 140
March 23, 2018, 07:03:56 PM
globalden ben de baktım madencilik ile hatırı sayılır bilgi var.
full member
Activity: 434
Merit: 107
February 26, 2018, 07:11:48 PM
mining dışında benim bu aralar masternode dikkatimi çekiyor. basit bir ekipmanla 3-4 coinin masternodesi kurulabilir. tabiki geleceği olan coinleri seçmek lazım. roi süreleri bazılarında minerlikten daha iyi.

ancak türkçe bölümde masternode konusu yok gibi birşey. yabancı altcoin bölümünde masternode konuları baya var. aslında düşünülmesi gereken bir konu bence.
member
Activity: 350
February 22, 2018, 02:56:43 AM
şu anda hem biraz getirisi düştü hemde etereum vb kazımak zorlaştır. ekran kartlarının anormal artışı da cabası. 1 rib kendini 4 ayda amorti ederken şimdi mümkün değil...
Pages:
Jump to: