Pages:
Author

Topic: Mining Rig'lerimizin resimlerini ve içeriğini paylaşalım. - page 4. (Read 16211 times)

sr. member
Activity: 294
Merit: 250
Yapacağınız sistem böyle bir şey değil, değil mi Cheesy

http://www.youtube.com/watch?v=TaqpGyTfSMw

hahahahah bu süperdi bak Smiley
full member
Activity: 238
Merit: 100
Yapacağınız sistem böyle bir şey değil, değil mi Cheesy

http://www.youtube.com/watch?v=TaqpGyTfSMw
full member
Activity: 224
Merak ettik şimdi bekliyoruz bakalım.
newbie
Activity: 25
Merit: 0
Saatlik 40 KW kaldırabilmesi gerekiyor Smiley

Evet bu konu üzerine çalışmamı yapıp size pek yakında sunacağım. Belki ring inizdeki cihazları besleme hususunu birden fazla cihaz ile yapabiliriz.
Test aşamamız bittikten sonra sizin elektrik  konusunda çözüm sunacağım....
Testini yaptığımız cihaz 24 saat 365 gün kesintisiz elektrik veriyor. ( Fakat şu an Waat  konusunda sorun yaşıyoruz, ama en kısa zamanda onuda çözümünü bulacağız. )

4000 tl gibi yüklü elektrik faturalarından sizi kurtaracağız..

Saygılarımla...

Fikirlerinize açığım

İlginize layık olacak bir sistemi size sunacağız. Ayrıca ring sisteminizi kaça mal ettiniz..
newbie
Rüzgar+güneş enerjisi hibrit bir sistem sanırım.Kaça maloluyor kilowatt\fiyat bazında?

Şu an için kw bazındaki sorunları çözmemizin ardından fiyat bazında bir şeyler söyleyebilirim. Şu an için fiyat bilgisi veremiyorum. Fakat elektrik ten kat ve kat hesaplı olacağını söyleyebilirim. Bir defa masraf yapacaksınız bir daha takribi 5 sene sonra birkaç parça değişimi yapılacak.

Saygılarımla
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
Rüzgar+güneş enerjisi hibrit bir sistem sanırım.Kaça maloluyor kilowatt\fiyat bazında?
newbie
Merak ettim güneş enerjisi falan mı?
Karma bir sistem...
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
Merak ettim güneş enerjisi falan mı?
newbie
Nasıl bir cihazdan bahsediyorsunuz bizi de kurtarın Smiley

Elektrik tüketimi olmadan elektrik üretebilen cihazlar. Merak etmeyin pek yakında herkes o yüklü faturalardan kurtaracağız.
Şu an devamlı güç üretiyor fakat KW konusuda sorunu çözme aşamasındayız. Onun için şu an sizlerle stabil bir değer vermediği için paylaşmam doğru olmaz.

Ama sizleri fazla bekletmeyi istemiyorum.....
hero member
Activity: 661
Merit: 581

Evet bu konu üzerine çalışmamı yapıp size pek yakında sunacağım. Belki ring inizdeki cihazları besleme hususunu birden fazla cihaz ile yapabiliriz.
Testini yaptığımız cihaz 24 saat 365 gün kesintisiz elektrik veriyor. ( Fakat şu an Waat  konusunda sorun yaşıyoruz, ama en kısa zamanda onuda çözümünü bulacağız. )

Saygılarımla...

Fikirlerinize açığım
full member
Activity: 224
Nasıl bir cihazdan bahsediyorsunuz bizi de kurtarın Smiley
newbie

Saygılarımla...
hero member
newbie
Henüz fatura gelmedi ancak yaklaşık 4000 TL gelecek, elektrik tesisatını yenilememe rağmen sigorta atıyor. 63 amperlik bina giriş sigortası takmamıza ragmen şu anda tam verimli çalıştıramıyorum. Yazdıklarınızı okusamda bu aralar çok cevap veremiyorum kusura bakmayın sistemi stabil hale getirdikten sonra tekrardan aktif olacağım, merak ettiklerinizi daha rahat cevaplarım.

Siz bana Kaç kw elektriğe ihtiyacınız olduğunu söyleyin size uygun bir çözümümüz var ise sunayım.
hero member
Henüz fatura gelmedi ancak yaklaşık 4000 TL gelecek, elektrik tesisatını yenilememe rağmen sigorta atıyor. 63 amperlik bina giriş sigortası takmamıza ragmen şu anda tam verimli çalıştıramıyorum. Yazdıklarınızı okusamda bu aralar çok cevap veremiyorum kusura bakmayın sistemi stabil hale getirdikten sonra tekrardan aktif olacağım, merak ettiklerinizi daha rahat cevaplarım.
newbie
Bu da benim rigim Smiley henüz bitmedi Smiley
http://i61.tinypic.com/5z0iee.jpg

Merhabalar çok güzel bir çalışma olmuş. Sisteminiz kaç KW elektirik tüketiyor acaba ? Ne kadar elektrik parası ödüyorsunuz ?
hero member
Cheesy hediye degil ama hd7950 cift fanli var sifir kutusunda 630 khas veriyor onu satayim  Tongue
markası ne

sapphire
sr. member
Activity: 266
Merit: 250
Cheesy hediye degil ama hd7950 cift fanli var sifir kutusunda 630 khas veriyor onu satayim  Tongue
markası ne
member
Activity: 65
Merit: 10

vatandan aldıysan ben talibim Smiley Fiyat ne düşünüyorsun? PM gönderebilirsin
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus

Mining ile ilgilenmiyorum Cheesy Oyunlarda Tongue
Pages:
Jump to: