Teşekkürler kusura bakma gece yorgunlukla görememişim yukardaki açıklamaları. Polo'ya gelirsek bence kabul etmeyecektir bu coini. Polo herhalde daha böyle pislik coinleri kabul ediyor üstünde oynama yapıp milleti soymak için.
En başından beri ben de aynı şeyi düşünüyordum aklın yolu bir. Uzun süreden bu yana polo nun eklediği 2 coin hatırlıyorum. Biri Pascal Coin ve diğeri Gnosis denen çöpler. ikisi de aşırı spekülatif ve soygun amaçlı kullanıldı/kullanılıyor. Ne özelliği vardı bu çöplerin koca sanal para piyasasında onca kaliteli öne çıkan projeler varken. Aynen dediğiniz gibi.
Polo'nun burnu ve bilimum tarafları kalkmıştır ve artık bunun sarhoşluğuyla kalite ve güven anlayışı yerle bir olmuştur bütün icraatları sorumsuzluklarla dolu ve keyfi bir hale gelmiştir. Geçtiğimiz zamanlardaki birçok rezalet, skandal derecesinde soygunlarla da diğer kara yüzünü gösterdi bilenler bilir. Ama böyle devam etsin o sarhoşlukla önüne bakmadan eze eze yürüdüğü yollarda bir uçurumdan yuvarlanır kendi sonunu getirir inşallah.
wave ıcın para ıstemıslerdı lıstelemek ıcın. shsha da sıttırın gıdın len demıstı
Sasha nın ağzına sağlık iyi etmiş.
mobılgo nun 53 mılyon dolar topladıgını bılmeyen yok polo kesın lan bunlarda para var tırtıklayalım bıraz 1-2m bıze atın lısteleyelım der buyuk ıhtımal
Bi sittir de MobileGO dan yer inşallah
valla aslında poloyada gırmesın bıtrexe de gırmesın bır sure
2 ay sonra gırebılır mesela wave ıcın daha ıyı olur bu.
Bence de uyar. Hatta MobileGO için de iyi olur kıymetli olur öyle uzun süre beklenince daha kıymete geliyor ralli belki daha hızlı olur. Zaten MobileGO tokeni E-Sports, Turnuva ve item satış işlemleri için platformda Ağustos ayında aktif olarak kullanılmaya başlanacak. @JackKuveke duyurdu.
poloya zaten uyuz oluyorum
Ben de