Author

Topic: Monetha (MTH) Fiyat Tartışma Alanı - page 126. (Read 67818 times)

hero member
Activity: 896
Merit: 519
September 30, 2017, 08:45:09 AM
Balinaları falan boş verin ben de anlam veremiyorum zaten 18 dakika da bitti herkesin de umudu yüksekti. Baktım millet elden çıkarıyor bounty den gelenler vardı bir cacık olmaz dedim sattım şimdi daha ucuza alabilirim. Primal base ico sunu bilirsiniz epey bir zarar ettirdi, ilk zamanları kötü değildi ama hacim yoktu borsanın azizliğine uğradı bir bakıma, daha doğrusu borsaya giremedi waves dex yüzünden 3 te 1 fiyatları gördü. Düşüşü herkes tahmin etti hatta tahminlik bir şey yoktu göstere göstere düştü yine satış çok az oldu halen de çoğunluk tutuyor, çıkanlar da başka projede kazanmak için daha fazla beklememek için sattı çıktı ve aradan üç ay gibi uzun sayılacak bir süre geçti. Ben de satmadım 3 ay daha beklerim. Uzunca yazdım ne diyor bu arkadaş diyeceksiniz, yani ne diye alıyorsun ne diye satıyorsun. Hemen satışa getiriyorlar projeyi başka bir izahını bulamıyorum. Nakit ihtiyacım olmasaydı yine beklerdim bounty de olsa beklemekten yanayım. Bu yüzden hard cap yapanlar yüksek miktarda para toplayan projeler daha çabuk batıyor nedeni katılım sayısı ve toplanan para az olunca projeye yatırım yapanlar ciddi yatırımcı oluyor.
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
September 30, 2017, 08:30:24 AM
Yani gercekten anlayamiyorum. Hardcap yapan icolarin kaderi mi bu ? Baska bir sey mi var goremedigimiz. Monetha ve stox su anki fiyatlari ile beni cok sasirtiyorlar. Yatirimcilarina allah sabir versin. Ben stoxtan bayagi zarar ettim. Monethaya hic bulasmadim. Hardcap yapan icolardan uzak duruyorum artik.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
September 30, 2017, 07:57:00 AM
Monetha var elimde satmaya kıyamıyorum monethayı.Yıl sonunda çok farklı yerde görebiliriz.Umarım yanılmam çünkü bizim türkçe bölümdede gerçekten monethaya güvenen kullanıcı sayısıda çok.  Grin
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
September 30, 2017, 03:05:08 AM
beklenti öyle oluştu.
monethanın icosu 16 dakikada bitti bir çok kişide icoya giremedi aşırı ilgiden dolayı. icosuna katılmayı başaran adamında beklentisi bu olacak tabiki.bu kadar talep varken projeye  ilk işlemlere başladıgında 3x  4x yapmasını umuyorlardı. 2x yaptı ardındanda çıkan söylentilerle deyim yerindeyse çakıldı.
icosuna katılmış olsaydım benim beklentimde böyle olurdu.

Soylentiler cikmadan da mth baya dusuk seviyelere gelmisti arada bir 3 4 gun vardi en az diye hatirliyorum, soylentiler 0.1 dolara kadar dusmesini tetikledi o ayri. mth ile ilgili basliklara 6 ay bakmamayi dusunuyorum artik, mew'de duruyor cok sık girmedigim icin orda unuturum ben onu, bakalim 6 ay sonra ne karsilik vercek guvendigim proje ben bundan cok iyi kazanicamizi herseye ragmen dusunmeye devam ediyorum:)

Sorun orda iste 6 ay boyunca kitlemis oldu parani orda, normalde 6 ayda firsattan firsata atlayip gene 3x, 4x yaparsin. Tabi gidip 35x - 40x de yapabilir ama kumar iste. Onun yaninda bu 6 ayda kimbilir kac tane benzer ICO cikicak.

İco olayları boyle devam ederse çin kore vb ulkelerde yasaklanmaya, ico'dan kar etme ısı buyuk olcude bıtmıstır bence, ki oyle de olmalı. Ortada hıcbısey yokken dunya kadar para toplanıyor, borsalara acıldıgı zaman dırekt 2x 3x yapıyor en aptal coınler bile, boyle kolay para kazanma nerde gorulmus. Mth alırken 1 yıl bozmucam dıye gırdım, hedef minimum 1 dolar. Uzun vadeli coin ve token'lara uzun vadelı gıreceksın, uzun vadeyı ben kaldıramam dıyenler mth'a zaten gırmemelıydı.

1 dolar oldugunda 3de birini bozarım, kalanı da 2.5 - 3 dolar cıvarına geldıgı zaman bozarım. Ha adamlar basaramaz ıcıne ederlerse projenın para gıder, bu da coın dunyasının rıskı zaten ben aldım bu rıskı sıkıntı yok. YTD.
member
Activity: 350
Merit: 25
September 30, 2017, 02:28:53 AM
beklenti öyle oluştu.
monethanın icosu 16 dakikada bitti bir çok kişide icoya giremedi aşırı ilgiden dolayı. icosuna katılmayı başaran adamında beklentisi bu olacak tabiki.bu kadar talep varken projeye  ilk işlemlere başladıgında 3x  4x yapmasını umuyorlardı. 2x yaptı ardındanda çıkan söylentilerle deyim yerindeyse çakıldı.

Soylentiler cikmadan da mth baya dusuk seviyelere gelmisti arada bir 3 4 gun vardi en az diye hatirliyorum, soylentiler 0.1 dolara kadar dusmesini tetikledi o ayri. mth ile ilgili basliklara 6 ay bakmamayi dusunuyorum artik, mew'de duruyor cok sık girmedigim icin orda unuturum ben onu, bakalim 6 ay sonra ne karsilik vercek guvendigim proje ben bundan cok iyi kazanicamizi herseye ragmen dusunmeye devam ediyorum:)

Sorun orda iste 6 ay boyunca kitlemis oldu parani orda, normalde 6 ayda firsattan firsata atlayip gene 3x, 4x yaparsin. Tabi gidip 35x - 40x de yapabilir ama kumar iste. Onun yaninda bu 6 ayda kimbilir kac tane benzer ICO cikicak.
sr. member
Merit: 252
September 30, 2017, 12:50:49 AM
beklenti öyle oluştu.
monethanın icosu 16 dakikada bitti bir çok kişide icoya giremedi aşırı ilgiden dolayı. icosuna katılmayı başaran adamında beklentisi bu olacak tabiki.bu kadar talep varken projeye  ilk işlemlere başladıgında 3x  4x yapmasını umuyorlardı. 2x yaptı ardındanda çıkan söylentilerle deyim yerindeyse çakıldı.

full member
Activity: 201
Merit: 100
Proof-of-Asset Protocol
September 29, 2017, 11:49:16 PM
beklenti öyle oluştu.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
September 29, 2017, 11:43:19 PM
Herkes istiyor ki elimdekini 1 ayda 5 katına satayım....
hero member
Activity: 728
Merit: 501
September 29, 2017, 01:59:57 PM
Fiyatın buralara düşeceğini bilsem tabiki satardım monethayı ama tekrardan almak için uzun vadede bu fiyatların çok üstüne çıkacaktır bu proje çıkmalıda ama artık icoların borsaya girmesi gerçekten çok zorlaştı
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
September 29, 2017, 08:34:25 AM
10 centte güzel bir destek olduğunu görüyorum ben borsalarda onun altına düşmeyecekse pek satmanında mantığı yok gibi. Uzun vade de kar ettirecek bir coin eğer ekipte çalışıp vaadlerini yerlerine getirirse böylelikle hem Monetha yatırımcısı hemde ekip kazanır.

Ben 10 cent civarından bir miktar toplamayı düşünüyorum, biraz daha düşünce tekrar bakacağım.
full member
Activity: 721
Merit: 100
September 29, 2017, 07:43:34 AM
Monetha için biraz daha sabır zaten zarar edenler etti satmasınlar alım içinde şuan uygun yılbaşına doğru bütün piyasanın toparlanacağını umuyorum sabır...
member
Activity: 350
Merit: 25
September 29, 2017, 05:19:36 AM
Arkadaşlar bu Monetha'da bir miktar benim de yatırımım varam hiç yükselmiyor. Acaba büyük borsalara girecek mi? ne çalışmalar ne haberler var? Bilgisi olan arkadaşlar buradan paylaşırlarsa çok memnun olurum. Ayrıca bunun sahibi tatile gitti paraları yiyo gibi spekülatif haberler de dolaşıyor. Yanlış karar mı verdik. Yanlış yatırım mı yaptık. Elin çinlisi ne yapsa uçtu. Çine mi yönelsek.
Kolay gelsin.

Abicim bircok sey yaziyoruz, okumadan etmeden gene gelip diyorsun acaba borsalara girecekmi? ne calismalar var, ne haberler var diyosun? Bu kafayla bu piyasada cok trenler kacirirsin soyleyim.

Kimi biliyorsun da kendi arastirma yapmadan, onun bunun lafiyla zengin olmus?
full member
Merit: 101
September 29, 2017, 04:51:45 AM
Monetha hayal kırıklığı meyda getiriyor. 1 dolar derdik ama epey uzakta kaldı hedefden yinede yılbaşına kadar 0,75 centlere gelceğini umuyorum.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
September 29, 2017, 04:38:31 AM
Valla çıkmıştı tekrar indirdiler aşağı . Uzun vade bekleyeceğiz kısada sağlam pump gelmeyecek gibi .
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
September 29, 2017, 03:45:00 AM
merhaba arkadaşlar,

Elimdeki btc ile bir miktar monetha almak istiyorum.

Hangi siteden nasıl alabilirim ?

Etherdelta ' dan alabilirsin .  Onun haricinde şu borsalar da mevcut .

https://coinmarketcap.com/currencies/monetha/#markets

MTH imza kampanyası güzel kazandırmış . Elden çıkartanlar oldu mu aramız da ? Arkadaşın bir tanesi x2 şeklinde toparladığını hatırlıyorum .
jr. member
Activity: 125
Merit: 2
September 29, 2017, 12:57:43 AM
merhaba arkadaşlar,

Elimdeki btc ile bir miktar monetha almak istiyorum.

Hangi siteden nasıl alabilirim ?
full member
Activity: 280
Merit: 106
September 29, 2017, 12:52:18 AM
Arkadaşlar bu Monetha'da bir miktar benim de yatırımım varam hiç yükselmiyor. Acaba büyük borsalara girecek mi? ne çalışmalar ne haberler var? Bilgisi olan arkadaşlar buradan paylaşırlarsa çok memnun olurum. Ayrıca bunun sahibi tatile gitti paraları yiyo gibi spekülatif haberler de dolaşıyor. Yanlış karar mı verdik. Yanlış yatırım mı yaptık. Elin çinlisi ne yapsa uçtu. Çine mi yönelsek.
Kolay gelsin.
hero member
Activity: 896
Merit: 630
September 29, 2017, 12:39:08 AM
elimde 10.000 adet var. fiyatı çok düşükken ya satacaktım hepsini ya da dipten biraz daha toplayıp zararı azaltmaya çalışacaktım.ikisinide yapmadan pcyi kapatıp monetha ile ilgili yazıları okumamaya çalıştım.biraz işe yarar gibi oldu,hemen karar vermek insanı hataya zorluyor. bununla ilgili güzel bir hikaye var paylaşmak istediğim.

efendim köyde bir yaşlı adam varmış.. çok fakir.. ama kral bile onu kıskanırmış.. öyle dillere destan bir beyaz atı varmış ki.. kral at için ihtiyara nerdeyse hazinesinin tamamını teklif etmiş ama adam satmaya yanaşmamış..
"bu at, bir at değil benim için.. bir dost.. insan dostunu satar mı" dermiş hep..
bir sabah kalkmışlar ki, at yok..
köylü ihtiyarın başına toplanmış..
"seni ihtiyar bunak.. bu atı sana bırakmayacakları, çalacakları belliydi. krala satsaydın, ömrünün sonuna kadar beyler gibi yaşardın. şimdi ne paran var, ne de atın" demişler..
ihtiyar "karar vermek için acele etmeyin" demiş.. sadece 'at kayıp' deyin. çünkü gerçek bu.. ondan ötesi sizin yorumunuz ve verdiğiniz karar. atımın kaybolması, bir talihsizlik mi, yoksa bir şans mı, bunu henüz bilmiyoruz. çünkü bu olay henüz bir başlangıç. arkasının nasıl geleceğini kimse bilemez.."
köylüler ihtiyar bunağa kahkahalarla gülmüşler.
ama aradan 15 gün geçmeden, at bir gece ansızın dönmüş.. meğer çalınmamış, dağlara gitmiş kendi kendine.. dönerken de, vadideki 12 vahşi atı peşine takıp getirmiş.
köylüler, ihtiyar adamın etrafına toplanıp özür dilemişler..
"babalık" demişler.. "sen haklı çıktın.. atının kaybolması bir talihsizlik değil adeta bir devlet kuşu oldu senin için.. şimdi bir at sürün var.."
"karar vermek için gene acele ediyorsunuz" demiş ihtiyar.. sadece atın geri döndüğünü söyleyin. bilinen gerçek sadece bu. ondan ötesinin ne getireceğini henüz bilmiyoruz. bu daha başlangıç.. birinci cümlenin birinci kelimesini okur okumaz kitap hakkında nasıl fikir yürütebilirsiniz?.." köylüler bu defa ihtiyarla dalga geçmemişler açıktan ama, içlerinden "bu herif sahiden gerzek" diye geçirmişler..
bir hafta geçmeden, vahşi atları terbiye etmeye çalışan ihtiyarın tek oğlu attan düşmüş ve ayağını kırmış. evin geçimini temin eden oğul şimdi uzun zaman yatakta kalacakmış.
köylüler gene gelmişler ihtiyara..
"bir kez daha haklı çıktın" demişler. "bu atlar yüzünden tek oğlun bacağını uzun süre kullanamayacak. oysa sana bakacak başkası da yok.. şimdi eskisinden daha fakir, daha zavallı olacaksın" demişler..
ihtiyar "siz erken karar verme hastalığına tutulmuşsunuz" diye cevap vermiş. "o kadar acele etmeyin. oğlum bacağını kırdı. gerçek bu.. ötesi sizin verdiğiniz karar.. ama acaba ne kadar doğru.. hayat böyle küçük parçalar halinde gelir ve ondan sonra neler olacağı size asla bildirilmez.." birkaç hafta sonra, düşmanlar kat kat büyük bir ordu ile saldırmış. kral son bir ümitle eli silah tutan bütün gençleri askere çağırmış. köye gelen görevliler, ihtiyarın kırık bacaklı oğlu dışında bütün gençleri askere almışlar. köyü matem sarmış. çünkü savaşın kazanılmasına imkân yokmuş, giden gençlerin ya öleceğini ya esir düşüp köle diye satılacağını herkes biliyormuş.
köylüler, gene ihtiyara gelmişler..
"gene haklı olduğun kanıtlandı" demişler. "oğlunun bacağı kırık, ama hiç değilse yanında. oysa bizimkiler belki asla köye dönemeyecekler. oğlunun bacağının kırılması, talihsizlik değil, şansmış meğer.."
"siz erken karar vermeye devam edin" demiş, ihtiyar.. oysa ne olacağını kimseler bilemez. bilinen bir tek gerçek var. benim oğlum yanımda, sizinkiler askerde.. ama bunların hangisinin talih, hangisinin şanssızlık olduğunu sadece allah biliyor."
lao tzu, öyküsünü şu nasihatla tamamlarmış, etrafına anlattığında:
"acele karar vermeyin. o zaman sizin de herkesten farkınız kalmaz. hayatın küçük bir parçasına bakıp tamamı hakkında karar vermekten kaçının. karar aklın durması halidir. karar verdiniz mi, akıl düşünmeyi, dolayısı ile gelişmeyi durdurur. buna rağmen akıl insanı daima karara zorlar. çünkü gelişme halinde olmak tehlikelidir ve insanı huzursuz yapar. oysa gezi asla sona ermez. bir yol biterken yenisi başlar. bir kapı kapanırken, başkası açılır. bir hedefe ulaşırsınız ve daha yüksek bir hedefin hemen oracıkta olduğunu görürsünüz."
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
September 29, 2017, 12:10:24 AM
Bir tokenin fiyatı düşünce onu elden çıkartmak çok saçma çünkü zaten tokeni ucuzdan satanlar ekibin kendisi öncelikle çoğu projenin Whitepaper'inda düşük hacimli borsalarda ekibin uygun fiyata eldeki tokenleri sattığı yazıyor. Bunu açık açık yazıyorlar ama bunu yapmalarının bir sebebi var "daha büyük borsalara girebilmek için bütçe çıkartmak"
hero member
Activity: 858
Merit: 500
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant
September 28, 2017, 11:18:30 PM
Monetha' nın bir noktada değerleneceği, prim yapacağı açık gerçek ama bunun zamanını kestirebilmek güç. Benim elimde bir miktar vardı korkarak elden çıkarttım bu kadar övgüden sonra. Şu an sattığım fiyatın da altına gerilemiş (12 cent) . Etherdelta' da halen en çok hacim yapan tokenler arasında ama bir pump dalgası gelmesi için güzel bir kaç büyük borsaya eklenmesi gerekir sanırım. Henüz erken.
Jump to: