Pages:
Author

Topic: Monetha'yı takibe alın - page 6. (Read 8532 times)

member
Activity: 244
Merit: 20
April 14, 2018, 12:00:54 PM
günlük binance hacmi ortalama 1 milyon dolar olan coini neden delist etsinler, fee lerden bi sürü para kaldırıyor adamlar  Grin

monethacı değilim, kendisini de sevmiyorum ama bu hacim de devam ettiği sürece binance delist etmez.
member
Activity: 532
Merit: 12
April 14, 2018, 11:57:14 AM
bu geri zekalıyı muhatap alıp cevap yazmayın bende ilk sıraya gelince bir şey oldu zannettim. her başlıkta küfür edilen aptalın teki. adı her ne zıkkımsa.
member
Activity: 560
April 14, 2018, 11:55:33 AM
Ne delisti bir yerlerinizden uydurmayın binancedeki hacim hiç bir borsada yok. Şuana kadar binance böyle bir hamlede yapmadi
full member
Activity: 287
Merit: 100
April 14, 2018, 11:53:04 AM
evet yakında delist oluyor beyler, kesin bilgi yayalım, kaynak Carolinawiestput28 denen şarlatan  Cheesy
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
April 14, 2018, 11:13:56 AM
Hacimsizlikden dolayı binanceden delist olabilirmiş dikkatli olun.
full member
Activity: 406
April 14, 2018, 09:52:48 AM
Bogada 4k ustunde satıcaktık sonra 1000k satstan alıcaktık neyse hersey tecrube oldu cok da takmıyorum ben arkadaslar, bu tecrubeler ılerde cok ısımıze yarıcak merak etmeyın.
full member
Activity: 420
April 14, 2018, 09:45:13 AM
monetha daha zıplama yapacak yeni yeni olgunlaşıyor ekibe yeni kişiler katılacaktır geliştirirler kendilerini ümidimizi kesersek sorunlar başlar orasını düşünmeyin bekleyin
member
Activity: 476
April 14, 2018, 08:33:46 AM
monetha benim için de törpü oldu artık. elimdekiler çok iyi değerlere geldiği zaman bende ahmaklık edip satmamıştım. bir daha öyle zıplarsa tutanı.. Smiley
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
April 14, 2018, 07:38:51 AM
Bu kadar para toplayıp doğru düzgün değerlendirememleri beni şaşırtıyor açıkçası ben bukadar para toplasam projemede güveniyorsam çok güzel işler çıkartıp yatırımcıyıda kendimide ihya ederdim.

Ya işte bu işler bu günden yarına olacak şeyler değil...
Yönetim bilişim sistemleri dersinde hocamızın verdiği bir örnek geldi aklıma nedense, takriben şöyle bir şey idi:

Yönetici Tanımları
Ortada bir bebek vardır ve üretilmesi gerekiyordur....
9 kadının, 1 bebeği 1 ayda doğurabileceğini söyleyen kişiye
PROJE MÜDÜRÜ denir.
1 bebeğin, 18 ayda ancak doğacağını söyleyen kişiye
ÜRETİM MÜDÜRÜ denir.
1 kadının, 1 ayda, 9 bebek doğurabileceğini söyleyen kişiye
PLANLAMA MÜDÜRÜ denir.
1 bebeğin üretim şeklinin ille de yanlış olduğunu söyleyen kişiye
KALİTE KONTROL MÜDÜRÜ denir.
Dünyada hiç kadın ve erkek kalmasa da o bebeğin kendini doğurabileceğini
söyleyen kişiye
PAZARLAMA MÜDÜRÜ denir.
1 kadından, 1 bebeği, 1 ayda doğurmasını bekleyen kişiye
GENEL MÜDÜR denir.
9 bebeğin 1 ayda, 81 bebeğin ise 9 ayda doğabileceğini söyleyen kişiye
ARGE MÜDÜRÜ denir.
1 ayda, dokuz doğuran kişiye
MEMUR denir.
Bebek falan istemediğini söyleyen kişiye ise
MÜSTERİ denir.

Ne yazmis lan bu?

şöför aşçıya, aşçı monetha ya, monetha bahçıvana sonra hepsi Neo-- ya yazmış kısaca mth nin geleceğini özetlemiş suan 3. evre diyor 4. yani son kısımdada Neo-- yani sizlersiniz diyor.
full member
Activity: 630
Merit: 104
April 14, 2018, 07:31:29 AM
reklamın iyisi kötüsü yok yapıyolar işte reklamlarını ama güven olmayınca bu piyasada tutunmak oldukca o zor o yüzden beta uygulama haberi flan etkilemeyecektir ancak faaliyete geçtikleri zaman iş yapar bu
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
April 14, 2018, 07:30:00 AM
Bu kadar para toplayıp doğru düzgün değerlendirememleri beni şaşırtıyor açıkçası ben bukadar para toplasam projemede güveniyorsam çok güzel işler çıkartıp yatırımcıyıda kendimide ihya ederdim.

Yönetim bilişim sistemleri dersinde hocamızın verdiği bir örnek geldi aklıma nedense, takriben şöyle bir şey idi:

Yönetici Tanımları
PROJE MÜDÜRÜ denir.
ÜRETİM MÜDÜRÜ denir.
PLANLAMA MÜDÜRÜ denir.
söyleyen kişiye
PAZARLAMA MÜDÜRÜ denir.
GENEL MÜDÜR denir.
ARGE MÜDÜRÜ denir.
MEMUR denir.
MÜSTERİ denir.

Ne yazmis lan bu?
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
April 14, 2018, 06:35:38 AM

Yönetici Tanımları
PROJE MÜDÜRÜ denir.
ÜRETİM MÜDÜRÜ denir.
PLANLAMA MÜDÜRÜ denir.
söyleyen kişiye
PAZARLAMA MÜDÜRÜ denir.
GENEL MÜDÜR denir.
ARGE MÜDÜRÜ denir.
MEMUR denir.
MÜSTERİ denir.
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
April 14, 2018, 06:13:59 AM
newbie
Activity: 186
Merit: 0
April 14, 2018, 06:11:22 AM
Monethacılar demekk ki artık monethacı değil!
Monethada değişen bir şey yok. Adını artık sık duymuyoruz. O zaman çoğu sattı çıktıysa yükseliş için gün bekleyin... Bir habere bakar monethanın şahlanışı. O haber de yakındır Bilginize...

Monetha'nın geçtiğimiz ay forumda oldukça popüler olmasının sebebi 31 martta çıkarılacak mobil uygulamaydı.Bana göre çıkarılan uygulama beklentileri karşılayamadığı için beklenildiği gibi bir fiyat artışı gerçekleşmedi.

Uygulamanın beklentileri karşılamadığı haberi balinalar tarafından deklare edilen bir olay.amaç küçük yatırımcının kaçması ve elindekileri satması oyunudur. Monetha piyasanın en sağlam tokenlerinden biridir. Fakat işte ne zaman harekete geçeceği malesef balinalar tarafından belirleneceği için sıkıntı doğuran bir token görünümündedir.
full member
Activity: 406
April 14, 2018, 06:02:53 AM
Uygulama haberi de etkilemedi hiç, piyasada haber olmadan önceki artışlar haberden daha önemli hal alıyor genelde balinalar yüzünden, ama doğru düzgün bir reklam dahi yapamadıkları için bu tarz bir artışı bile yapamadı malesef.
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
April 14, 2018, 05:46:39 AM
Monethada değişen bir şey yok. Adını artık sık duymuyoruz. O zaman çoğu sattı çıktıysa yükseliş için gün bekleyin... Bir habere bakar monethanın şahlanışı. O haber de yakındır Bilginize...

Monetha'nın geçtiğimiz ay forumda oldukça popüler olmasının sebebi 31 martta çıkarılacak mobil uygulamaydı.Bana göre çıkarılan uygulama beklentileri karşılayamadığı için beklenildiği gibi bir fiyat artışı gerçekleşmedi.
newbie
Activity: 186
Merit: 0
April 14, 2018, 05:32:23 AM
member
Activity: 350
Merit: 25
April 14, 2018, 05:11:15 AM
Monetha yeni waves olma yolunda emin adımlarla ilerliyor bizim için, bu monethayı aldıranlarla wavesi aldıran aynı tayfa bence, adamlarda uğursuzluk mu var nedir burda en çok konuştukları projeler çöp olup gidiyor.

Monetha takimi kurup urunu yapana kadar binlerce proje cikti sorun o. Monetha ICO zamani 800 tane coin vardi bugun 1567 tane var.

Altlarda kaldikca da giderek unutuluyor. Reklamla bunun onune gecip surekli top 100'de kalabilirlerdi ama coluk cocuk CEO olunca boyle oluyor ne yazikki.
full member
Activity: 490
Merit: 105
April 07, 2018, 11:57:38 AM
herkesin takibinde olan bir coin zaten hatta yatırımcı ları bile sürekli reklam yapıyor sağlam projeleri olan bir coin uzun vade için uygun.
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
April 07, 2018, 11:26:30 AM
Monetha yeni waves olma yolunda emin adımlarla ilerliyor bizim için, bu monethayı aldıranlarla wavesi aldıran aynı tayfa bence, adamlarda uğursuzluk mu var nedir burda en çok konuştukları projeler çöp olup gidiyor.

Monetha 1300 satoshiden 3x yaptı ama ondan sonra 4x bekleyenlerin tokenlerinin fiyatı aldıkları yere geri döndü ve dediğinize katılıyorum.  3300 satoshi civarı satın çıkın dediğimi hatırlıyorum bu başlıkta mesajlarıma bakarsanız görürsünüz.
Pages:
Jump to: