Pages:
Author

Topic: Mr robotta geçen bitcoin diyaloğu - page 2. (Read 3690 times)

legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
August 13, 2016, 08:01:33 AM
Bol bol spoiler vereceğim. Şimdiden uyarayım.

Dizide amerikan ekonomisi tamamen çökmüş durumda, çine olan borçlarının ödenmesi sıkıntısı var. (ödeyemezler)
e corp un cto su da, bütün amerikan halkının fonlayıcısı olmak istiyor. e coin çıkaracak, reel para yerine onu dağıtacak ve kabul ettirecek, kontrolü de tamamen elinde olacak falan. çin le de bağlantısı var.
Bitcoin den ziyade kripto nun tek ele geçtiğinde yaratabileceği tehlikeyi gösteriyor.
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
August 12, 2016, 06:46:10 AM
Bu dizi güzel bir izleyici kapasitesine sahip olacak bitcoinin üzerinde durmaya devam ederlerse bilindikliği artacak güzel hareketler bunlar Cheesy
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
August 11, 2016, 05:06:05 PM
Yine bir gönderme daha yaptılar Smiley
s02e06 31:21 Smiley
btc logosunun yanında e coin çıkarmışlar  Smiley
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
August 11, 2016, 10:05:38 AM
Yine bir gönderme daha yaptılar Smiley
s02e06 31:21 Smiley
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
August 05, 2016, 09:34:01 AM
son bölüm yorumlarının çoğu kötü bi izleyeyim dedim en iyi bölümlerden biri çıktı sosyal ağlar dışında interneti kullanmayan insanlar diziyi izleyince böyle oluyor sanırım  Smiley
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
August 05, 2016, 09:08:40 AM
Bu filim teknolojik her şeyin reklamını yapıyor bana sorarsanız. Filimde raspbery pi den tutun da vr gözlüğe kadar her şey var. Tam bir teknoloji filimi yani. Gerçi adamın metroda vr ile ne yapmaya çalıştığını da anlamadım ama neyse.
hero member
Activity: 644
Merit: 502
August 05, 2016, 08:34:49 AM
Bende bu diziyi izlemeye başladım. İnsanın hacker olsası gelir. Tabii iyi hackerlardan.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
August 04, 2016, 01:57:45 PM
Bu dizide geçmesi Normal sonuçta Teknolojik bir hayata bakış açısını anlatıyor diye biliyorum. Diziyi izlemedim başlamak mantıklımı acaba?

can sıkıntısından yazlıkta bu gün birinci sezonu bitirdim.
Evet teknolojik ve psikolojik  drama yapmışlar. sezon sonuna doğru bir fight club havası yarattılar. ben beğenmedim. tavsiye etmiyorum.
dizimag dan ipad ile güzel izleniyor.
Yazlıkta evde dizi mi izliyorsun komşu kızlar falan yok mu onlarla izle bari.
Biraz girişken ol.

Yeni kuşak böyle usta Smiley biz bunların yaşında kız kovalardık bu lise bebeleri etrafta bikinili ergen kızlar dolaşırken internet kafe de oyun oynayıp evde dizi izliyorlar.
Nasıl bir mekanizmaları var anlamıyorum?

Abi sonra çok pişman olacaklar keşke o günler geri gelse diyecekler, bir an önce dışarı çıkıp hatunlara yönelmek lazım bence Cheesy

Hatunlar bize bakmıyorsa bizde üstünemi gitcez ne yapcaz o zaman ben 2 adım atsam o 12 adım birden uzaklaşıyor. Cheesy Gelenlere her zaman kapımız açık. Ayrıca şimdiki kızlar ayrı bir havalarda. Nerde bu dizilerdeki gibi pat hemen yanına otur sonra ortamını kur olmuyor öyle.
sr. member
Activity: 448
August 04, 2016, 12:15:05 PM
ilk sezonu soluksuz 2 gunde bitirince mola verip 2.sezonun tamamlanmasini bekliyorum. umarip dayanamayip haftaliga baglamam bu diziyi

Aynen bro. Topunu izlemek daha iyi gibi.. sabır Smiley
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
August 04, 2016, 12:06:01 PM
2. sezon 5. bölümdede BTC simgesi geçiyor bi sahnede. Ama Kripto paralar hep kötü işler için mi kullanılmak zorunda.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
July 24, 2016, 11:22:44 AM
Bu dizide geçmesi Normal sonuçta Teknolojik bir hayata bakış açısını anlatıyor diye biliyorum. Diziyi izlemedim başlamak mantıklımı acaba?

Evet teknolojik ve psikolojik  drama yapmışlar. sezon sonuna doğru bir fight club havası yarattılar. ben beğenmedim. tavsiye etmiyorum.
Biraz girişken ol.

Yeni kuşak böyle usta Smiley biz bunların yaşında kız kovalardık bu lise bebeleri etrafta bikinili ergen kızlar dolaşırken internet kafe de oyun oynayıp evde dizi izliyorlar.

Abi sonra çok pişman olacaklar keşke o günler geri gelse diyecekler, bir an önce dışarı çıkıp hatunlara yönelmek lazım bence Cheesy
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
July 24, 2016, 10:09:21 AM

Biraz girişken ol.

legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
July 24, 2016, 09:50:25 AM

Biraz girişken ol.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
July 24, 2016, 09:45:21 AM

hero member
Activity: 882
Merit: 507
July 24, 2016, 09:24:57 AM
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
July 24, 2016, 05:52:56 AM

Daha önce yazan oldu mu diye Konu dışı alt forumunu kontrol ettim, orada göremeyince bu konuyu açtım, Sanırım sizin konu yanlış yerde çünkü haber niteliği yok bunda Smiley

Daha önce de oraya açtılar ilk degil bu ondan bende nizami olsun dedim. Smiley
Harbi bölümü yanlş yzmşm Cheesy
member
Activity: 89
Merit: 10
July 24, 2016, 05:43:24 AM
Ayrıca s02e02'den de bir sahnede BTC geçiyor

legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
July 23, 2016, 06:03:25 AM
Hiç izlemedim bu diziyi ama az önce eleştirisel parodisini izledim.
Eğlenceli bir şeye benziyor Smiley
https://www.youtube.com/watch?v=Afy7tXRF6bI
İzlemeye başlayayım bakalım.
sr. member
Activity: 403
internet aktivist
July 23, 2016, 05:17:42 AM

Daha önce yazan oldu mu diye Konu dışı alt forumunu kontrol ettim, orada göremeyince bu konuyu açtım, Sanırım sizin konu yanlış yerde çünkü haber niteliği yok bunda Smiley
sr. member
Activity: 420
July 23, 2016, 03:05:18 AM
POI'de Edward Snowden muhabbeti geçtiği gibi Satoshi reyizin üstündede dururlar diye düşünmeye başladım ciddi ciddi Cheesy
Pages:
Jump to: