Pages:
Author

Topic: Mr.Robot dan Bitcoine bir gönderme daha - page 4. (Read 6118 times)

legendary
Activity: 2436
Merit: 1366
December 17, 2016, 02:56:48 PM
ama bu efsaneler efsanesi ayrica ikinci sezondda geciyor bitcoin repligi bulursam atarim

Evet.

--SPOILER--

Bitcoin yerine kendi kontrollerinde bir ECoin in emrini veriyorlar.
Ekonomik tetikçilik açısından güzel bir göndermedir.
newbie
Activity: 43
Merit: 0
December 13, 2016, 07:50:41 AM
ama bu efsaneler efsanesi ayrica ikinci sezondda geciyor bitcoin repligi bulursam atarim
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
December 05, 2016, 06:23:33 PM
Amma çok bitcoin reklamı döndü bu dizide ne zaman görsem hep bitcoin reklamı dönüyor o kadar dizi seyrettim ama en çok bunda bitcoini görüyorum.

***Spoiler içerir***
Bitcoin reklamı değil konu olarak zaten Bitcoin olduğu için sıkça bahsi geçti. 2. sezonda Evil Corp E-Coin projesini ortaya çıkarıyor, alternatif olarak da Bitcoin sunuluyor. Çağımızda her şey dijitale geçti, kredi kartları, banka hesapları, tüm bankacılık işlemleri vs. her şey zaten sanal ortamda işliyor. Böyle bir ortamda paranın eski şeklinde kalması beklenemezdi.
***Spoiler içerir***
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
December 04, 2016, 03:11:24 PM
Şu yabancı dizilerin sezon başlangıç tarihlerini uzun tutulmalarına uyuz oluyorum bazıları çok uzun süre veriyor.
3. sezon için temmuz 2017 diyor bi seneye diziyi unutuyor insanlar.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
December 04, 2016, 12:21:15 PM
Amma çok bitcoin reklamı döndü bu dizide ne zaman görsem hep bitcoin reklamı dönüyor o kadar dizi seyrettim ama en çok bunda bitcoini görüyorum.
Teknoloji içeriğinin ve dijital ortamın konusunun olduğu ve bu sektörle alakalı olan insanların hayran olduğu bu dizide bitcoinin reklamı yapılmasında nerede yapılsın bence çok isabetli bir dizi , bitcoin reklamının kullanılması açısından artarakta devam edecektir diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 602
Merit: 256
December 04, 2016, 11:43:56 AM
Person of Interest dizisinde de çok geçti, direk bitcoinin adını anmışlarmıydı hatırlamıyorum ama sanal para olayı orda da geçti bayağı. Silk Road olayını da detaylıca anlatmışlardı yine aynı dizide
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
December 04, 2016, 11:31:06 AM
sr. member
Activity: 602
Merit: 256
December 03, 2016, 01:49:12 PM
1 yıldır Bitcoini anlatıyorum herkese Smiley) Sonuç kimseyi ikna edemedim Smiley)
hero member
Activity: 854
Merit: 500
August 11, 2016, 09:40:59 AM
Son bölümden kareler.

newbie
Activity: 56
August 11, 2016, 09:23:26 AM
Geçen gün işyerindeki bir arkadaşım izlediği dizide rehineler için fidye isteyen bir çetenin fidyeyi bitcoin olarak ödelerini istediklerni söyledi, bitcoin deyince hemen aklına ben gelmişim SmileySmiley
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Dizi güzel bir dizi vede bşr bölümdede geçmiyor genelde bir kaç bölümde denk gelmiştim bende ama her defasında baktığım bir dizi değil diyebilirim.
hero member
Activity: 510
Şuan hatırlamıyorum fakat 2. sezon ilk 3 bölümünden birinde koşu sahnesinde kamera bizim karakterin perspektifine odaklıyken arkada bir turuncu panelvan üzerinde BTC işareti vardı ve önündeki adam şehrin gürültüsü arasında bitcoinle satılık xx vs. diye çığırıyordu. Dizide bu kadar bitcoin mesajı vermelerinin anlamı nedir ki ?
Adamlar finans sistemini çökertiyor orada e corp falan rockefeller vs gibi aileleri temsil ediyor yeni bir dünya kuracaklar haliyle yeni para sistemi blockchain tabanlı olabilir bu kadar mesaj vererek zemin hazırlamaları bunu doğrular nitelikte.

Evet farkındayım, mega bir holding ve onun her sektörde (enerji-teknoloji-iletişim vs) şirketleri ürünleri var, dünyayı örümcek gibi sarmış. Senaryo olarak bahsettiğiniz aileleri diziye taşıyıp uyarlamış. Anarşik ve kapitale karşı bir tepki var ve bitcoin bu senaryoya çok güzel uyum sağlıyor ama özellikle 2. sezonda bitcoin göndermeleri çok fazla. Umarım kripto para piyasasına katkısı olur. 
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Şuan hatırlamıyorum fakat 2. sezon ilk 3 bölümünden birinde koşu sahnesinde kamera bizim karakterin perspektifine odaklıyken arkada bir turuncu panelvan üzerinde BTC işareti vardı ve önündeki adam şehrin gürültüsü arasında bitcoinle satılık xx vs. diye çığırıyordu. Dizide bu kadar bitcoin mesajı vermelerinin anlamı nedir ki ?
Adamlar finans sistemini çökertiyor orada e corp falan rockefeller vs gibi aileleri temsil ediyor yeni bir dünya kuracaklar haliyle yeni para sistemi blockchain tabanlı olabilir bu kadar mesaj vererek zemin hazırlamaları bunu doğrular nitelikte.
hero member
Activity: 510
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Dizi başlı başına teknoloji ve kullanılan sistemleri ve dünya düzeni konusunda tiyolar veriyor yani teknoloji sistem gelecek ve para konuları deyince aklıma bitcoin den başka birşey gelmiyor dizinin bitcoine değinmesi gönderme yapması isabet olmuş severek takip ettiğim bir dizi izlemeyenlere de tavsiye ederim .
hero member
Activity: 714
Merit: 503
www.mesutcandemir.com.tr
Sırf bitcoin geçiyor diye izleyesim var fakat izlemek için  vakit yok , foruma da ara sıra bakıyoruz zaten
newbie
Activity: 40
izlemeye değer ve merak uyandıran bir dizi gerçekten, aslında sade ve sonuçları kolay kestirilebilen konular ama oyunculuk sağlam gidiyor.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
bu akşam izleyeceğim o kdr tavsiye üzerine Smiley

ben mentalist'ten sonra onun yerini alacak dizi bulamadım.. sherlock holmes'i hiç beğenmedim mesela, mentalist'in üzerine keyif vermedi..
Mentalist tarzı önerebileceğiniz dizi var mı ?

Yeri değil ama bende onun hastasıyım Dexter ve onu arka arkaya izledim. Dexter izlemeni tavsiye ederim. Sonra Lie to me var o da çok iyi o olur. Smiley
legendary
Activity: 1301
Merit: 1000
📌 peerguess.com 📌
bu akşam izleyeceğim o kdr tavsiye üzerine Smiley

ben mentalist'ten sonra onun yerini alacak dizi bulamadım.. sherlock holmes'i hiç beğenmedim mesela, mentalist'in üzerine keyif vermedi..
Mentalist tarzı önerebileceğiniz dizi var mı ?
full member
Activity: 140
Merit: 100
gerçekten burdan geçerken bi baktım dizi nasıl bişi diye gerçektende hayatımda izlediğim en iyi dizilerden biri
Pages:
Jump to: