Bu konuyu açma sebebim riglere fahiş fiyat çeken kullanıcılar türemesi ve kart temin edemeyen kullanıcılar.
2 Haziran son gün (o tarihte ben tamamını satın olmuş olacağım) olmak kaydı ve bir escrow belirlenip para transferlerinin o şahsın üzerinden yapılması şartı ile 1044TL + Kargo Ortalama 1050TL den bana ayırılmış olan MSI RX 570 4GB Armor kartlardan isteyene göndereceğim. Kart arayanlar ya buradan belirleyeceğimiz escrow'a ödemesini yapsın ya da kart bulamıyoruz diye forumda ağlamasın.
2 Hazirana kadar escrowa ödenen paralar toplanacak, 2 Haziran günü escrow parayı benim hesabıma havale yapacak veya elden verecek, kartlar geldikten sonra kim ne kadar gönderdi ise kargolar aynı gün gönderilecek.
- Para neden benim hesabıma havale yapılacak? Vatan mağazalarında fatura, havaleyi yapan adına kesilir, x şahıs havale yapıp y şahıs mal/fatura alamaz.
- Neden biz kendi adımıza alamıyoruz? Tek bir şubeye 10 yerden havale gelip mal satım olayı olamaz, diğer şubeler dururken neden adam size Ankaradan/İstanbuldan havale yaptı muhabbetine girilmiyor.
- Kartların garanti durumu? Arızalandığı zaman direk bulunduğunuz şehirdeki vatana gönderiyorsunuz, prosedür aynı.
- Benim bu işten kârım var mı? Yok, alacağım fiyata kendi alacak stoğumdan isteyene göndereceğim.
- 2 Haziran günü tüm kartları almış olacağım, sonrasında kart isteyenler eğer riglerimi kurarsam kart alamazlar benden. Başka yerden bulabilirsiniz belki o ayrı konu elbette.
- Elden teslim mümkün. Yer: Samsun/Merkez
Stok: 80 Adet. Not: Lütfen ciddi alıcı olmayanlar gerçekten alacakların stoğunu tüketmesin, teslimatları buradan yazacağım çünkü.
Stok tükenirse konu altından yazanlara almayanların stoğunu göndereceğim.
10 adet alacağım, teşekkürler.
Stok: 70 Adet. 6 adette ben alacağım mümkünse. Teşekkürler.
Stok: 64 Adet.bende 6 adet alacağım kaldıysa teşekkürler.
Stok: 58 Adet. 6 adette ben istiyorum, teşekkürler.
Stok: 52 Adet. Merhaba 6 Adet almak istiyorum fakat kredi kartı kullana bilirim bu mümkünmüdür ?.
Kredi kartında escrow olayını nasıl ayarlarız bilmiyorum ama online alışveriş sitesi üzerinden Sahibinden/gittigidiyor vs komisyon karşılamak kaydı ile kartları alabilirsiniz.
Merhaba. 12 adet almak istiyorum.
Elden teslim imkanı varsa bilgi verirmisiniz?
Rezerve edenlerden vazgeçen olursa 2 adet de ben alabilirim.
stok kalirsa rezerveler almazsa kalana talibim limitim 30
Stok:
Tükenmiştir. Telefonla Samsundan bir arkadaşım arayarak geri kalan adeti revize etti.
Evet, tüm kartlar satıldığına göre yarın saat 17:00'a kadar ödemeleri toplayacak escrow seçimimizi yapmamız gerekiyor. Önerilerinizi yazın lütfen.