Pages:
Author

Topic: MT. Gox Bitcoinlerini Satıyor Düşüş Sebebi - page 2. (Read 562 times)

jr. member
Activity: 203
Merit: 1
Ne zaman piyasada yeşillikler açsa hemen sıçıyolar içine mtgox upbit ne abi bunların önüne geçilmesi gerekli bir an önce
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
mt gox gerçekten lanet, neden çünkü 2014 den beri peşini bırakmadı bu piyasaların, çökmesi ayrı, kayyumu ayrı,   satışı ayrı
full member
Activity: 336
Merit: 100
ŞU mt gox un başına atadıklar kayyum tam bile, bizim kayyumlardan bile beter, aslında bu adamı transfer edip bizim doğudaki belediyelerin başına koyacaksın adam etsin oraları
jr. member
Activity: 252
MT gox her postada 2000 btc satacak diye biliyorum, taksit taksit bu işi yapacak gibi gözüküyor, bakalım ileride ne olacak hep birlikte göreceğiz
full member
Activity: 350
Merit: 100
MT gox 2 gün önce çok yüklü satış yaptı ama genede 1500 dolar kadar düştü bitcoinin fiyatı, bence direnecektir piyasalar o kadar kolay şekilde düşüremezler
jr. member
Activity: 280
Merit: 4
Evet hocam bu büyük bir düşüş sebebi,  mt gox un elinde bir çok bitcoin var, bunları satınca hemen tepki geliyor
member
Activity: 742
Merit: 19
Yine piyasaya fud yapıyorlar.Bu son fudları 14-15 Mayısa kadar oynasınlar oynayabildikleri kadar.Ondan sonra göreceğiz piyasanın nasıl bir hale bürüneceğini.Elinizdekileri satmak için bir neden yok.Şu an tam tersi alım zamanı.Düşünce almak çıkınca satmak lazım.
member
Activity: 476
Merit: 75
Bu iş nereye varacak sürekli satış oldukça bu çekilmeyi yaşayacağız gibi duruyor ancak bir zaman sonra direnç gerçekleşir yada daha derin düşüşler görebiliriz. Her geçen gün Mt.Gox btc adresini takip eden sayı artacaktır.
hero member
Activity: 560
Merit: 501
Namussuz 20k oldugundada satmistir kesin. Bakti piyasa alaşağı olunca durulmuştur. Belki pump dump dümeni çeviriyordur kimdir nedir ne kadar btc var belirsiz. Tek bir kisinin piyasaya hükmetmesi çok saçma geliyor.
hero member
Activity: 953
Merit: 504
böyle bir olay varken pundinin nasıl artışta olduğunu birileri bana anlatabilir mi ? Zira sattığım için her yükselişini gördüğüm de kahroluyorum da.

Ayrıca botlara bence pek inanmayınız. Bot haber veriyormuş ediyormuş falan yalan olabilir arkadaşlar. Sizi kandırmak ve elinizdeki bitcoinleri sattırmak için herşeyi yapar bu lanet adamlar.

Bende aynısını düşünüyorum. Milletin elindekileri toplamaya çalışıyorlar. Sabredip beklemek lazım, bizim elimizdekini almak isterken alamasınlar.
full member
Activity: 686
Merit: 111
böyle bir olay varken pundinin nasıl artışta olduğunu birileri bana anlatabilir mi ? Zira sattığım için her yükselişini gördüğüm de kahroluyorum da.

Ayrıca botlara bence pek inanmayınız. Bot haber veriyormuş ediyormuş falan yalan olabilir arkadaşlar. Sizi kandırmak ve elinizdeki bitcoinleri sattırmak için herşeyi yapar bu lanet adamlar.
hero member
Bu gavatlar haclendikleri zaman insanlara olan borçlarını ödediler mi? Ödemediseler niye böyle bol keseden satış yapıyorlar
jr. member
Activity: 154
piyasa dalgalanmasın diye toplu satıs olmayacakmıs 4 parca sattı halini gördüğünüz adamın 60btc 60da bhc parcası var. 2 yıla bitecekmiş yani 2 yıl boyunca btcden birsey beklemeyin. YTD
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Bir kaç ayda bir MTGox’la ilgili bir satış haberi piyasalara düşüyor, ardından panik satışları. Piyasayı manipüle etmenin yolunu buldular fakat isteseler bir çırpıda daha fazla satış yapabilirler. Benim anladığım piyasanın tamamen bitmesini ve ucuza satmayı istemiyorlar ve arada piyasanın toparlanmasını bekliyorlar yeni satış için.
member
Activity: 276
Merit: 10
hergün düşüşe bir sebep bulunuyor arkadaş piysa bu kadar kücük mü diyesi gelıyor insanın cunkı yarım trılyon dolarlık piyasa tek bir habere tek bir borsaya bağlı olmamalı.
hero member
Panik satışınına kapılıpta elinizdekileri adamlara vermeyin. Arkadaşların da dediği gibi düşürüp topluyorlar gibime geliyor.
member
Activity: 210
Hepsini bir arada satmazlar ki yükse fiyattan satmak için parça parça satacaklar dolayısıyla sadece fud yüzünden market düşüyor yoksa o kadar ciddi bir etkisi olacağını sanmıyorum.
Fud a bağlamanın doğru olmadığı kanaatindeyim hocam aksine ben direk mt gox yüzünden olduğunu düşünüyorum doğrusunu söylemek gerekirse speküle yapmayalım.
member
Activity: 210
Nasıl bir beladır ki ne zaman kafanı çevirsen karşına çıkıyor şimdi bitti diyorsun bitmiyor. Mt gox bu forumun en büyük belasıdır itiraz etmelik bir durum ihtimal dahilinde bile değildir
full member
Activity: 840
Merit: 103
Satmak isteselerdi hepsini birden satarlardi. Bence bir hesaptan yuksek fiyata satip insanlar panik olunca digerinden ucuza geri topluyorlardir. Aradaki farksa kazanc.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Hepsini bir arada satmazlar ki yükse fiyattan satmak için parça parça satacaklar dolayısıyla sadece fud yüzünden market düşüyor yoksa o kadar ciddi bir etkisi olacağını sanmıyorum.
Pages:
Jump to: