Pages:
Author

Topic: Mt.GOX Eski CEO’su Karpeles Artık Bitcoin’e İnanmıyor - page 2. (Read 477 times)

hero member
Activity: 756
Merit: 505
söylediğini kaile almak için ilerleyen hamlelerine bakalım. nerdeydi? şimdi nerde ?ve ilerde nerde olacak ? yoksa bu şartlar içinde ciddiye alınır bir tarafı yok.
full member
Activity: 308
Merit: 100
Adamın zaten asıl olay olan teknoloji ile ilgili herhangi bir sorunu yok. Kalıcı olacağına inandığını da belirtmiş. Bitcoin hakkında da yanılabileceğini de belirterek o şekilde konuşmuş. Haklı da çıkabilir tabi hiçbir şey henüz garanti değil fakat ben Bitcoin'e olan inancımı sürdürüyorum. Sırf bir süredir gelişme göstermiyor diye vazgeçmenin bir anlamı yok bence.
full member
Activity: 196
Yani Karpeles abimiz inanmıyorsa işimiz çok zor Bitcoin 5-10 dolara kadar düşer. Adam bir şirket batırmış bir günah keçisi arıyor. O da Bitcoin... Çıkıp böyle açıklamalar yapıp gündemde kalmaya çalışıyorlar.
full member
Activity: 196
Merit: 102
“RepuX - Enterprise Blockchain Protocol”
Zamanında ne yaptı güvenlik için? Neyi geliştirdi? Neyi iyi hale getirdi? Bitcoin ya da bu piyasa için ne katkı sağladı? Herif fuzuli zarardan başka bir şey değil şimdi de çıkmış konuşuyor. Hey Allah'ım ya.. Hala bu ibnelerin yüzünden piyasa allak bullak. Bitcoinin 20K dolardan bugün bu fiyatlara inmesinin sebebi yine bu piçler.
full member
Activity: 742
Merit: 140
Enpati yapıyorum;

Bir çuval inciri berbat edip hapse girmiş olsaydım ne düşünürdüm ? Hele ki piyasada adım bu şekilde kötü şöhretli olsaydı ve hiçbir projeye katılamayacak olsaydım ?

Bitcoine ve bu sisteme güvenim kalmazdı.

Haliyle okumadım bile söylediklerini.

Yıl 2018 yediğiniz haltlar hala piyasayı etkiliyor.
newbie
Activity: 99
Merit: 0
bende inanmıyorum fakat bu ceo nun söylediklerine.milletin btc leri 100 lerce katlanmış hali ile çatır çatır yiyecekler..hak sahiplerinede öldü parası kalacak
full member
Activity: 238
İnanan veya inanmayanin kim olduğu bence hiç farketmeyecek hele de bu piyasa da yani herkes kendi  düşündüğüyle hareket etmeli
full member
Activity: 1358
Merit: 193
e  mt gox un eski ceo sunada ben inanmıyorum ne olacak?
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Yaşadığı badirelerden sonra kripto paralardan uzak durması kendisi için iyi olurmuş ama kripto paraların şahlanışına şahit olacak olması travmasını katlayacak  Cheesy
newbie
Activity: 182
Adam kötü hatıralarını bitcoin ile özdeşleştirmiş onun için bu şekilde konuşması normal.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Adamin yaptiklari yetmedi hala bitcoini kotuleme pesinde. Hayir amacin nedir. Piyasada eminim seni takan yok ama can sıkıyor adam.
legendary
Activity: 1932
Merit: 1757
Bu Mt.Gox zaten piyasayı düşürmek için elinden geleni yapıyor.Adamların dirisi piyasayı yıkmıştı neredeyse şimdi ölüleri bile piyasayı sallıyor.Umarım tez zamanda kurtuluruz şu Mt.Gox belasından.
member
Activity: 364
Merit: 20
Adam kendi hatalariyla kendini bitirmis simdide bitcoini bitirme derdinde ama hic kimse bence bu adamin dediklerini takmaz.
newbie
Bugune kadar inanmista simdi inanmamaya mi baslamis oldukca garip. Adam once beceriksizligiyle piyasayi kotuye goturdu simdi de bitcoini kotulemeye devam ediyor. Yuzsuzlukten baska birsey degil.
member
Activity: 322
Merit: 12
Once piyasanin adini kotuye cikardi simdi de bitcoine inanmadigini soyluyor. Sen kimsin dayi? Kim dinler dediklerini.
member
Activity: 462
Merit: 10
Sözlerine kulak asılacak kadar gerekli bir insan olmadığını yaşadıklarıyla göstermiş gerçekten.
Önce kendisini kurtarsın sonra Bitcoin'in geleceği hakkında söz söyleme hakkını kendisinde bulsun Sn. Karpeles  Smiley
newbie
Adam tam anlamiyla bitcoinin adini kotuye cikarmis halada inanmiyorum diyor tam bir yuzsuz.
member
Activity: 224
Merit: 10
Dert etmeye gerek yok yatirimcilarda sana inanmiyor zaten. Ben kimsenin bu adami taktigini dusunmuyorum.
newbie
bitcoine inanmıyorda ethereuma mı inanıyor. Forumda kriptoların asıl kurucuları ve ne yapmak istediklerine dair spekülasyonlar yapılıyor ve Rotchild mı ne onların ihtimali daha kuvvetli. Mt. Gox Ceo'su ne derse desin parayı yöneten kriptoların geleceğine de karar verir.
jr. member
Merit: 3
Bu adami kim takar ki. Bitcoinin adini kirletmis birde cikip diyor ki bitcoine inanmiyorum.
Pages:
Jump to: