İyi olur çünkü bu tamamen imkansız. O kadar protokolü, altyapıyı hiçe sayıyorsunuz. Hangi anakartın güç girişinde data girdisi işleyen chip var, nasıl olacak? Olamayacak. Ne gönderirsen gönder sadece kabloda minnacık bi parazit olarak kalır en fazla. Tek cevap bu.
Biz Turklere mi has, henuz yeterince tecrube edinemedim burada (Makedonya'da) ama soyle bir kotu huyumuz var; hata yaptigimizi, yanlis yaptigimizi soyliyemiyoruz, geri adim ataniyoruz. Bir kusurumuz icin ozur dilemek vs biz Turkler icin heralde kucuk dusurucu, onur kirici gibi gozukuyor. Halbu ki, bir insanin hatasini anlayip, bu konuda geri gorus bildirmesi, varsa rahatsiz ettigi, kirdigi birisinden ozur dilemesi kadar bir erdem yok bence.
@labtek38
Konuyu daha fazla dagitmayalim, mesajimda koydugum "" ve takindigim uslup sebebi ile sizi uzduysem yada rahatsiz ettiysem icetenlikle, ozur dilerim.
@GENELE
kilavyemde Turkce karakter yok maalesf, bende cok zorlaniyorum, aliskinda degilim bu duruma ama maalesef Turkce karakter yazamiyorum bir suredir.