Pages:
Author

Topic: Müge anlı vs aksiyon filmleri - page 2. (Read 219 times)

hero member
Activity: 1204
Merit: 623
May 20, 2024, 02:40:18 PM
Sanırım 20 yıldır görmediğim bir arakadaşımı bu programların birinde kızına yalvarırken gördüm. Ne olursun evine dön. Sen sakat birisin o adam seni aldatıyor falan diyordu. Bunu görünce adamların bişeyleri ortaya çıkarmak için epeyce bir yürek sızlatacak olaya imza atmaları gerekiyordu. Bıraksınlar polis bu işleri yapsın tv ekranında bunların canlı canlı olması hiç hoş değil.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
May 20, 2024, 02:35:39 PM
Bu Müge Anlı ile ilgili iddialar çok fazla mesela birisi kayıp diye Müge Anlı’ya çıkıyorsa ölüdür ama Esra Erol’a çıktıysa kaçmıştır böyle garip bir durum var Müge anlının olayları öncesinde takip edildiği ve cinayet gibi ihtimallerin bu programa kaydırıldığını daha önce duymuştum bizim millet ise meraklı hocam ondan dolayı böyle şeyleri izlemeyi seviyorlar ben ise bu şeylerden nefret ettiğim için Olay yeri incelemede çalış teklifini düşünmeden reddetmiştim

yakın zamanda bulunduğum sokakta bir ölüm oldu adamı kanepe içerisinde buldular günlerce kanapede kaldığı için çürümüş tabi biz olayı bilmiyoruz bir gece arkadaş arıyor böyle böyle diye bir baktım camdan sokağın köşesi karma karışık ortada bir leş kokusu vsvs lan dedim bu iş nasıl yapılır? nasıl bir mide bu? parayla yapılacak iş değil. Bu  işlerde görevli bütün arkadaşlara allah kolaylık versin ne diyeyim abi.

Bu müge anlı gibi programlara ben eskiden inanmıyordum tanıdığım biri bir tv'ye çıktığı gün oha lan gerçekmiş dedim. Cheesy
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
May 17, 2024, 10:54:45 AM
Ortada bir çözülemeyen bir cinayet varsa hemen Müge Anlı ve ekiplerine ulaşmak gerekiyor. Bazı kurumların yapamadıklarını Müge Anlı ve Ekibi sorunsuz hallediyor hey Allahım ne günlere kaldık. Koştur koştur ne yapıyorlar bunlar harbiden aksiyon filmlerinden farkı yok. Yıllar önce kapatılmalıydı gündüz kuşağındaki böyle saçma sapan programlar hala devam ediyorlar.
hero member
Activity: 1274
Merit: 680
May 17, 2024, 09:14:33 AM
Polisler genel olarak bir şey yapmıyor tamam biliyoruz ama Müge Anlı da fazla yapıyor. Bunlar ayarlanmıştır diye kuşkulandırıyor. O taşların üstünde ceset bulmalarını ben de gördüm. Çok garip geldi. Adamlar birini öldürmüş sonra öyle taşların üstüne mi koymuşlar. Sonra da programda bir şekilde Müge Anlı tarafından ikna edilmişler de anlatıyorlar? Müge Anlı'ya çıkmayı nasıl kabul ediyorlar onu merak ediyorum. Sonra saatlerce onu dinleyecekler valla işkence gibi. Ayrıca insanlar da nasıl saatlerce izleyebiliyolar anlamıyorum.
hero member
Activity: 630
Merit: 463
Enjoy 500% bonus + 70 FS
May 17, 2024, 03:56:49 AM
Müge Anlı ve ekibi ne hikmetse bu ülkede kimsenin bulamadığı cinayetleri falan buluyorlar. Canlı yayında dün ceset bulmuşlar. O bölgede polis falan arama yapmamış mı da Müge anlı ekibi buluyor. Bu biraz da kurumlara olan güveni zedeliyor. İnsanlar Müge Anlı programını daha güvenilir buluyorlar ilginç şekilde. Aksiyon filmlerinde yok bu heyecan vallaha. Ben de ara sıra izliyorum.
sr. member
Activity: 1022
Merit: 318
May 17, 2024, 03:42:37 AM
Bu Müge Anlı ile ilgili iddialar çok fazla mesela birisi kayıp diye Müge Anlı’ya çıkıyorsa ölüdür ama Esra Erol’a çıktıysa kaçmıştır böyle garip bir durum var Müge anlının olayları öncesinde takip edildiği ve cinayet gibi ihtimallerin bu programa kaydırıldığını daha önce duymuştum bizim millet ise meraklı hocam ondan dolayı böyle şeyleri izlemeyi seviyorlar ben ise bu şeylerden nefret ettiğim için Olay yeri incelemede çalış teklifini düşünmeden reddetmiştim

Yahu bu ülkenin tv deki en önemli kuşağı neredeyse sabah kuşağı, akşamki filmler falan da epey revaçta ama özellikle Müge Anlı daki olaylar insanları sürükleyici roman gibi kendine çekiyor. Evden kaçmış biri mi var, hooop birkaç güne çözüyorlar, yasak aşk mevzusu mu var şak diye mevzuya hakim oluyorlar, ya da bu olaydaki gibi cinayet gibi ihtimalde de çok hızlılar ne hikmetse.
Olay yeri inceleme görevi çoğuna cazip gelebilir atraksiyonu bol olur sebebiyle ama bence nefret ettiğiniz için doğru karar vermişsiniz hocam, bin türlü manzara ile karşılaşabilir bu alanda çalışan insanlar, ha ben olsam cinayet büroda çalışmak isterdim Ahmet Ümit' in romanları veya Yavuz Turgul'un Av Mevsimi filmi yüzünden.
hero member
May 17, 2024, 01:58:25 AM

sana katılıyorum hocam. Ben polis değilim ama bu tarz olayların tv de günlerce yayınlanmasını doğru bulmuyorum. Bunlar olmuş çözülmüş olayların belgeseli değil. Hani sonrada bunu yapmayın diyebilieceğimiz bir durum ortaya koymuyor.
Ama gerçekten birbirine husumeti olanlar arasında valla iyiy fikir bu şekilde ortadan kaldırırım diye milletin aklına karpuz kabugunu düşürüyorlar. Çok garip olaylar ortaya çıkıyor sonradan.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
May 17, 2024, 01:51:27 AM
hero member
May 15, 2024, 08:05:28 AM
mandown hocam bu tarz programlar gündüz saatlerinde kitleleri televizyon başına kilitliyor. Bu ve benzeri programlara uygulanan bir yaptırım da yok. Biraz bu programlara takılınca insanın aklı acaip bir şekilde karışıyor. Toplumun ne hale geldiğini yada toplumun içindeki bireylerin ne kadar sınırsız işlere imza atıklarını görüyorsun. Boş ver bunları seyretme istersen.
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
May 14, 2024, 01:41:45 PM
Yayını Twitter'dan izledim ceset bulan muhabir bunu çeken kameraman katilin yayındaki rahatlığı  cinayet işinin içindeki evlat.

Lan ben bugün ne izledim? İzlediğim hiçbir filmde bu denli bir olay yok.

Gündüz o saatte evde olan anneler babalar evlatlar tutuk ne iş yapar abi? Ne iş yapar?
Pages:
Jump to: