Pages:
Author

Topic: muhabbet kuşu aldım isim önerilerinizi bekliyorum . - page 5. (Read 518 times)

full member
Activity: 316
Merit: 100
Sarmaş diye isim önersem.
newbie
Activity: 5
Merit: 0
Muhabbet kuşum vardı benim de çok eskiden.Adıda fıstıktı benim çok hoşuma gidiyordu. Grin
member
Activity: 63
Merit: 10
Maviş olsun.
sr. member
Activity: 658
Merit: 252
Bence lucky olabilir. İngilizce isim istemezsenin Şanslı koyabilirsiniz. Genelde bizim ülkede kuşlara maviş falan koyuyorlar ama bence lucky iyidir.
member
Activity: 476
Merit: 12
bence waves koyabilirsin. iyi uçuşa geçer kuşun :)ripple falan koyayım deme sakın önce bi güzel kabarır daha sonra da balon gibi yuvarlanır Smiley ağırbaşlı efendi bişey olsun diyorsan ethereum , yılışık bişi olsun istiyorsan bitcoin koyabilirsin Smiley
member
Activity: 210
Hocam isim olarak eşkiya koy.
sr. member
Activity: 275
Merit: 250
Kripto Smiley Basit ve güzel isim. Kendi ismini de rahat söyleyebilir.
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
Bitcoin bence gayet guzel. Millet ogluna veriyor bu ismi Smiley
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Kendini üzüm sirkesi ismini koyabilen birinin isim önerisine ihtiyacı yok bence. Kulağa gayet hoş geliyor Smiley
Kripto ile ilgili bir isim koyacaksanız bitcoin olmaz, ether çok içi gıcıklıyor. Monero güzel sanki?
newbie
Activity: 60
Merit: 0
Hocam bir tane almanız kötü bir durum aslında. Tek başına olması onun için üzücü bir durum. Bir ömrü yapayalnız geçirmek.
Bende 2 adet var. Sürekli oyun oynuyorlar. Tek hayvan ilgi ister. Haliyle sürekli yanında olamazsınız, ilgilenemezsiniz.
Yalnızlık Allah'a mahsustur derler. Yanına eş almanızı dilerim.  Cry
member
Activity: 106
Merit: 11
IPV6 Proxy | AWS Account
ByteCoin koyabilirsin Cheesy
Ömrü kisa olursa bilemem Cheesy
jr. member
Activity: 74
Merit: 3
babacoin.online
bende de iki tane var. birisinin ismi çiko diğerininki ş*refsiz Smiley illa coin adı koyacaksanız  Dash koyun derim. güzel günler gelecek Dash ile Smiley
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
Kuş dediğimde aklıma kanatlar geliyor. En iyisi Wings koyun Smiley
member
Activity: 240
Dün bitane muhabbet kuşu aldık adını ne koysam bilemedim Bitcoin koysakmı diyoruz ether de sıcak geliyor. sizce ne olabilir fikirlerinizi bekliyorum..
Pages:
Jump to: