Pages:
Author

Topic: MUHARREM İNCE İÇİN EL ELE - page 3. (Read 495 times)

legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
May 30, 2018, 01:06:38 PM
Medya insanları ne kadar kolay yönlendiriyor değil mi? Muharrem İnce'yi parlatarak Meral Akşener'in oylarını düşürdüler halbuki Türk insanının %70'i bugün Türkiye'nin şaha kalkacağını bilse bile CHP tabanlı kişilere oy vermez.

Siz hala olayın ideolojik olduğunun farkında değilsiniz ayrıca Muharrem İnce'de aynı şu anki cumhurbaşkanımız gibi mitinglerinde koyun otlatır gibi, bağıra çağıra konuşuyor.

Ben, beni insan yerine koyan bir kişiye oy vermek istiyorum. Ben koyun değilim, aptal da değilim. Bir şeyleri anlatmak için mitinglerinde bağırarak konuşmak zorunda değiller ya da insanlari kutuplaştırmak zorunda değiller. Her şeyden önce biz Türk'üz, Türk olmayan için konuşuyorum onlarda her şeyden önce bu ülkenin vatandaşı ve bu ülke topraklarında yaşıyorlar..

Biz zaten kutuplaştırılmaktan bıkmış bir milletiz, devamli bağırarak konuşan siyasetçilerden bıktım biz aptal değiliz, ırkım ya da dinim kimseyi ilgilendirmiyor, milliyetçi rolü yapan ümmetçilerden sıkıldık, ulus devlet yapısına sahip olmayan her devlet yıkılmaya mahkumdur ve Türkiye'nin ulus devlet yapısına sahip çıkacağını düşündüğüm için oyum Akşener'e.
full member
Activity: 840
Merit: 111
May 30, 2018, 12:40:34 PM
16 yıllık yönetimin artık bir el değiştirmesini düşünüyorum çünkü bu hükümet heryere elini kolunu uzatmış durumda güçler ayrılıgı ilkesine ters düşen bir tutumları var. Hiç kimse babamın oğlu değil erdoğan'da değil ince de akşener de kim benim hayat standartlarımı yükseltirse oyum ona.
Erdoğan son 5 yıldır hayat standartlarımı düşürmeye başladı artık durum git gide vahimleşiyor bu seçimde artık bu tek adamlığa son verilmesi gerektiğini düşünüyorum.
member
Activity: 462
Merit: 14
May 30, 2018, 10:04:20 AM
Verdiği kuru fasulye pilav tarifiyle ülkenin geldiği durumu çok güzel bir şekilde açıklayan kişidir. Değerinin bilinmesi gerekir.
newbie
Activity: 66
Merit: 0
May 30, 2018, 08:00:02 AM
Siyatese baslamisiz hayirli olsun kimin adayi kimse ona kalsin bence
newbie
Activity: 40
May 30, 2018, 07:57:35 AM
muharrem ıncenın hangı konusması hosuna gıttıde oyunu ona vermeye karar verdın bana gore mantıklı tek kelımesı yok
Senin adayın kimse söyle de mantıklı kelimelerinden biz de yararlanalım.
mantıklı konusan yokkı benım adayım olsun da soyleyım kım oldugunu
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
May 30, 2018, 07:54:06 AM
muharrem ıncenın hangı konusması hosuna gıttıde oyunu ona vermeye karar verdın bana gore mantıklı tek kelımesı yok
Senin adayın kimse söyle de mantıklı kelimelerinden biz de yararlanalım.
newbie
Activity: 40
May 30, 2018, 06:50:22 AM
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
May 30, 2018, 06:42:23 AM
Arkadaşlar dürüst çağdaş her şeyden önce öğretmenimiz Muharrem İnce için gerekirse bir kişiyi ikna edelim.
Muharrem ince o kadar güzel umut dolu konuşuyor ki başkanlığı hak ediyor. Ben Meral Aksenere verecektim ama Muharrem İnce tüm fikrini değiştirdi konuşması her şeyiyle helal olsun diyorum kendisine. Böyle bir fırsat bir daha gelmez.
Üretim, gelişim, çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmak için Avrupanın en modern en gelişmiş ülkelerinden biri olmak için hep beraber Muharrem ince diyelim el ele verelim.
Pages:
Jump to: