Pages:
Author

Topic: Müjde! Offline Kripto Para Cüzdanı Ledger Nano S Resmi olarak Türkiye'de Satışta - page 4. (Read 6227 times)

newbie
Activity: 6
Merit: 0
Foruma özel bir kampanya kodu sağlayın satın alayım hemen.
hero member
Activity: 969
Merit: 1000
hchc görüşlerini bizimle paylaşırsan teslim aldıktan sonra seviniriz.Mesut Can'ın önerisi mantıklı geldi bana forumda güvenilir saydığımız kişilerden biri tabiki uğraşmak isterse elden alıp bize daha sonra dağıtırsa daha hoş olur.Ama biraz fiyatlar pahalı gibi geldi.
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
Forumun escrow hizmeti veren uyelerinden birinin alip incelemesi ve burda paylasmasi gerekir, sorunsuz ve guvenli sekilde alisveris yapildigi ve teknik incelemeninde olumlu oldugu konusunda... sonra aliriz bir tane... her aktif forum uyesine lazim bir tane bu ledgernano bence...
newbie
Activity: 36
Forumun "güvenilir" üyelerinden birine faturasıyla beraber gönderildiği takdirde alabilirim. Almak istediğim ürünlerden bir tanesi.

Bana hediye sözleri var haftaya göndereceklerini söylediler eğer gönderirlerse kutu açılımını video çekeceğim ve faturayı da burada paylaşacağım. Ürün hakkında bana PM geliyor ama elime geçmeden alın veya almayın demem mümkün olmayacak çünkü site hakkında endişelerim var belki bana hediye gönderip iddaalarımı çürütebilirler.

ledgernanoturkey son yazdığım pmden cevap alamadım kendisinden 2 gündür cevap bekliyorum.

Merhabalar, ürünler yaklaşık olarak 1 ay öncesinde ön siparişe açıldığı için henüz gelmeden bir çoğu satılmıştı, ürünler gümrüklenip stoğa girdiğinde ön sipariş veren kullanıcılarımıza sipariş sırasına göre sevk edilmektedir.Bu yüzden sizin ürününüz önümüzdeki hafta gelecek ürünlerin içerisinden gönderilecekti,fakat bugün 1 müşterimiz sipariş iptali istedi ve ücret iadesi talebinde bulundu,böylelikle 1 adet ürün açığa çıktığından,ilgili ürün sizden telefon ile yapılan bilgilendirme sonrasında MNG kargo ile bugün tarafınıza sevk edilmiştir.İyi günlerde kullanmanızı dileriz. Wink Smiley
hero member
Activity: 714
Merit: 503
www.mesutcandemir.com.tr
Eğer elden teslim ediyorlarsa aramızdan birisi hepsini satın alsın burda tekrar satsin derim ,

1-2 adette ben almayı düşünüyorum,şikayetleri okudukça vazgeçtim parasında değilim fiyat önemli değil ama gelmeyecek bir ürüne de boş yere para odeyemem
hero member
Activity: 504
Merit: 500
Forumun "güvenilir" üyelerinden birine faturasıyla beraber gönderildiği takdirde alabilirim. Almak istediğim ürünlerden bir tanesi.

Bana hediye sözleri var haftaya göndereceklerini söylediler eğer gönderirlerse kutu açılımını video çekeceğim ve faturayı da burada paylaşacağım. Ürün hakkında bana PM geliyor ama elime geçmeden alın veya almayın demem mümkün olmayacak çünkü site hakkında endişelerim var belki bana hediye gönderip iddaalarımı çürütebilirler.

ledgernanoturkey son yazdığım pmden cevap alamadım kendisinden 2 gündür cevap bekliyorum.
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
hero member
Activity: 714
Merit: 503
www.mesutcandemir.com.tr
Kutular açılmış olabilir düşüncesi bile insanı tedirgin edecek cinste güvenlik zaafiyeti doğurabileceğini anımsatıyor. Satın alacak kişiler bu tip riskleri göz önüne alsınlar
hero member
Activity: 969
Merit: 1000
Daha ucuz alınabileceğini söyleyen arkadaşı linç etmeye gerek yok artılarını eksilerini yazarsın karar alıcı arkadaşa kalır.Burda biri fiyat konusunu eleştirdiği an hemen herkes linç ediyor yapmayın linç etmeden düzgünce fikrinizi yazarsanız almayı düşünen arkadaşlara daha rahat ulaşırsınız diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
Hakkı 450-500 arası sitedede 500 tl bence fiyatı normal. Sitesinden 15 gun 1 ayda geliyor. Bekletiyor.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
iphone amerika'da 550 dolar, napalım şimdi tr apple store'lara gidip tuğla mı atalım camlarına?

"500gr antep fıstığı 14 lira" başlığına "gramaja ambalaj ağırlığı dahil mi?" diye soran donanımhaber ölücüsü gibi görünüyorsunuz yeminle.

Abicim okumadan mı yazıyorsunuz şunları? İnanın hayretle okuyorum. Laf sokmaya çalışacağım diye kendinizi rezil ediyorsunuz.

Ben de bu ürünü vergi ve kargo dahil 350 lira civarına getirdim. Adamlar da aynısını yazmış yukarıda. ABD'den getirebiliyor musun iphone?
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
iphone amerika'da 550 dolar, napalım şimdi tr apple store'lara gidip tuğla mı atalım camlarına?

"500gr antep fıstığı 14 lira" başlığına "gramaja ambalaj ağırlığı dahil mi?" diye soran donanımhaber ölücüsü gibi görünüyorsunuz yeminle.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Videoda açılmış, sonra tekrar jelatinlenmiş gibi duruyor. Ya da Ledger çok dandik paket yapıyor  Wink

legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
Türkiye Bitcoin Ecosisteminin öncülerinden Sayın Mehmet Hamdi Bol'un Satın almış olduğu Ledger Wallet için hazırlamış olduğu VLOG'u alttaki linkten izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=LVgfxinP-w8

İlginç bir video, sadece bir fotoğraf var ve eleman konuşuyor. "öncülerinden" kısmına ithafen zaten diyebilirim ki bu elemanın kim olduğuna dair bir fikrim yok. Bari kutuyu felan açsaymış...
newbie
Activity: 36
Türkiye Bitcoin Ecosisteminin öncülerinden Sayın Mehmet Hamdi Bol'un Satın almış olduğu Ledger Wallet için hazırlamış olduğu VLOG'u alttaki linkten izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=LVgfxinP-w8
sr. member
Activity: 387
Merit: 252
Traktörden altına lamborghini'den tv'ye kör tuttuğunu topal yakaladığını bir durum.. o iş yaş.
sr. member
Activity: 616
Merit: 251
Blockchain Marketing: tokensuite.io
Resmi sitesinden iki hafta once gumruk vs her sey dahil 354 TL'ye aldim. Bu tarz bir satis yapabilmek istiyorsaniz bence bundan uygun bir saglamalisiniz. Yoksa anlamsiz oluyor.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
escrow işi de sakat bence.
ya satıcı normal yollarda alan adam içi boş derse ne olacak?
escrow ne yapacak bu durumda?
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Fiyat biraz pahalı olursa çok sıkıntı yok ama gerçekten içi boş çıkarsa çok üzülürüm hem parana yazık olur hem beklemene değmez .Ürünü aldım diyen arkadaşın newbie olması(bir zamanlar hepimiz newbieydik ama bu farklı) kafamı daha fazla karıştırdı.Gerçekten güvenilir bir arkadaş alana kadar beklemede kalıcam ben.İyi satışlar diliyorum size Wink
hero member
Activity: 504
Merit: 500
Bana hediye felan gelmedi haftaya itelediler. Grin Konuda ürünü aldım deyip ss atan üye ile binbircesit.com arasında bağlantı olabilir.

Almayın veya kutu boş olur demiyorum çünkü bana pm geliyor bu ürün ile alakalı cevaplayamıyorum buradan yazayım dedim şimdilik escrow ile alım yapın

Ücretsiz escrowlar var mhanbostancı, mstfprcn ve deathwing. ( yeni bu işlere girmiş arkadaşlar için yazmaktayım.)

Bana hediye gelirse buradan kutu açılımı, fotoğraf ve hassas terazi ile ürünün kaç gr olduğunuda koyacam ama gelmezsede pek önemli değil kendi imajlarını düşürürler verdikleri sözün arkasında durmadıkları için.

Dipnot; Altını çizdiklerimi iyi kazıyın kafaya.
Pages:
Jump to: