Pages:
Author

Topic: MÜKEMMEL AHLAK ve adalet örnekleri ( Merit ) - page 2. (Read 383 times)

member
Activity: 322
Merit: 16
Siz yine bir şekilde bir yerlere gelmişsiniz iyi veya kötü. Benim gibi yeni girenler ne yapacak? Bu sistemle yada kuralla adı herneyse forumu yenilere bir nevi kapatmış oluyorlar. Ha diyeceksiniz ki bilgi alma amaçlıda girilebilir foruma, bunun için üyeliğe ihtiyaç yok ki. Sanki yüksek rütbelilerin hepsi kaliteli mesaj atıpta kastılar. Kaliteli mesaj ne demek onu da hala anlamadım ya. Neye göre kime göre kaliteli? Forum tamamen jr member çöplüğü olacak. Benim mesela burda hiç arkadaşım yok, kendi halinde biriyim. İlla birilerine yaranmam mı lazım? Demek ki ben ve benim gibilere forumda artık yer yok bu sistem oldugu sürece. Zamanında kasmış olanlar buranın tadını çıkarcak, yeniler bakınır anca sağa sola.

o konuda haklısın. o Jr'ların az bir kısmı member olabilecek. eskiler ve eskilerin altları bir şekilde yolunu bulmaya devam edecek. forum artık kapılarını resmiyette olmasa çalışma olarak yeni üyelere kapısını büyük oranda kapattı.
member
Activity: 378
Merit: 14
Siz yine bir şekilde bir yerlere gelmişsiniz iyi veya kötü. Benim gibi yeni girenler ne yapacak? Bu sistemle yada kuralla adı herneyse forumu yenilere bir nevi kapatmış oluyorlar. Ha diyeceksiniz ki bilgi alma amaçlıda girilebilir foruma, bunun için üyeliğe ihtiyaç yok ki. Sanki yüksek rütbelilerin hepsi kaliteli mesaj atıpta kastılar. Kaliteli mesaj ne demek onu da hala anlamadım ya. Neye göre kime göre kaliteli? Forum tamamen jr member çöplüğü olacak. Benim mesela burda hiç arkadaşım yok, kendi halinde biriyim. İlla birilerine yaranmam mı lazım? Demek ki ben ve benim gibilere forumda artık yer yok bu sistem oldugu sürece. Zamanında kasmış olanlar buranın tadını çıkarcak, yeniler bakınır anca sağa sola.
member
Activity: 182
Merit: 10
Ben de tam full member olacaktım 1 hafta sonra nesıl moralim bozuldu. Şimdi 100 merit puan toplamam gerekecek. Tamam merit puanları adil olarak dağıtılacaksa sıkıntı değil ama gözlemlerime göre uzun sürede toplamak zor gözüküyor. Bari 1 hafta sonra getirselerdi bu sistemi. Neyse şansımıza işte. Forum daha iyi yerlere gelecekse sıkıntı yok bu sistemi desteklerim ama meritler pek adil dağılmayacak gibi geliyor bana. Saygılarımı sunarım.
member
Activity: 168
Merit: 12
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
Açıkçası benim pek hevesim kalmadı.Haftaya hero olurmuyum acaba diye düşünürken adaletsizce dağıtılan meritler sayesinde baya bir ertelendi benim hero olayı.
Kaç yıldır kullandığım forumda kendimi kenara itilmiş olarak hissediyorum.
Adamlar yeni Sr.MEMBER olmuş ama etrafındaki tanıdıkları sayesinde 30 merit ,20 merit toplayabiliyorlar herhangi bir konu cevabında bile.YAZIK!
Birde diyorlar ya kaliteli içeriklere vermeliyiz diye.
İyide adam birşey yazmamış ki ? kısacık bi cevap atıyor 30 merit hoppala.bi bakıyoruz adamın 370 meriti olmuş bile
 daha bir gün oldu töbe bismillah yaw Cheesy
Birde bunlar eleştirirler iyi içerik,spam karşıtlığı yaparlar.
Şu olayı bile kendiniz nasıl manipüle ediyorsunuz ya yazıklar olsun size.
İnsanlardan merit dilenemeyeceğimiz için yapacak birşey yok.
Sadece yetkililer adına utandım bu durumdan.

Haklısın tamamen katılıyorum sana , rank atlamak için birilerinin insiyatifinde olmamak gerekliydi , member altı üyelerde zaten merit puanı yok kim kime ve niye puan versin ki veya niye vermekle uğraşsın , söylediğin gibi belirli kişilerden belirli kişilere gönderiliyor , adam admin sanki puana ihtiyacı var puan yağdırmışlar , ayrıca kaliteli içerik vs bahsediliyor adamın biri çok emek verdim zaman harcadım yazmış sanki prof. alttarafı yorum yazıyorsun , kalite görecelidir kimi beğenir kimi beğenmez yorum olur yada olmaz ayrıca diyelimki öyle gerçekten çok iyi bir konu paylaştın beğenen çok olsada puan veren kaç kişi olur
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Açıkçası benim pek hevesim kalmadı.Haftaya hero olurmuyum acaba diye düşünürken adaletsizce dağıtılan meritler sayesinde baya bir ertelendi benim hero olayı.
Kaç yıldır kullandığım forumda kendimi kenara itilmiş olarak hissediyorum.
Adamlar yeni Sr.MEMBER olmuş ama etrafındaki tanıdıkları sayesinde 30 merit ,20 merit toplayabiliyorlar herhangi bir konu cevabında bile.YAZIK!
Birde diyorlar ya kaliteli içeriklere vermeliyiz diye.
İyide adam birşey yazmamış ki ? kısacık bi cevap atıyor 30 merit hoppala.bi bakıyoruz adamın 370 meriti olmuş bile
 daha bir gün oldu töbe bismillah yaw Cheesy
Birde bunlar eleştirirler iyi içerik,spam karşıtlığı yaparlar.
Şu olayı bile kendiniz nasıl manipüle ediyorsunuz ya yazıklar olsun size.
İnsanlardan merit dilenemeyeceğimiz için yapacak birşey yok.
Sadece yetkililer adına utandım bu durumdan.
Pages:
Jump to: