Pages:
Author

Topic: MusicCoin Hakkında Rx Serisi - page 2. (Read 583 times)

sr. member
Activity: 616
Merit: 259
November 21, 2017, 01:06:08 PM
Musicoin tek başına bir kere arttı bu yıl. Onda da bir etkinlikleri vardı x3,x4 civarı yaptı ve en son o tavan noktasının neredeyse 10 da 1 ine düşmüştü.
Öncelikle ben ekran kartı almaktansa Türk borsalarından ethereum alıp,bittrexe transfer etmeni ve oradan music almanı tavsiye ederim. Eskiden insanlar madenciliğini yapar,sonra kartlarını garanti dolmaya yakın satardı. Şimdi ise insanlarda şöyle bir algı oluştu. Rx serisindeki tüm kartlarla mining yapılmıştır ve çöptür. Ha illaki ben mining yapıcak diyosan 12 adet rx 570 yerine 7-8 adet gtx 1070 alıp zencash kaz biriktir. Musicden fazlaca potansiyelli bir coin. Heleki blackfriday zamanı geliyor muhtemelen çok uyguna alabilirsin. Hem rx lerden daha dayanıklı,hem her algoritmayı ( neredeyse ) kazar hemde istediğin zaman kolayca elden çıkarırsın.
newbie
Activity: 57
Merit: 0
November 21, 2017, 08:43:54 AM
Arkadaşlar merhaba 12 adet sapphire rx 570 nitro+ alacağım vatandan inşallah şuanki fiyat 1401 tl.

Şimdi bir kaç görüşme ve araştırmanın ardından musicoin zamanında 3 6 9 kat arttığını gözlemledim okudum. Nasıl bir yükselme alçalma izler değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Dikkat yatırım tavsiyesi zaten değil. Fikir alışveriş konusudur.
Pages:
Jump to: