Pages:
Author

Topic: Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusudur - page 2. (Read 359 times)

legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
Adamlara Atatürk adına okadar nefretle dolularki her yeri kirletiyorlar sonuçta oraya gelen veride bir şekilde birileri tarafından onaylanan veya düzeltilen veriler bu asalaklar bastırdıkça insanlar daha da bağlı hale geliyor adamlara atam demek zor geliyor utanmasınlar o ataları sayesinde bu şekilde özgür olduklarının farkında değiller meclise kimin sayesine girebildiklerini bilmiyorlar hele en kötüsü de inandıkları din'e özgürce erişip haklarını arasınlar diye gereken kruumlarıda kuranın kim olduğuna inanmıyorlar körler at gözlüğü takıyorlar.
hero member
Activity: 1428
Merit: 931
Çok fazla bir geri bildirim alınırsa illaki bir düzeltme yapılacaktır diye ümit ediyorum. Binlerce milyonlarca geri bildirim alındığında bu geri bildirimleri değerlendireceklerini düşünüyorum şayet kasti bir durum yok ise. Bu kampanya sosyal medyada kısa sürede yayılacaktır ve bu değişim olduğu takdirde televizyonda haberi bile yapılabilir.
sr. member
Activity: 714
Merit: 407
Merhaba hocam. Şimdi baktığımda yine sizin paylaştığınız gibi görünüyor. Bu işlemleri yapacağım ve geri bildirimde bulunacağım ama ne zaman yansır, yansır mı zaman gösterecek bize. Çok fazla geri bildirim yapıldığında herhalde düzenleyebilirler bunu. Mustafa Kemal Atatürk’ün ana sıfatı Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu olmasıdır. Paylaşım ve haberdarlık için teşekkür ederim.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176

Google’da yer alan bilgilerde Mustafa Kemal Atatürk için en önemli sıfatı T.C. Eski Cumhurbaşkanı yazıyor şimdi sosyal medyada gördüğüm bir içerikte bunun düzeltilmesi gerektiği ve düzeltilme yolunu söylemişler bizler de bunu yapabiliriz ben yaptım sizlere de söyleyeyim arkadaşlar

Mustafa Kemal Atatürk yazısının sağındaki üst üste 3 noktaya tıklayın
Açılan sekmede Geri Bildirim Gönder tuşuna basın
Üstte açılan mavi kutucukta genel bir geri bildirimde bulun seçeneğine tıklayın
Açılan sayfada Yanlış içerik ve ayrıntılar kısmına

Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusudur yazın

Değişmesi daha doğru olur bence bu yüzden paylaşıyorum
Pages:
Jump to: