Pages:
Author

Topic: My Ether Wallet hack'lenebilir, phishing olabilir Benim Çözümüm - page 2. (Read 455 times)

full member
Activity: 588
Merit: 104
Emeğine sağlık hocam. gayet güzel bir paylaşım olmuş. ben myetherwalleta trezor ile bağlandığım için güvende olduğumu düşünüyorum ama offline bağlantı çok daha güvenli gibi geldi gözüme.
full member
Activity: 560
Merit: 113
bilgilendirme için teşekkürler fakat pishing ' in önüne en basit yöntemiyle Yer işi ile çözüm getirebilirsiniz . Sık kullanınlara ekleyerek her seferinde adres girmeniz bir nebze işinizi çözecektir.

Phishing'i o şekilde çözebiliriz ama bir de şöyle bir şey var ya orijinal siteye bir atak yapılırsa, kodlar değiştirilirse vs... o yüzden daha önce bilgisayara indirdiğimiz my ether wallet'e key'i girmek daha güvenli, online olan'ı sadece imzalanmış transferi yapıştırıp göndermek için kullanıyoruz, key girmiyoruz.
full member
Activity: 366
Merit: 101
Dns veya hosting hacklenme durumlarında zaten girişleri her türlü alırlar. Bu tarz olaylar nadirende olsa patlayabilir, offline cüzdanların önemi burda saklı işte hocam. Dediğiniz yöntemde bir işe yarayabilir. Zaten sürekli transfer işiyle uğraşan biri mew de tutmaz tüm etherlerini, daha basit bir borsada tutar. Girişleri sık sık yapmayın, bakiye sorgulama işini ethexplorer gibi sitelerden cüzdan ismiyle yapın. Zaten site hacklenirse sürekli giriş yapmadığınız için elbet duyarsınız Smiley
full member
Activity: 224
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
dns yonlendırmesı olursa eger sık kullanılanlara eklemek fayda etmez diye düşünüyorum, sonuçta sen dogru adreside yazsan browser yanlış yanı sahte siteyi açacak
Bunun içinde kullanıcıların dikkatli olması gerekior biraz daha hocam. Ben kripto paralar ile ilgili yapacağım her site sık kullanılanlarda ve girdiğim her site orjinal mi yoksa çakma mı diye defalarca kontrol ediyorum ve işlemlerime öyle devam ediyorum.
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
bilgilendirme için arkadaşlarım adına teşekkür ederim size gerçekleşmesi mümkün bir olasılık bu
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
dns yonlendırmesı olursa eger sık kullanılanlara eklemek fayda etmez diye düşünüyorum, sonuçta sen dogru adreside yazsan browser yanlış yanı sahte siteyi açacak
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
konu iki defa açılmış, tek bir yerden devam etsek daha iyi olacak sanki. emeğinize sağlık, açıklayıcı bir bilgi olmuş. benim tavsiyem siteyi sıkkullanılanlara ekleyin ve airdrop dışında çok da kullanmayın, zaten airdropları da orda aylarca bekletmenin çok da lüzumu yok, tabi değersiz değilse, değersizse bırakın çalan uğraşsın, çöplüğü temizlemiş olur  Roll Eyes
member
Activity: 210
Merit: 10
Aynisini etherdelta icinde yapabiliriz hatta hazir link olarak forkdelta adinda github uzerinden calisani yapilmis. kod uzerinde degisim var mi diye bakmak yeter.
https://forkdelta.github.io
Kod burda
https://github.com/forkdelta/forkdelta.github.io
etherdeltanin kodlari ama direk github uzerinden calismiyor forkdelta ile arasindaki fark github domaininin hacklenmesi google ve facebook gibi siteler kadar zor ve bundan dolayi daha guvenli ben forkdelta kullaniyorum.
https://github.com/etherdelta/etherdelta.github.io
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Ilk defa okuduğum bir bilgi oldu.Eyvallah hocam keşke meritimiz olsa da versek 1 adet var .Onuda ihtiyaten tutuyorum.
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
Zaten etherwalletin kara bir geçmişi var daha önce hacklenmişti ,yanlışım var ise düzeltirsiniz. Phishing yeni duyuyorum araştırıcam teşekkür edeirm
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
bilgilendirme için teşekkürler fakat pishing ' in önüne en basit yöntemiyle Yer işi ile çözüm getirebilirsiniz . Sık kullanınlara ekleyerek her seferinde adres girmeniz bir nebze işinizi çözecektir.
full member
Activity: 182
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Bence önemli bir bilgi vermişsiniz benim böyle birşey olduğundan haberim yoktu. Teşekkürler bilgilerndirme için kusura bakma malum meritim yok olsa acımam ben vururdum meritin gözüne.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Arkadaşlar site hacklenebilir 5 dakika sürse bile binlerce kişi coin'lerini kaybeder veya phishing tuzaklarına düşebilirsiniz, uzman olsanız bile herkes dalgın olabiliyor. O yüzden siteyi kullanırken paranoyak olabiliyorsunuz biliyorum.

Benim çözümüm: github'dan my ether wallet'i indirin, arşivi çıkarın index.html'yi tarayıcıda çalıştırın.

https://myetherwallet.github.io/knowledge-base/offline/running-myetherwallet-locally.html

Aşağıdaki linkteki yönergelere göre offline transfer yapın

https://myetherwallet.github.io/knowledge-base/offline/making-offline-transaction-on-myetherwallet.html

Normalde bu işlem için bir offline bir de online bilgisayar gerekiyor, biz ise github'dan siteyi indirip, aynı bilgisayarda offline transfer yaparak, private key'leri indirdiğimiz siteye girdiğimiz için sitenin kodlarının değiştirilmemiş olduğunu biliyoruz ve herhangi bir phishing'e de şans vermemiş oluyoruz.
Pages:
Jump to: