Pages:
Author

Topic: My Etherwallet taki airdrop coinleri sıfır gözüküyor? - page 2. (Read 894 times)

legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
şimdi 2 farkli şekilde anladigim için sorunu ikisinede cevap vereceğim verebildigim kadar. myetherwallet da eğer size gönderilen tokenler gözükmüyor ise 3 nedeni vardir en basiti hiç gönderilmemiştir diğeri en sık olanı tabi ki gönderilen tokenler mew in listesine henüz eklenmemiştir ve o nedenle gözükmüyorsa manuel olarak eklemeniz gerekli o zaman gözükür diğer sebepte en kötüsü bu erc20 tabanlı olmayan bir token göndermişsinizdir yada gönderilmiştir o zaman geçmiş olsun zaten ilk anladigim kısmı bu şekilde açıkladım

ikinci anladigim kısım ise tokenlerinizin maddi olarak değerinin gözükmemesi örneğin a tokeni listenizde 1000 tane var ve tane fiyati 1 usd olsun bunu görüyorsunuz diyelim ama ico suna girdiginiz yada size airdrop ile gönderilen bir b tokeninin fiyatlandirilmasi henüz yapilmadigi için herhangi bir değer göremezsiniZ.token olur da etherdelta veya diğer exchange lerden birine girerse fiyatlandirilmasi da zaman içinde yapilacagindan bunu görebilecek duruma gelirsiniz

Oncelikle uzun uzun yazip yardimci oldugunuz icin tesekkur ederim. Ben detaylica anlatayim.
1- iki gun once hesabima 14700 token geldi ve ben bunlari add custom tokenden ekledim hesabimda gorunuyordu buraya kadar bir sorun yok.
2- bugun hesabima 0.01 eth yolladim gas limit falan icin eth olmasi lazimmis. Bu ethi yolladiktan sonra hicbisey yapmadan gozuken tokenler sifir olarak gozukmeye basladi.
3- silip contract kismini tekrar yazdim degerleri girdim. Yine sifir gozukuyordu benimde soyledigim bu. Etherscan da ve digerinde zaten gozukuyor tokenler contract bilgilerini yazip ekledim sabah gozuken sey simdi gozukmuyor onun sebebini sormustum tesekkurler tekrar
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Ben de sık kullanıyorum ama bence aslında MEW saçmasapan bir şekilde dizayn edilmiş, kullanıcı arayüzü son derece boktan bir cüzdan. Bu kadar yaygın olmasının tek nedeni ERC20 tabanlı ve yaygın çok fazla cüzdan olmaması. Yoksa bu haliyle tercih edilen falan olmazdı.
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
şimdi 2 farkli şekilde anladigim için sorunu ikisinede cevap vereceğim verebildigim kadar. myetherwallet da eğer size gönderilen tokenler gözükmüyor ise 3 nedeni vardir en basiti hiç gönderilmemiştir diğeri en sık olanı tabi ki gönderilen tokenler mew in listesine henüz eklenmemiştir ve o nedenle gözükmüyorsa manuel olarak eklemeniz gerekli o zaman gözükür diğer sebepte en kötüsü bu erc20 tabanlı olmayan bir token göndermişsinizdir yada gönderilmiştir o zaman geçmiş olsun zaten ilk anladigim kısmı bu şekilde açıkladım

ikinci anladigim kısım ise tokenlerinizin maddi olarak değerinin gözükmemesi örneğin a tokeni listenizde 1000 tane var ve tane fiyati 1 usd olsun bunu görüyorsunuz diyelim ama ico suna girdiginiz yada size airdrop ile gönderilen bir b tokeninin fiyatlandirilmasi henüz yapilmadigi için herhangi bir değer göremezsiniZ.token olur da etherdelta veya diğer exchange lerden birine girerse fiyatlandirilmasi da zaman içinde yapilacagindan bunu görebilecek duruma gelirsiniz
sr. member
Activity: 560
Merit: 255
MyEtherWallet'te herhangi bir sorun olduğunu zannetmiyorum muhtemelen Airdrop'a katıldığın yerler sana drop göndermedi. Ethscan.io adresinden Public Adressini yazarak hangi tokenlerin hesabına giriş yaptığını öğrenebilirsin. Kolay gelsin.
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
ethplorer.io   eth adres sorulaması yapınca mevcut tokenlerinizi görebilirsiniz. Buradan dilediğiniz tokenin  contract adresini kopyalayıp Etherdelta.com/conract adresi-Btc şeklinde girerek bir ederi olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Ve  isterseniz işlem yapabilirsiniz.

myetherwallet bazen tokenler de tanımlasan dahi göstermeyebiliyor.
legendary
Almak istediğiniz tokenleri MEW'e tanımladınız mı?

Her tokenin bir conctract adrresi, adı ve decimal değeri vardır. Tokenin kendi sayfasında bu tanımlama bilgilerini verirler. Siz bu verileri "add custom token" butonuna basarak tanımlamanız gerekir.

Tokeni tanımladığınızda bakiyelerinizin görünmesi gerekir.

Oncelikle ilginize ve yardim cabaniza tesekkur ederim  tanimladim hatta o adresi silip tekrar tanimladim ama maalesef bakiye hala sifir gorunuyor Sad
full member
Activity: 405
Merit: 104
Almak istediğiniz tokenleri MEW'e tanımladınız mı?

Her tokenin bir conctract adrresi, adı ve decimal değeri vardır. Tokenin kendi sayfasında bu tanımlama bilgilerini verirler. Siz bu verileri "add custom token" butonuna basarak tanımlamanız gerekir.

Tokeni tanımladığınızda bakiyelerinizin görünmesi gerekir.
legendary
Bu durumun aynısı bende de mevcut. Tek fark, bende hiç bir zaman coin gözükmedi. Belki 10 tane airdrop'a katıldım, bir tanesi bile göndermez mi? Adresi 10 kere kontrol ettim, doğru! Belki yeni bir hesap açabilirim.

hocam benimde girdiğim çoğu airdrop göndermedi 1 tanesi 14700 gönderdi eltc diye maddi değeri şuan yok ama hadi olursa diye diyorum hiç airdroptan para kazanamadım tam heves ettim şimdi de cüzdandaki tokenler gözükmüyor hay ben şansımı ya :S
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Bu durumun aynısı bende de mevcut. Tek fark, bende hiç bir zaman coin gözükmedi. Belki 10 tane airdrop'a katıldım, bir tanesi bile göndermez mi? Adresi 10 kere kontrol ettim, doğru! Belki yeni bir hesap açabilirim.
legendary
arkadaşlar benim MeW da bahsettiğim coinler görünmüyor az önce görünüyordu şimdi tekrar girdiğimde sıfır gözüküyor adresi sildim ekledim tekrar yine sıfır görünüyor sebebi ne ola ki ? Bu arada adrese 0.01 eth yolladıktan sonra oldu ben anlamadım bu işi bileniniz var mı sebebini? Teşekkürler yardımlarınız için
Pages:
Jump to: