ikinci anladigim kısım ise tokenlerinizin maddi olarak değerinin gözükmemesi örneğin a tokeni listenizde 1000 tane var ve tane fiyati 1 usd olsun bunu görüyorsunuz diyelim ama ico suna girdiginiz yada size airdrop ile gönderilen bir b tokeninin fiyatlandirilmasi henüz yapilmadigi için herhangi bir değer göremezsiniZ.token olur da etherdelta veya diğer exchange lerden birine girerse fiyatlandirilmasi da zaman içinde yapilacagindan bunu görebilecek duruma gelirsiniz
Oncelikle uzun uzun yazip yardimci oldugunuz icin tesekkur ederim. Ben detaylica anlatayim.
1- iki gun once hesabima 14700 token geldi ve ben bunlari add custom tokenden ekledim hesabimda gorunuyordu buraya kadar bir sorun yok.
2- bugun hesabima 0.01 eth yolladim gas limit falan icin eth olmasi lazimmis. Bu ethi yolladiktan sonra hicbisey yapmadan gozuken tokenler sifir olarak gozukmeye basladi.
3- silip contract kismini tekrar yazdim degerleri girdim. Yine sifir gozukuyordu benimde soyledigim bu. Etherscan da ve digerinde zaten gozukuyor tokenler contract bilgilerini yazip ekledim sabah gozuken sey simdi gozukmuyor onun sebebini sormustum tesekkurler tekrar