Pages:
Author

Topic: MyEtherWallet'i Metamask'a Bağlamak - Gitmeyen Tokenlere Çözüm - page 2. (Read 226 times)

member
Activity: 560
Merit: 11
nadiren private keyi mew de açıyorum ama karşıma hiç token gönderememe durumu çıkmadı. alternatif olarak mycrypto masaüstü yazılımını kullandım o da gayet güzel. metamask da mew deki sorunlar yaşanmıyor ise mew cazibesini iyice kaybedecek gibi duruyor.
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
Faydalı bilgi için teşekkürler bilmeyen arkadaşların işine yarayabilir. Yalnız şöyle bir durum var MetaMask'a bağladığınız diğer erc20 cüzdanının pv key veya json dosyasını nede olsa MetaMask'a bağladık diye silmeyin. MetaMask'dan aldığınız seed'lerde sonra bağladığınız Erc20 adreslerini göremiyorsunuz. Herhangi bir sorun oluştuğunda Chrome falan çökerse tekrar'dan MetaMask seedlerini girdiğiniz ilk kurulumda hangi adres varsa onu açıyor.

Ve hatta MetaMask'da kulladığınız ilk adresinin muhakkak Pv Key'ini almanızı tavsiye ederim.
member
Activity: 1264
Merit: 43
Selam arkadaşlar. Son günlerde MyEtherWallet'ten yapılan işlemlerin gerçekleşmediği hakkında şikayetler var ve evet bu sorunu ben de bizzat yaşadım. Çözümü ise MyEtherWallet hesabımızı Metamask'a bağlamak. Resimli olarak anlatmaya çalışayım:

1- https://metamask.io/ - Buradan Chrome için olan Metamask'ı indirip kuruyoruz ve bir adet hesap açıyoruz (bizim bu açtığımız hesapla pek bir işimiz olmayacak ama yine de şifre, seed ve private keyini saklayın bir yere.)

2- 1. okta gösterdiğim renkli yuvarlak noktaya tıklayın ve ardından 2. okta gösterdiğim "hesap al" seçeneğine tıklayın.

3- Tip seç menüsünden okla gösterdiğim "JSON dosyası" seçeneğini seçin.

4- Birinci okta gösterdiğim "dosya seç" butonuna tıklayarak bağlamak istediğiniz MyEtherWallet hesabınızın Json dosyasını seçin. İkinci okta gösterdiğim "parolanızı girin" kısmına da yine bağlamak istediğiniz MyEtherWallet hesabınızın şifresini yazın; bu şifreyi MyEtherWallet adresinizi açarken belirlemiştiniz ve "al" seçeneğine tıklayın.

Hepsi bu kadar. Artık Metamask üzerinden MyEtherWallet hesabınızı kullanabilirsiniz.
Pages:
Jump to: