Pages:
Author

Topic: MyEtherWallet’ın Birkaç DNS Sunucusu Hacklendi - page 2. (Read 452 times)

full member
Activity: 336
Merit: 100
150.000 dolar anlık hocam, daha çok ama çok fazla para çaldılar, bir çoğu gizli saklı çalındı, yani Tx leri bile takip edilemedi, çünkü o kadar çok cüzdandan cüzdana atıldı ki, takibi zorlaştı
full member
Activity: 616
Ben hacklenme olayının google dns kullanan kullanıcıları etkilediği yönünde haberler görmüştüm. Myetherwallet ın site olarak kendisinin bir dns sunucusu yoktur diye tahmin ediyorum
jr. member
Activity: 206
Merit: 2
şu hack olayları gerçekten çok can sıkıyor özellikle borsalar üzerinde ve bunun gibi olanlar insanlara çok çaresiz hissettiriyor
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
Çok tehlikeli işler bizim gibi insanlar için. Elimizde tutmak daha da zorlaşıyor. Bu hack çok kötü sonuçlar doğurdu ve çok insanın başı ağrıdı. Umarım daha fazla zarar etmeden bu iş biter.  Kaç gündür giremiyorum noldu ne bitti haberim yok hesabı ellemiş olabilirler.
jr. member
Activity: 238
Merit: 2
her gün giriyorum cüzdanıma herhangi bir sorun yok belkide kayda değer bir şey olmadığındandır Cheesy
sr. member
Activity: 425
Merit: 250
Şu olay çıktığından beri walletıma giremiyorum. Sorun Çözüldü mü acaba. Bu insanların hayattaki amacı başka insanların birikimlerini almak onlara çökmek nasıl olur kafam almıyo. Küfretsek sövsek derler ki akıllıyız biz. Çoğu insan söylüyor ledger mantıklı gelmeye başladı.
sr. member
Activity: 588
Merit: 354
Ben paralı DNS kullanıyorum. Onlardada problem çıkabilirmi acaba . Tırslamaya başladım .
full member
Activity: 980
Merit: 207
DNS sunucusu hacklemek şu ana kadar olan en önemli hacklerden biri, yani bunu yapmak içinde zehir gibi kafa lazım, çelik gibi irade lazım
full member
Activity: 546
bu gerçekten kötü oldu artık her yere ulaşabilen bu akıllanmaz insanlar bizim işimizi gerçekten zorlaştırıyor. nerede duracağımızı bilemiyoruz acilen güvenliğimizi güçlendirmemiz lazım.
hero member
Activity: 868
Merit: 500
Bende google DNS yi kullanıyordum fakat hiç giriş yapmadım . Tavsiye edebileceğiniz BTT açan DNS varmı güvenilir .
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
mew hacklenemez arkadaşlar dns sunucuları hacklenerekte sadece o zaman aralığında giriş yapmış hesapları hackleyebilirler bu yüzden mew'in biraz daha dikkat etmesi gerekiyor
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
Kimileri MEW hacklendi diyor kimileri Google DNS be diğer dns sunucuları hacklendi diyor açıkçası hangisinin doğru oldugunu anlaymadım

hocam işin aslı DNS de bitiyor, yani bunlar DNS yayıncısını hackleyip kendilerini aynı my ether wallet gibi gösterdiler, ve aynı zamanda myetherwallet ismine girince bunların bire bir kopya sitesine girildi
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Kimileri MEW hacklendi diyor kimileri Google DNS be diğer dns sunucuları hacklendi diyor açıkçası hangisinin doğru oldugunu anlaymadım
member
Activity: 195
Merit: 10
-
my ether wallet bence DNS hackleri konusunda kendine bir çeki düzen vermesi gerekir, hiç bir sorumluluk kabul etmiyorlar çünkü
full member
Activity: 980
Merit: 207
Bu DNS hacklemesiyle birlikte resmen hiç  güven kalmadı MEW e, yani my ether wallet bu tip bir hacki hak etmiyordu, çünkü işini düzgün yapan insanlardan oluşan bir ekip
newbie
Activity: 79
Merit: 0
Hack lenme olayları bir türlü bitmek bilmiyor.
Bu olaylar oldukça piyasaya güven ve katılım yeterli seviyede olmayacaktır. Bu işerlere uğraşan şirketlerin gerekli güvenlik önlemlerini almaları şart.
newbie
Activity: 238
DNS hacki gerçekten başa bela bir durum ve neredeyse yapılacak hiç ama hiç bir şey olmuyor dns hack karşısında
member
Activity: 308
Haber duyulur duyulmaz eth %15-17 çakıldı çok üzücü piyasa tam toparlandı derken yine yerleri süpürüyoruz Allahtan bizim cüzdanlarda bir problem yaşanmamış  Undecided
newbie
Activity: 154
vallahi yazık bütün bu milleti harcadılar yahu, yani yazık bu kadar eth de çalınmaz ki. tamamen hırsızlık
jr. member
Activity: 58
çok sık kullanırım google dns yi ama her zaman içimde bir şüphe vardı bununla ilgili. mew i açarken asla dns kullanmıyordum.
Pages:
Jump to: