Pages:
Author

Topic: myetherwallet'tan tokenlerimi gönderemiyorum yardım! - page 2. (Read 313 times)

member
Activity: 224
Merit: 14
Cüzdanınızda bir miktar ethereum bulunması gerekiyor. Airdrop bounty kovalıyorsanız 0,05 falan atmanız yeterli. Ben etherdeltadan alım satım işlemi de yapıyorum o yüzden bir miktar bulunduruyorum sürekli orada. Size de tavsiyemdir. Bazen çok güzel fırsatlar oluyor takip edebilirseniz. Bu sebeple olan arkadaşlar 1 2 eth bıraksınlar orada en azından yarım eth.
full member
Activity: 424
Merit: 103
Myetherwalletten içinde hiçbiyere göndermeden etherdeltada tokenleri satmak mümkün. Videolu açıklama vardı biraz karışık videoyu izlerseniz yardımcı olacaktır. Hiç ethereumu olmadan satış yapamayanlara faydası olur en azından

ilk kez duydum böyle birşey. EtherDelta ya göndermeden token satışı varsa gerçekten iyi bir şey. Araştırma yaptım ancak çok konu var rica etsem kastettiğiniz konunun linkini paylaşabilir misiniz..
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Myetherwalletten içinde hiçbiyere göndermeden etherdeltada tokenleri satmak mümkün. Videolu açıklama vardı biraz karışık videoyu izlerseniz yardımcı olacaktır. Hiç ethereumu olmadan satış yapamayanlara faydası olur en azından
member
Activity: 182
Merit: 10
bende birşey sorayım airdroptan token geldi etherdeltada satmak istiyorum ama hiç ethereum yok hesabımda illa ethereum mu almalıyım ilk önce teşekkürler.

Maalesef öyle . Bir miktar ethereum hesabınızda olmalı. 3-5 dolarlık kafi gelir.
jr. member
Activity: 294
Merit: 1
bende birşey sorayım airdroptan token geldi etherdeltada satmak istiyorum ama hiç ethereum yok hesabımda illa ethereum mu almalıyım ilk önce teşekkürler.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Gas yetersiz hesabına biraz ether gönder, binance'dan hesabına önce biraz ether at ondan sonra bir daha dene. Bilmiyorum gas price'ı azaltma şansı var mı bu işlem için.
member
Activity: 135
Merit: 10
merhaba,

cybermiles tokenlerimi binance adresime göndermek istiyorum ama aşağıdaki şekilde hata veriyor transaction ekranında;

https://image.prntscr.com/image/MCYgykwsTquhyDH2EzZvaA.png

problem ne olabilir?
Pages:
Jump to: