Ama yaptıkları hatalar da var tabiki.Node çalıştıran,testnetlere bir o kadar vakit ayıran insanların içinde satışa kayıt yaptıramayan insanlar da var.Node'a verilen para ziyan olmuş oldu.Sadece coinlistten alabilecekler.Ağ aktivitesi ile birlikte KYC yapılabilirdi veya daha farklı bir şekilde önümüze çıkarabilirlerdi satış yapcaklarsa da.
...
Öyle adamlar türedi ki, twitter'da discord'da 10,000'lerce organik takipçisi var ve bunlar bir ekip olarak 24 / 7 airdrop çalışıyorlar, sonra Arbitrum geliyor adam cüzdan paylaşıyor " 40,000 USDT çektim hocam arabayı aldım, helal olsun hocam ben 60,000 çektim " vs...
Tam anlamıyla "yan sanayii" diyebileceğimiz bir sektör, Mercedes üreticisi İzmit sanayii deki Ali Usta'ya fon mu versin, projeler de artık bunu görmeye başladı sanayici Ali Usta en azından ekosisteme katkı veriyor Mersoların uygun fiyata trafiğe geri çıkmasına katkıda bulunuyor, Airdropçu diye piyasada gezinenlerin 99%'u 1. dakikada USDT'ler, 5. dakikada ise bankadalar TL olarak çekmek için parayı
Bu durumda proje sahibi naapsın, başka yöntemler geliştirecek, bir dönemin bountycileri gibi bedavadan çalıştıracak kariyer airdropçularını onlar uyanana kadar, iddia kuponu dolduracağına airdrop kovalasın en azından para kaybetmiyor ve belki yine birşeyler kazanacak, bütün elemelere rağmen cömertçe kazanıyor da...