Hocam local kabul eden bitvest ve 777 den başka pek imza yok gibi. Bende tam çıkacağım artik dediğim hafta tierd ye çıktım. TierE hamallık gibi bizim rütbe için ama tier d ve üstü fena değil. Siz bence biraz daha bekleyin. Zaten imza kabul eden token bountyleri eskisi gibi değil.
O açıdan baktığımız zaman da doğru bir düşünce.Daha sık olarak Türkçe paylaşımlarda bulunduğumuz için şuan sabretmek daha mantıklı olabilir.Öneriniz için teşekkür ederim.
Bizim imzada geçen hafta demoted olan hesap 19 ve 20 martta dörder post atmış. 8 tane de bugün ve 16' yı tamamlamış hocam.
Bakalım manager ne yapacak.
Valla bende boş beleş taklıyorum bu imzada, çokta takip etmiyorum atıyorum post ama güzel bir şey bulursam çıkarım affetmem haftalık üç beş kuruş içi post atıyoruz buralarda.
Birde bizim rank bölümünde bir tane Full Member var onu neden atmıyor Full Member bölümüne, adam Full olmuş.
En üst tierde bizim iciny ayrılan yerde full member var. Adam imzaya katıldığı zaman memberdi kesin ama zamanla rütbe aldı ama full membere geçerse alt tierlere alır o da kabul etmiştir en üst tierde member statüsünde takılıyor.