Pages:
Author

Topic: İmza Kampanyaları ve Yeni Zorluğu : Merit Sistemi - page 6. (Read 1022 times)

hero member
Activity: 630
Merit: 503
Bende sistemi beğenenlerdenim, konulardaki kaliteyi bariz arttıracağı kesin. Sr. Member için bayağı bir Merit'e ihtiyacınız var gibi duruyor, ben yardımcı olmaya çalıştım. Kolay gelsin.
sr. member
Activity: 1050
Merit: 277
Bence çok daha erken gelmeliydi bu sistem. herkes bounty için multi hesaplar açmaya başladı ve hem forumun kalitesi düştü hem de bounty programlarındaki kazançlar azaldı. Şimdiki sit3em çok daha güzel.
full member
Activity: 350
Merit: 171
Herkese merhaba,

Bugün aktivitem 252 oldu diye Sr. Member olacağımı beklerken birde baktım ki Sr. Member olabilmek için 240 Activity'nin yanında 250'de merit gerektiğini gördüm. Benim gibi birçok arkadaş ilerleyen dönemde aynı problemleri yaşayacaktır.

Bildiğiniz gibi bu durum imza kampanyasındaki statünüzü baya etkiliyor. Türkçe forum moderatörünün açtığı başlığı ve detaylı açıklamayı aşağıdaki linkte bulabilirsiniz ;

https://bitcointalksearch.org/topic/merit-sistemi-2818404

Benim de aklıma böyle bir başlık açmak geldi. ( Benden başlayarak Smiley ) İmza kampanyaları ile ilgili güncel bilgiler paylaşırken, Merit ihtiyacı olan arkadaşlara da buradan destek olabiliriz diye düşünüyorum. Çünkü forumda yeni bir olay ve yerleşene kadar çok fazla merit dağıtımı olmayacak gibi görünüyor kısa vadede.

İyi günler
Pages:
Jump to: