Pages:
Author

Topic: İmza kampanyalarından geçen ay ne kadar kazandınız ve nerede harcayacaksınız? - page 3. (Read 3995 times)

sr. member
Activity: 266
Merit: 250
Üşeniyorum, üşenmesem aylık 1-2 BTC kazanırım Grin

Tavsiye: yüksek oranlı üst limit olmayan vs kampanyalar yerine statik ödemeli kampanyaları tercih edin alt hesaplarınızla.
Örneğin; aylık 50 post'a 0.1 btc ödeyen kampanyaları.
Günde 2 post atın bırakın o hesabı. hem spam yapmamış olursunuz hem de ban riskini en aza indirirsiniz.
60 post karşılığı 0.1 btc getirisi olur her ay. mesaj başı ~0.0017 btc kazandırır.

Eğer dadice/bit-x gibi çok fazla efor gerektiren kampanyalara katılırsanız çoook fazla kasmanız gerekir, iyi bir miktar kazanmak için.

elinizde 2 sr, 3 full hesap var diyelim. bu hesapları farklı ve fix ödeyen kampanyalara dağıtın.
full'ler ile aylık 50 posta 0.075 ödeyen kampanyalara girin, Sr'ler ile de 0.12+ ödeyenlere girin.
0.225+0.24= 0.465 kazanırsınız. 5*2*30= 300 post ile...

2 sr, 3 full hesapla dadice'a girip haftada 30'ar post post atarsanız kazanacağınız tutar; (5 post'un kabul edilmediğini varsayalım)
25*3*0.001=0,075 ve 25*2*0.0013=0,065 toplamı: 0.14
4 haftada toplam 0.56 Btc kazanırsınız ancak 600 post atmanız gerekir.

2 katı efor size en fazla 0.1 btc kar yaptırır.

eğer tek hesabınız varsa dadice/bit-x gibi kampanyalara katılın. birden fazla hesap yönetiyorsanız fix ödeyenlere yönelin.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
0.1 btc kazandım ama kampanya bitti.Şimdi değiştirdim.Muhtemelen gene o civarlarda olur.Yatırımımı alkol sektörüne yatırıyorum bira,şarap,rakı,viski o an canım ne isterse onu alıyorum  Smiley
hero member
Activity: 938
Merit: 501
ben daha o kadar yeniyim ki hiç bir şey kazanamadım malesef Smiley kazanan abilerimize bakıp iç geçiriyoruz sadece.
hero member
Activity: 826
Merit: 1000
İmza kampanylarından geçen ay ne  kadar kazandınız(tüm hesaplarınızdan)?

Nerede harcayacaksınız ya da harcadınız?

Ben yaklaşık 0.09 BTC kazandım , muhtemelen bu ay 1-2 hesap satın alacağım.

Ben genellikle projelerimde değerlendiriyorum, birden fazla hesap kullanmıyorum çünkü o kadar vaktim olmuyor fazla hesap demek fazla vakit demek çünkü.
sr. member
Activity: 412
Merit: 251
İmza kampanylarından geçen ay ne  kadar kazandınız(tüm hesaplarınızdan)?

Nerede harcayacaksınız ya da harcadınız?

Ben yaklaşık 0.09 BTC kazandım , muhtemelen bu ay 1-2 hesap satın alacağım.
Pages:
Jump to: