Pages:
Author

Topic: İmza kampanyası önerileriniz… - page 2. (Read 344 times)

full member
Activity: 196
Merit: 100
January 22, 2018, 02:12:03 AM
bu tarz başlıklar tamam iyi hoş ta . Hem daha öncesinde açılmış hem de ben istiyorum ki birileri tavsiyeler de bulunurken projenin hakkında detaylı bilgi versin ki boş beleş bir bilgiyle imza kampanyasına girmeyelim . Şunlar şunlar yapılmış , şu süreçte bunlar yapılacakmış denilse keşke ah .. Tecrübesizlikten öteye niye geçemiyoruz ?
full member
Activity: 350
Merit: 110
January 22, 2018, 01:18:25 AM
Şuan bulunduğum kampanyaya yeni girdim ve forumda gözüme çarpan en potansiyelli kampanya bu gibi göründü bana. Niyeti olan arkadaşlar göz gezdirsin.
sr. member
Activity: 504
Merit: 256
January 22, 2018, 01:10:13 AM
imzaya girmek için kriterler nedir ? üyelik yüksek olması gerek sanırım değil mi ?

Üyelik yüksek olması sadece kazancının daha fazla olmasında etkili hocam yoksa katılamazsınız gibi bir durum yok herkes katılabilir..
sr. member
January 21, 2018, 03:09:06 PM
imzaya girmek için kriterler nedir ? üyelik yüksek olması gerek sanırım değil mi ?

Üyelik yüksek olması sadece kazancının daha fazla olmasında etkili hocam yoksa giremez gibi bir durum yok herkes katılabilir..
newbie
Activity: 14
Merit: 0
January 21, 2018, 03:07:12 PM
sr. member
January 21, 2018, 03:06:21 PM
Bilgi için teşekkürler. İmza konusunda fazla başlık olabilir. Güncel konu sonuçta. Benim kampanya bitti. Kayıt almıyor. Bir arkadaşım önermişti. Sondan girdim ama sağlık olsun. GLX kampanyasına bakın ama kimlik  istiyor.
Eyvallah hocam çok sağolasın..

Bu amaçla birçok konu açılmıştı ama ben imzaları genelde icodrops gibi sitelerden buluyorum hem ne kadar yatırım aldıklarını görüyorum, daha iyi bir analiz imkanı sunuyor.

Öneriniz için sağolun hocam.. Güzel bir öneri..

https://bitcointalksearch.org/topic/mza-kampanya-oneri-konusu-kullanclar-tarafndan-gelen-oneriler-2542231

Böyle bir konu var zaten arama butonuna yazsanız bir kaç tane çıkar daha fazla bile vardır çok fazla kişi açmıştı şimdi sizde bu sıralamaya dahil oldunuz.

Uyarınız için sağolun hocam.. Eyv..

Iyi yaptin bizde 950. Imza konusunu bekliyorduk, cok faydali oldu. Biraz baksaniz foruma zaten bunun guncel bir konusu oldugunu gorursunuz

Sana gelince ... İşine bak.. Zira uslubunu beğenmedim..
member
Activity: 154
Merit: 10
January 21, 2018, 01:54:04 PM
Bilgi için teşekkürler. İmza konusunda fazla başlık olabilir. Güncel konu sonuçta. Benim kampanya bitti. Kayıt almıyor. Bir arkadaşım önermişti. Sondan girdim ama sağlık olsun. GLX kampanyasına bakın ama kimlik  istiyor.
full member
Activity: 546
Merit: 100
January 21, 2018, 01:53:39 PM
Bu amaçla birçok konu açılmıştı ama ben imzaları genelde icodrops gibi sitelerden buluyorum hem ne kadar yatırım aldıklarını görüyorum, daha iyi bir analiz imkanı sunuyor.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
January 21, 2018, 01:48:26 PM
https://bitcointalksearch.org/topic/mza-kampanya-oneri-konusu-kullanclar-tarafndan-gelen-oneriler-2542231

Böyle bir konu var zaten arama butonuna yazsanız bir kaç tane çıkar daha fazla bile vardır çok fazla kişi açmıştı şimdi sizde bu sıralamaya dahil oldunuz.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
January 21, 2018, 01:37:57 PM
Iyi yaptin bizde 950. Imza konusunu bekliyorduk, cok faydali oldu. Biraz baksaniz foruma zaten bunun guncel bir konusu oldugunu gorursunuz
sr. member
January 21, 2018, 01:32:42 PM
İmza kampanyasına katılan veya katılmak isteyen arkadaşların önerilerini bu konu başlığı altında toplanması iyi ve faydalı olur düşüncesiyle açtım.. Şahsen bulunduğum kampanya şu an ödüllerin hesap aşamasında ve gayet kazanclı olacağına inanıyorum.. Sizler de önerinizi yazarsanız hep beraber katılıp kazanç sağlayabiliriz.. Şimdiden herkese teşekkürler…
Pages:
Jump to: