Pages:
Author

Topic: İmzadan Para Kazanma Olayı Nedir ? - page 2. (Read 1673 times)

sr. member
Activity: 840
Merit: 300
May 21, 2017, 06:39:15 PM
yaklasik sekiz-dokuz aydir bu forumdayim daha once hic odeme alamadim, kabul etmiyorlar, son olarak imzamdaki bu icoya girdim, bundan da alirmiyim almazmiyim bilmiyorum, aksamlari 15-20 dakika takiliyorum.
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
May 21, 2017, 06:09:10 PM
Yok öyle şey ya kimse kazanmıyor imzadan. Şehir efsanesi onlar. Aylık 2paket sigara parası çıksa şükrediyoruz  Grin
full member
Activity: 378
Merit: 100
May 21, 2017, 03:59:28 PM
İnternette doşasırken gördüm forumdan biri senede 100k tl kazanmıs nasıl olur bu. İmza kampanyaları varmıs nasıl ne şekil katılacaz nerde bulabiliriz bu konuları belli günleri mi var. Ayrıca aldıgımız kodu imzamıza yerleştirip al bak ben yerleştirdim buda btc adresim göndermi dicez adama ? o kodu tekrar kaldırıp baska birinin reklam kodunu yerleştirsek bunun sistemi nasıl işliyor takibini kimler nasıl yapıyor trde bir çok arkadaşda imzasında banner var yardımcı olursanız sevinirim forumda cok aradım ama herkez üstü kapalı anlatmıs bir şey anlayamadım teşekkürler.
imza kampayasına katılmak için öncellikle junior member olman gerekiyor. bunun içinde yaklaşık 1 ay gerekiyormuş. ondan sonra forumda https://bitcointalk.org/index.php?board=157.0 linkine girip istediğin projeye katılman yeterli
full member
Activity: 154
Merit: 100
May 21, 2017, 07:47:03 AM
İnternette doşasırken gördüm forumdan biri senede 100k tl kazanmıs nasıl olur bu. İmza kampanyaları varmıs nasıl ne şekil katılacaz nerde bulabiliriz bu konuları belli günleri mi var. Ayrıca aldıgımız kodu imzamıza yerleştirip al bak ben yerleştirdim buda btc adresim göndermi dicez adama ? o kodu tekrar kaldırıp baska birinin reklam kodunu yerleştirsek bunun sistemi nasıl işliyor takibini kimler nasıl yapıyor trde bir çok arkadaşda imzasında banner var yardımcı olursanız sevinirim forumda cok aradım ama herkez üstü kapalı anlatmıs bir şey anlayamadım teşekkürler.
Pages:
Jump to: