Pages:
Author

Topic: İmzalar ne alemde ? - page 2. (Read 745 times)

legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
November 05, 2019, 05:33:27 PM

walla bu yobit çok iyi geldi, aşkla şevkle yazıyorum forumda Smiley sıkıntıları var illa ki kendisine göre ama "iyi ki girmişim" diyorum,
sürekli banlama sayfasına bakıyorum bilmeden yanlış bişey yapıp banlandım mı diye, bir de millet birbirini şikayet ediyor falan, ne de olsa "insan insanın kurdudur".
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
November 05, 2019, 05:12:30 PM
İmzalar halen leş galiba  Grin
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
September 05, 2019, 08:51:18 PM
imzayi birine kiralama olsa kiralicam yillardir benim hiç uğraşamadığım bir konu  Grin

hocam senin imza baya sağlam legendarysin ya o açıdan güzel bir üyeliğin var. Bence kirala geç derim. müşteri çıkıyor mu peki Cheesy
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
September 04, 2019, 05:43:17 AM
imzayi birine kiralama olsa kiralicam yillardir benim hiç uğraşamadığım bir konu  Grin
full member
Activity: 980
Merit: 207
September 04, 2019, 04:59:38 AM
Forumdaki imza kampanyalarına girmiyorum. Çünkü sıkıntılar çıkıyor. Birde sürekli haftalık bir şeyler bildirmen gerekiyor. Bunun yerine Bountyhive kampanyalarına katılıyorum. Son zamanlarda katıldığım projeler kaliteliydi. Girmediğime pişman olduğum bir kaç projeyi kaçırdım. Onun haricinde hep bountyhive den imzaya girdim.

Bountyhive nin güzelliği var. Dedikleri gün bounty bitiyor dedikleri zaman ödemeyi yapıyorlar. Orada olan sıkıntı ise, süresi uzun olabiliyor. Bazen kısa bountyler olsa da uzun oluyor çoğunluğu. Bir diğeri de daha önceden bountyhivenin bir iki projesi hariç çoğu çöp çıktı. Sadece robotix var şuan iyi giden
member
Activity: 1036
Merit: 18
September 04, 2019, 01:55:07 AM
haziran 2018 den sonra hepsi patladı.
full member
Activity: 686
Merit: 100
September 01, 2019, 09:04:42 AM
Bu aralar ethereum ödemeli kampanyalara katılmaya gayret ediyorum. En azından proje patlayacak mı, dump olacak mı derdi olmuyor. Iotex kampanyasından 40dolar civarı bir ethereum geldi, şu an katıldığım ise durduruldu.
full member
Activity: 784
Merit: 120
August 31, 2019, 03:07:24 PM
Forumdaki imza kampanyalarına girmiyorum. Çünkü sıkıntılar çıkıyor. Birde sürekli haftalık bir şeyler bildirmen gerekiyor. Bunun yerine Bountyhive kampanyalarına katılıyorum. Son zamanlarda katıldığım projeler kaliteliydi. Girmediğime pişman olduğum bir kaç projeyi kaçırdım. Onun haricinde hep bountyhive den imzaya girdim.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
August 31, 2019, 01:32:46 PM
Bir önceki imzam ichain adı vardı. İlk başta çok incelemeden daldım 2-3 hafta geçtikten sonra baktım ki imza 3 ay sürecekmiş. Ortada birşey yok devam edeyim dedim ama dün baktım ki slreadsheet 3 haftadır güncel değil. Bende bıraktım arada olan benim 5 -6 haftaya oldu. Girdiğim imzalar da süreye bakıyorum ben en fazla 6 hafta olmalı. Yoksa çok uzuyor.

Evet, ben de katılıyorum. Bu güncellemeyen tablolara da dikkat etmek lazım. İmzaya girdikten sonra spreadsheet'i kontrol etmeyenler oluyor. Admin eğer 2 hafta üstüste stake dağıtmamışsa uzaklaşmak gerek. 3 ayı geçen kampanyalardan da uzak durmak lazım. Fakat bazen 3 aydan sonra devam ettiriyorlar ve çıkışa izin vermiyorlar. Millet de "emeklerim yanmasın" diye devam etmek zorunda kalıyor. En pisi de bu işte!
Hah işte benim durumum 😂 spreadsheet durduğu yerde duruyor. Heriflerin beleşten reklamını yapıyorum, iyisi bulmaz ki beni zaten 😀
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
August 31, 2019, 09:05:50 AM
Bir önceki imzam ichain adı vardı. İlk başta çok incelemeden daldım 2-3 hafta geçtikten sonra baktım ki imza 3 ay sürecekmiş. Ortada birşey yok devam edeyim dedim ama dün baktım ki slreadsheet 3 haftadır güncel değil. Bende bıraktım arada olan benim 5 -6 haftaya oldu. Girdiğim imzalar da süreye bakıyorum ben en fazla 6 hafta olmalı. Yoksa çok uzuyor.

Evet, ben de katılıyorum. Bu güncellemeyen tablolara da dikkat etmek lazım. İmzaya girdikten sonra spreadsheet'i kontrol etmeyenler oluyor. Admin eğer 2 hafta üstüste stake dağıtmamışsa uzaklaşmak gerek. 3 ayı geçen kampanyalardan da uzak durmak lazım. Fakat bazen 3 aydan sonra devam ettiriyorlar ve çıkışa izin vermiyorlar. Millet de "emeklerim yanmasın" diye devam etmek zorunda kalıyor. En pisi de bu işte!
full member
August 31, 2019, 02:49:02 AM
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
August 31, 2019, 02:13:30 AM
Şimdilik sönük bir şekilde devam ediyor ama yakında bir iki tane kazandıran çıkarsa yeniden iştahlanablir bountyciler.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
August 31, 2019, 12:27:06 AM
tamamen bitmiş olduğunu düşünmüyorum ben. en az boğaya kadar gidecektir bence imza işleri.
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
August 30, 2019, 01:48:07 PM
imza işi tamamen bitti, zaten biteceği de belliydi çünkü bir çok insan artık kripto paralarla yakında ilgili o yüzden çok bir şey beklememek lazım
sr. member
Activity: 814
Merit: 258
August 30, 2019, 12:37:45 PM
Forumun global kısmını uzun süredir takip etmiyorum ama Türkçe local kısım çoktan bitmiş açılan başlıklardan zaten anlayabilirsiniz sürekli binance aşagı binance yukarı her IEO için ayrı konu hatta aynı IEO için en az 3-5 konu farklı kullanıcılar tarafından. 2017 zamanında da böyleydi sürekli stratis waves başlıkları alıp başını gidiyordu.

Böyle bir platforma mecraya kim niye reklam payı ayırsınki.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
August 30, 2019, 11:59:13 AM
hocam @bthd'nin yaptığı bounty listesine bakabilirsiniz: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Txbel7WuraoPhvfcdBXtXtTkejbxReZ3rixy7qO8mFE/edit#gid=0

son zamanlarda kazandıran tek imza kampanyası miracle tele oldu. bu yüzden durum hala leş ve bountyhive'den şu ana kadar bir şey kazanan hiç duymadım.

Onda da aldığı zaman satmayanlar şu an pişman olmuştur sanırım. TELE'de belirsiz bir geleceğe gitti ve oradan geri dönen göremedik henüz. Onun dışında en güzel garanti ödemeli projelermiş ben onu anladım.

Ama bir sıkıntı oldu. Ben yobit imzaya girmiştim. O dönem uyarı amaçlı 2 hafta ban yedik. Şimdi ne zaman globalde yazı yazsam mutlaka adminler tarafından siliniyor. Bir liste var sanırım. Ne yazarsam yazayım siliyorlar ilk fırsatta. Başına benzer bir şey gelen var mı?

Hocam sizin postlar siliniyor ise dikkst edin derim. Çünkü takip eden gotler var demek ki . İlk fırsatta Ban verebilirler. Çünkü konu dışı kısmında okudum trust meselesi olan yer.
Tayfun deniz vardi. Gördüğüm zaman postunh okurdum hep adsm Ban yemiş sebebi belli değil.

Bunun gibi dolu örnek var. Benim bir arkadaşım 1 ay kadar iş seyahatindeydi ve geldiğinde hesabının ban yediğini gördü. Kendisi ne copy paste yapacak birisi ne de kurallara riayet etmeyecek. Tamamen organik bir üyeydi ve başka bir hesabı dahi yoktu. Forumun yıllardır takipçisi ve kullanıcısıydı. Üstelik bu adam TR'de 3-4 farklı forumda yıllarca yöneticilik yaptı. Tabi ki muhatab da yok! Yani emeğimize yazık olur ama yapacak bir şey yok. Davul da onlarda tokmak da... Bir süre sadece Türkçe yazacağım bende.
jr. member
Activity: 462
August 30, 2019, 09:56:18 AM
İmzalar ölü bu aralar hocam hala bıraktığınız gibi leş. Elbet kazandıranlar var da denk gelmek için baya bir şanslı olmak lazım.
jr. member
Activity: 546
August 30, 2019, 09:39:09 AM
Ortalıkta bounty yok ki imza para kazandırsın. Şu ieo muhabbetine projeler henüz alışamadı ieo yaparsak reklama gerek olmaz kafasındalar ama negatif etkileri görünüyor ufaktan. Şimdilik bounty işleri ölü maalesef.
member
Activity: 462
Merit: 14
August 30, 2019, 07:27:03 AM
burada tavsiye olsaydı birde iyi olurda ya bayadır boş bekliyoruz.
full member
August 30, 2019, 07:26:50 AM
hocam @bthd'nin yaptığı bounty listesine bakabilirsiniz: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Txbel7WuraoPhvfcdBXtXtTkejbxReZ3rixy7qO8mFE/edit#gid=0

son zamanlarda kazandıran tek imza kampanyası miracle tele oldu. bu yüzden durum hala leş ve bountyhive'den şu ana kadar bir şey kazanan hiç duymadım.

Onda da aldığı zaman satmayanlar şu an pişman olmuştur sanırım. TELE'de belirsiz bir geleceğe gitti ve oradan geri dönen göremedik henüz. Onun dışında en güzel garanti ödemeli projelermiş ben onu anladım.

Ama bir sıkıntı oldu. Ben yobit imzaya girmiştim. O dönem uyarı amaçlı 2 hafta ban yedik. Şimdi ne zaman globalde yazı yazsam mutlaka adminler tarafından siliniyor. Bir liste var sanırım. Ne yazarsam yazayım siliyorlar ilk fırsatta. Başına benzer bir şey gelen var mı?

Hocam sizin postlar siliniyor ise dikkst edin derim. Çünkü takip eden gotler var demek ki . İlk fırsatta Ban verebilirler. Çünkü konu dışı kısmında okudum trust meselesi olan yer.
Tayfun deniz vardi. Gördüğüm zaman postunh okurdum hep adsm Ban yemiş sebebi belli değil.
Pages:
Jump to: