Yukarıda kazançları yazmıştım, tek hesapla 100 TL üzerinde para kazanabildiğinize göre 10 hesapla 1000 lira kazanırsınız. Zamanınız varsa 20 hesapla 2000 lira kazanın, Secondstrade'de alım sınırı yok. O yüzden değerli bir kampanya. Ben tek hesap kullanıyorum ama forumda çoklu hesap kullananları tanıyorum. Ödemelerde hiç sıkıntı çıkmıyor.
2- spam/flood yapılmadığı sürece isterseniz günde 1000 mesaj atın kimse bir şey demez.
bence işin ucunda para olduğu için tek hesap izinli. gerisi risk diye düşünüyorum. olan var mı var... biliyor muyuz biliyoruz. neden banlanmıyorlar. çünkü onlar onlar siz sizsiniz
aynı ip'den tekrar üyelik açıp yakalanırsanız ban evasion'dan ip ban atılır ve hesaplar süresiz ban alır, tekrar üye olmak istediğinizde para istenir (bu para kısmı neye göre çalışıyor theymos bile bilmiyor )
aynı anda isterseniz 20 hesabı kontrol edin, sorun yok bunda. Spam yaparsanız tüm heasplar (o ip ile giriş yapan bütün hesaplar) ban yer, bir hesap banlı iken başka bir hesapla yazarsanız tüm ilişkili hesaplar süresiz ban yer vs vs.
özetle spam yaparsanız uçurulursunuz. spam ve trollük yapmayın. trollüğün de cezası var.