Pages:
Author

Topic: İnanması güç bir hikaye - page 5. (Read 4010 times)

member
Activity: 322
Merit: 11
November 25, 2017, 03:41:41 PM
gerçekse geçmiş olsun umarım hesaplarını açarsın da problem ortadan kalkar
yok eğer uydurmaysa senaryo iyileştirilmeli Smiley
member
Activity: 112
Merit: 10
BTC Alınır Satılır
November 25, 2017, 03:37:45 PM
Bana da uyduruk geldi biraz Smiley 20.000 bitcoin? Smiley
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
November 25, 2017, 03:27:41 PM
Kusura bakma ama biraz senaryo gibi geldi bu olay bana. Doğruysa çok üzücü bir durum tabi ama dediğim gibi çok ihtimal vermiyorum.
member
Activity: 365
November 25, 2017, 01:36:49 PM
Geçmiş olsun. Sonu mutlu bitseydi keşke. Sen yine de araştırmalarına devam et.
member
Activity: 182
November 25, 2017, 09:46:43 AM
Mail adresinize veya ebay hesabınıza ulaşsanız bile zor görünüyor bitcoinlerinizi bulmanız,bu hesaplardan çinli adama ulaşsanız bile size bitcoinlerinize ulaşacağınız bir bilgi veremez,ama geçmişi bırakıp yeni yatırımlar,kazanç yolları bulabilirsiniz,forumda yeterince bilgi mevcut bunun hakkında.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
November 25, 2017, 08:42:08 AM
Maile ya da ebay hesabınıza girseniz btcleri nasıl elde ediceksiniz?
newbie
Activity: 24
Merit: 0
November 25, 2017, 08:12:02 AM
ibretlik bir hikaye, geçmiş olsun. demek ki ne yapsak bir yedeğini almak lazım.
newbie
Activity: 26
November 25, 2017, 06:48:00 AM
Çok acıklı hikaye olmuş.
Geçmiş olsun diyelim.
member
Activity: 70
November 25, 2017, 03:50:47 AM
Merhaba arkadaşlar sadece sizlere sonu mutlu bitmeyen hikayemi anlatmak için bu hesabı açtım.

2009 yılında çinli birinden bir cep bilgisayarı için batarya siparişi vermek üzere yarım yamalak ingilizcem'le irtibata geçtim. Söz konusu batarya her yerde bulunabilecek cinsten değildi.

Bataryayı satan kişiyi ebay üzerinden buldum. Sipariş vermek için yazıştık bitcoin denen bir şeyle ödeme aldığını ve bana bir kaç site gönderip adım adım ona nasıl ödeme yapacağımı anlattı. 50 dolar civarı bitcoin aldım ve bana attığı cüzdana transfer ettim. Kalan bitcoin miktarı net hatırlamamakla birlikte ya 2000 yada 20.000.

O zamanlar hiç anlamadığım bir şey olduğu için internet cafe bilgisayarından bu transferi yaptım ve 2013 yılına kadar bitcoin denen şeyi bir daha duymadım.

Anlattıklarıma kimse inanmıyor ama yaptığım işlemleri girdiğim siteleri hiç birini hatırlamıyorum. Bankayla görüştüm o kadar eski hareketleri göremeyiz diyor.

kullandığım mail hesabı 5 yıl boyunca hareket olmadığı için kapanmış erişemiyorum.

Ebay hesabıma da giriş yapamıyorum.

Yaptığım işlemlerle ilgili en ufak bir ipucuna sahip değilim. 4 Yıldır kafayı yiyene kadar araştırma yaptım en ufak bir ışık yok.

Bir gün eğer Bitcoinlerime kavuşursam söz veriyorum yarısını dağıtacağım....

Banka ile ödeme vs yaptıysa hangi hesaba yaptınız bulabilirim bankada adamlarımız var eski dökümlerini alırız yüzde kaç verirsin ? Bana ulaş.
newbie
Activity: 15
November 25, 2017, 03:18:13 AM
Görünüşe göre fazla umut yok bulmanız için ama isminizi beğendim  Cheesy
member
Activity: 182
November 24, 2017, 09:27:09 PM
Hocam hiç sorma. Benim de 2011 yılında başıma benzer bir olay gelmişti. Öncelikle geçmiş olsun mu desem ne desem bilemedim. Mail hesabınıza giremiyorsanız kapanmış demektir. Mail hesabınızı hatırlıyorsanız yeniden aynı adresi kayıt edin tekrardan ben öyle yapıyorum kapanan maillerimi. Daha sonra ebay hesabınız o mail adresine bağlıysa şifremi unuttum diyerek ordan da giriş yapabilirsin. Umarım bi yardımı dokunur yazdıklarımın. Umudunu kaybetme derim.
newbie
Activity: 2
November 24, 2017, 06:49:57 PM
Merhaba arkadaşlar sadece sizlere sonu mutlu bitmeyen hikayemi anlatmak için bu hesabı açtım.

2009 yılında çinli birinden bir cep bilgisayarı için batarya siparişi vermek üzere yarım yamalak ingilizcem'le irtibata geçtim. Söz konusu batarya her yerde bulunabilecek cinsten değildi.

Bataryayı satan kişiyi ebay üzerinden buldum. Sipariş vermek için yazıştık bitcoin denen bir şeyle ödeme aldığını ve bana bir kaç site gönderip adım adım ona nasıl ödeme yapacağımı anlattı. 50 dolar civarı bitcoin aldım ve bana attığı cüzdana transfer ettim. Kalan bitcoin miktarı net hatırlamamakla birlikte ya 2000 yada 20.000.

O zamanlar hiç anlamadığım bir şey olduğu için internet cafe bilgisayarından bu transferi yaptım ve 2013 yılına kadar bitcoin denen şeyi bir daha duymadım.

Anlattıklarıma kimse inanmıyor ama yaptığım işlemleri girdiğim siteleri hiç birini hatırlamıyorum. Bankayla görüştüm o kadar eski hareketleri göremeyiz diyor.

kullandığım mail hesabı 5 yıl boyunca hareket olmadığı için kapanmış erişemiyorum.

Ebay hesabıma da giriş yapamıyorum.

Yaptığım işlemlerle ilgili en ufak bir ipucuna sahip değilim. 4 Yıldır kafayı yiyene kadar araştırma yaptım en ufak bir ışık yok.

Bir gün eğer Bitcoinlerime kavuşursam söz veriyorum yarısını dağıtacağım....
Pages:
Jump to: