Pages:
Author

Topic: Nano'ya neler oluyor? - page 3. (Read 523 times)

member
Activity: 476
Merit: 31
February 10, 2018, 07:12:08 AM
Abi 17 milyon RaiBlock çalınması ne demek ya. Piyasanın tabiri caizse sirkülase eder tek başına. 1 cente kadar satış gir   Grin şaka maka  yatırımcısına allah sabır versin diyorum. bu hırsızlık mevzusu tüm coinlerin başına gelebilir. baş belası şu hackerlar ya borsa hacklerler ya coin hacklerler anasını satayım ya pishing atarlar millet icoda tüm parasını adamların cüzdana atar bu ne
member
Activity: 448
Merit: 10
February 10, 2018, 07:09:37 AM
Bir şey hep yukarı hep yukarı olmaz bir yerde düzeltme olacak, düşme olacak , dibi görecek. Sağlıklı bir yükselme için bu şart.

Hemen ne oluyor , battık kaldık, bittik dememek lazım. sağduyulu hareket etmek her zaman kazandırmasa da zarar ettirmez. Büyük ihtimal siz en yüksek seviyeden girdini. Bir koine kendini katlarken girmek çok tehlikeli.
member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
February 10, 2018, 06:03:04 AM
Bende duydum 17 milyon nano çalınmış galiba.Zaten binaceye girdi sonra sürekli düşüşteydi. 16 dolardı bi anda 10 dolara indi.Bencede elinden çıkar derim tekrar ne zman yükselir hicbir fikrim yok.
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
February 10, 2018, 06:01:01 AM
RaiBlocks kadar saçma sapan bir coin yok, 2017'nin başındaki yükseliş döneminde gram kıpırdamayan Nano şimdi ne oldu da Aralık ayında uzaya fırladı? Her çıkışın bir inişi var bu coinin sonu çok daha kötü olacak zaten bu haberlerde düşüşün bahanesi olacak.
full member
Activity: 224
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
February 10, 2018, 05:54:34 AM
Kendilerine göndererek çalındı dediler fiyat dipleri gördü bence daha fazla zarara girmeden elinden çıkartmanı öneririm. Zararın neresinden dönerse kârdır hocam. Ama sen niyede bi düşün taşın kimsenin söylediğine göre hareket etme.
sr. member
Activity: 518
Merit: 251
February 10, 2018, 05:51:10 AM
Nano denilen RaiBlock zaten çok eski bir kriptopara olmasına rağmen spekülasyonlarla yükseltilmişti. Bu çalınma olayının senaryo olacağını ve RaiBlocks'un batışını getireceğini düşünüyorum. Ben zaten bu kriptoparaya bir türlü ısınamamıştım, fazla yükselmişti.
member
Activity: 476
Files.fm - Store, Share and Sell Files
February 10, 2018, 05:48:49 AM
https://bitcointalksearch.org/topic/bitgrail-exit-scam-ile-17-milyon-nanoyu-cald-2912607

Bu konu sorunuza cevap olabilir.Ayrıca aşırı yükselen bir coindi eski yükseliş zamanında binanceye girmiş olsa uçar giderdi ama ters zamanda girdi binanceye.
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
February 10, 2018, 05:46:46 AM
17 milyon adet NANO yani XRB çalınmış, (yaklaşık 2000 btc) ciddi bir shakeout yada ciddi bir düşüş yaşanmasına karşılık 3'te 1 fiyatına alım girilebilir belki bu kaos ciddi bir fırsata dönüşebilir.
newbie
Activity: 42
Merit: 0
February 10, 2018, 05:43:39 AM
Arkadaşlar Merhaba. Ben bir yeni yatırımcı olarak nano'ya yatırım yapmıştım. Fakat son günlerde altlar yeşillenmesine rağmen nano'da gerileme var. İsim değişikliği ekibin devamlı görünürlerde olması proje üzerinde devamlı yeniliklerde bulunmasına rağmen. Zaten güzel bir çıkış yakalamamış olmasının yanında birde hack olayı yaşanınca iyice düşüşe geçti. Tecrubeli ve fikir verebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum. Sizce elimdekileri satıyım mı yoksa uzun vadede kazandırır mı ?
Pages:
Jump to: