Pages:
Author

Topic: Nasdaq'dan açıklama kripto para borsası haline gelmeyi değerlendirecek - page 2. (Read 276 times)

sr. member
Activity: 1134
Merit: 342
nasdaq'tan önce zaten bu işi başlatmış ve vadeli bitcoin işlemi yapan birçok borsa var diye biliyorum ben nasdaq'ın açıklaması biraz ilginç olmuş gibi
newbie
Activity: 140
Merit: 0
bu sekilde bir borsa acilirsa efsane yukselir gelir
member
Activity: 406
Merit: 14
Çok olumlu bir haber eğer böyle bir şey gerçekleşirse piyasa hacmi artacaktır. Haliyle bu artış da piyasa açısından olumlu olacaktır.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Bu açıklama söylenen gibi kripto paraların geleceğine yön falan göstermiyor. Kripto paraların bir geleceği var ise ona yön verenlerler komünite. Komünite isterse olur, para kazanma kapısı olarak görenler de insanları manipüle edecek araçlarla ortaya çıkarlar.
full member
Activity: 518
Merit: 100
Çok pozitif haber buu bunun etkısınıde market görüyor zateen cok daha ıyı olacagını dusunuyorum gelecekde çook degerlencek
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Friedman ortam olgunlaştığında Nasdaq'ın Bitcoin gibi kripto paraların alım-satımları, ticaretleri için bir platform haline gelmeye açık olduğunu söyledi.

şu laf zaten bitcoinin ileride ne kadar sağlam olacağını açıklayan bir laf bence 1 bitcoin 200 bin dolar olacak...
member
Activity: 252
Merit: 10
eğer bu denli  önemli borsalar bu açıklamayı yapıyorlarsa anlaşılan bitcoin veya kripto paralar üzerinde çalışıyorlar buda iyie işaret bir tane borsa çıkıp açıklasa krıpto paralar borsada işlem görüyor bütün borsalar kabul edecekler.
member
Activity: 378
Merit: 11
Bu yönde yeniliklere açık olmaları gerçekten takdir edilesi. Ama tabi ki bunun için kripto paraların katetmesi gereken uzun bir yol var  Smiley
member
Activity: 560
Merit: 11
abd vadeli işlemlerde bildiğim fiyatlamaya katılıyorsun, cüzdana bitcoin çekeyim olayı yok. yine nasdaq kripto paraların alım-satımına izin verirse bu mantıkla hareket ederse piyasayı domine edebilir. markete abd kanadından denetlenmesi, güvenilir kurumlar üzerinden işlemlerin açılması gibi gerekçeler ile sıcak para akışı hızlanır. tabi çok erken olgunlaştığında kelimesinden gidersen en azından 1 sene ve sonrası derim.
member
Activity: 448
Merit: 33
New York borsasının ardından dünyanın en büyük ikinci borsası Nasdaq'ın CEO'su Adena Friedman'dan kripto paraların geleceğine yön verecek çok önemli bir açıklama geldi.

Friedman ortam olgunlaştığında Nasdaq'ın Bitcoin gibi kripto paraların alım-satımları, ticaretleri için bir platform haline gelmeye açık olduğunu söyledi.

CNBC'ye konuşan Friedman, "Zamanı geldiğinde Nasdaq kesinlikle bir kripto para borsası haline gelmeyi değerlendirecek. İnsanlar daha fazla düzenlenmiş, denetlenmiş bir piyasaya hazır olduklarında, zamanı geldi diyeceğiz" dedi.

Kripto paraların var olmaya devam edeceklerine inandığını, meselenin ortamın olgunlaşmasının ne kadar zaman alacağı olduğunu ifade eden Friedman, "Kripto paralar için düzenli, denetim altında bir piyasa sağlamak istiyor muyuz diye kendimize sorma noktasına geldiğimizde, kesinlikle bunu değerlendireceğiz" diye konuştu.

Pages:
Jump to: